2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı
-
2018 ve 2019 KPSS-A PUANI OLAN İİBF TWİTTER ETKİNLİĞİ
Twitter
️ 31 Mart 2020 Salı (Yani Bugün)
15.00'de
İçimizden bir arkadaşımızın sponsorluğu ile
️ Sayın Bakanımız Berat Albayrak'tan ve diğer devlet büyüklerden
️ 2018 KPSS puanlarının kullanılmasına dair etkinlik yapılacaktır.
️ 2020 KPSS-A önce gelmesi için
️Gelecek ilanın 2018 ve 2019 KPSS-A puanı olarak düzenlemesi için
Geleceğin için Sende Katıl
TAG etkinlik saatinde belli olacaktır.Gündemden uzun süre durabilmek için kuralları uyalım:
️ ️ KURALLAR:
Etkiliğin ilk 15 dakikada,
1⃣ Kişileri ve kurum etiketi yapmıyoruz
2⃣ Görselli ve fotoğraf tweet atmıyoruz.
Etkileşimi hiç düşürmüyoruz, her birimiz 20 tweet atıp 200 RT 200 beğeni yapıyor, begenisiz RT siz tweet bırakmıyoruz.
Tweetleri peş peşe değil bir kaç dk aralıklarla atıp , fav ve rt yapmayı önemsiyoruz.
Tweetleri ana sayfanızdan değil TAGA tıklayarak sadece o TAG ile atılan tweetlerden kolayca RT fav yapabilirsiniz.
Aynı tweetler etkileşime katkı sağlamıyor kopyalayıp yapıştırmak yerine RT yapıyoruz.
Etkinlik süresince hesapların gizlilik modunu açık tutulmalıdır.
Aktif katılım sağlayıp kurallara uyalım. Ve etkinliği twitter,whatsapp vb. duyuralım ..... -
Arkadaşlar vergi müfettişleri için yönetmelikte 10 yılını doldurmamış olanlar için yıllık turne süresi 4 ay görünüyor. Benim bu turne süresinden anlamam gereken art arda kesintisiz 4 ay boyunca ikamet ettiğiniz şehirden uzakta turnede olmak mı yoksa bir yıl içinde birden fazla seferde toplamda 4 ay mı( mesela 15 günlük 8 ayrı turne) ?
Bu bilgiye sahip bir arkadaş varsa lütfen cevaplasın, mevzuatı epey karıştırdım ancak bununla ilgili bir bilgiye rastlamadım...
-
@leviathan22 bir de güncel harcırah bilgisini nereden öğrenebilirim?
-
@leviathan22 harcırah yönetmeliğe vs bakarak görülebilir kardeşim. Turne mevzusu kesintisiz yekpare bir turne olmaz. Yılın belli dönemlerinde toplamda 4 ay olabilir. Misal 20 gün turne çıkar atıyorum Karadeniz'e gidersin. Gelirsin 2 ay sonra 20 gün iç Anadolu turnesi çıkar vs. Fakat son düzenlemeler ile turne sürelerinin felanda kısalacağı konuşuluyordu. Tam detaylara vakıf değilim.
-
Turneler grup baskanliginin hinterlandina giren yerlerde oluyor. Örneğin Gaziantep grup baskanligi K.Maraş'taki mükellefleri incelemeye gidiyor. Adana Osmaniye ye gidiyor vs. Yani çok uzak mesafeler değil.
-
Arkadaşlar bir şey dikkatimi çekti.2014 2015 2016 dönemlerinde giren promosyonlar meslekten memnun gibiler.Yani klasik sınavla alım yapan promosyonlar.Vergi müfettişliginden memnun olmayanların gerekçesi sadece ders ve ğitimleri mi?Yada test sınavı ile girenler mi mutsuz oldular?200 lük alım çok az bir sayı değil mi?
-
@zenginmemur hocam benim bildiğim işin ağırlığından dolayı.
-
@zenginmemur dersler de aynı şekilde
-
Zor olan mevzuat çalişmak ve bunu sürekli taze tutmak yeri geldiğinde incelemeler de konu itibariyle zor olabiliyor idealist olanlarin yapabilecegi bir meslek gelmek için iyi düşünün
-
@muhtar hocam siz meslekte misiniz?A grubuna hazırlanmakta bir idealizm değil mi?
-
Değil.. kendini hayal ettigin meslekte çalişmak uğruna a grubuna hazirlanmak bir idealistlik göstergesidir. Derdim ancak şu dönem zor çikilan ilanlar alinan sayilar az ne kadar idealist kalinabilir bilmiyorum. Herşey gönlünüzce olsun.
-
@edekentli 3 buyuksehir(Ankara, İstanbul ve İzmir) harici grup başkanlıkları kaldırıldı yalnız.
-
Grup başkanliklarinin hepsi kaldirilmadi toplmada 9 ilde mevcut üç büyük şehir ile antep antalya adana konya bursa ve kocaelinde de mevcut
-
@genclerbirlikli 8 başkanlık var diye biliyordum istanbul ankara izmir adana bursa konya kocaeli gaziantep
-
Baskanlik ile il sayisini karistimayalim grup baskanligi başli başlina istanbulda bile 6 tane a grubu başkanlik mevcut saydiginiz iller arasinda antalyada mevcut toplamda 9 il
-
@RootofAllEvil @muhtar evet 9 tane kalmış ben 3 diye hatırlıyordum yanlış hatırlıyormuşum demek ki.
-
Yayınlanan kararnameyle vergi müfettişliği alımı yeniden düzenlenir mi?
-
https:// www. memurlar .net/ haber/900274/21-maddelik-cumhurbaskanligi-kararnamesiyle-neler-degisti.html?utm_source=headlines
Yorumu alkışlıyoruz : O kadar genel müd genel müdür yardımcısı daire başkanı kadrosu tahsis edilmişte asıl işi yapıcak alt kadro nerede
ewet arkadaşlar cevap verin nirde , bürokratlardan bize sıra gelmez doymadılar doyamadılar yemeye
-
@paretowilfredo dostum nasılsın?Sesin soluğun cıkmıyor.Twitterda yazdin bir ara ama burayıda unutma dostum.Yapılanma tamamlandı herhalde.Zamanıni almadan bilgi verebilirsen seviniriz.
-
@zenginmemur TWİTTER'da açıklama yaptı.