2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı
-
@abondance_55 koruma tedbirlerine çalışın.
-
-
Başka yerleri kazanan arkadaşlar Vmy düşünmüyorsa umarım feragatlerini yapıyorlardır zira liste açıklanmadı...
-
Bu çokomelli
@maveraünnehr35, içinde söyledi: 2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanıBaşka yerleri kazanan arkadaşlar Vmy düşünmüyorsa umarım feragatlerini yapıyorlardır zira liste açıklanmadı...
-
Arkadaslar size bir sey sormak istiyorum ben 4T yayınlarının özel hukuk kitabını aldım ancak bana yetersiz geldi soyle ki medeni hukuk sadece 95 sayfada anlatılmis ayni sekilde sonda icra iflas var onun da anlatımı cok az 80 90 sayfa birsey bence ticaret le borclar iyi gibi ama sizce ondan calismali miyim yoksa yeni kitap almali miyim yardimci olursaniz sevinirim
-
@samettin Bence ıdeal çünkü sen hukukçu değilsin çok derinlemesine sorulmaz diye düşünüyorum. Çünkü ucu bucağı yok mesela ticaret kanunu 350 sayfa. Ama mülakat tecrübesi olanlar daha iyi yardımcı olur. Ayrıca ben o kitabı kullandım memnun kaldım.
-
@gürkan35 tesekkurler kafamda soru isaretleri vardı yeterli diyorsunuz yani
-
@samettin Rica ederim bence yeterli ama yine de daha fazla kişiye danışın vebal almak istemem
-
Feragat ile ilgili bilgisi olan var mı? Nereye, ne şekilde vb. bilgi bulamadım, varsa da göremedim arkadaşlar. Teşekkürler.
-
Hangi sınavı kazandınız hocam hangi kuruma gidiyorsunuz @mmülkiyelii
-
Şubata da giriyoruz yavaştan.Sınavı yaparlar inşaallah Şubat 'ta.Önceki ilan gibi olmaz umarım akıbeti...
-
@kpsssss Şubatta yapılırsa Ticaret bk. Müf. Yrd. sınavıyla çakışabilir. Mart, nisan aylarına gelebilir. Unutmasalar bari.
-
@onuktekin Ertelenen çok sınav oldu sınavların çakışmama ihtimali sıfır gibi. Şubat- Nisan arası muhakkak aynı güne denk gelen sınavlar olacaktır.
-
Klasik sınavlarda maliyet muhasebesinde gider dağıtımından ya da safha-sipariş maliyet yöntemlerinden soru gelir mi? Cıkmış sorularda göremedim.
-
@merveogutcu gelebilme ihtimali olabilir siz yinede bakın
-
guy açıklanmış dostlar. vmy de yakında belli olur inşallah
-
Tahminimce guydan sonraki ilk haftasonu yapılır sınav
-
@primocarnera Guy'dan bir hafta sonra stajyer kontrolörlüğü sınavı var. Vmy için tahminim 27-28 mart.
-
-
@grwvh lakin 27 martta gibte kurum içi yeterlilik sınavı var, sanmıyorum 27 martta olacağını ki sınav ankarada olacak. Ya guydan önce olur ya da nisana kalır gibi. Hayırlısı artık