2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı
-
@pikaçu
gib kurumiçini vdk nın dikkate alacağını sanmıyorum hocam. 27 mart varsa akıllarında kurumiçi var diye değiştirmezler bence. gib kendi bünyesinde halledecek onu.
gib guy ile kurumiçini çakıştırmamaya çalışır ikisi ile de uğraşacak ki öyle de yaptı ama vdk yı bağlayacak bir durum yok bence. -
@duha bakalım, bekleyip göreceğiz. Hayırlısı olur inşallah
-
Önce bi listeyi aciklama zahmetinde bulunsalardi da ona gore calissaydik
-
1985 dogumlular ertelemenin 2021 sarkmasindan dolayi guy listesi guncellendi, vdk da 1985 basvurularini gecersiz sayip iptal eder mi?
-
@ıron_food
guyun sebebi yönetmelik hükmü. vmy de olabilir mi derseniz ilgili mesleğe giriş yönetmeliğine bakmanız lazım vmy için. -
@duha hepsi ayni sarti koymus giris sinavinin yapildigi tarih .vmy girmek yine nasip olmadi.hayirlisi olsun
-
@ıron_food
bakmadım yönetmeliğe ancak dediğiniz gibiyse guy gibi olabilir evet. sınav hakkını bu nedenle kaybediyorsanız üzüldüm hocam gerçekten ama guyda dava durumu olacak sanırım. oradaki gelişmelere göre burda da birşeyler şekillenir. guy sürecini takip edin. -
Insallah bu durumun sonucunda yas siniri tamamen kalkar ve kariyer meslek sinavlari icin bir donum noktasi olur.yillar cok cabuk geciyor surec icinde .
-
Arkadaşlar bu sınavdan feragat etmek istiyorum ama güncel bir mail adresi bulamıyorum. Var mı bilen? Cuma günü telefonlarımı açan olmadı ulaştığım numaralardan. Listeler açıklanmadan acil...
-
@mmülkiyelii
sınav ilanındaki numaralara ulaşmak zor olabiliyor hocam.
hmb yi arayıp oradan personel daire başkanlığına bağlanarak deneyebilirsiniz. gerekirse ilgili birime yönlendirirler.
önümüzdeki hafta felan listelerin açıklanmasını bekliyorum ben. -
@mmülkiyelii ben de feragat edeceğim ulaştığınızda nasıl ulaştığınızı yazarsanız sevinirim
-
Haftaya listeler açıklanır umarım...
-
Dört guy arkadaşla birlikte hazırlanıyoruz sınava.. yeterlilik sınavımız 27 Mart’ta.. umarım o haftaya denk getirmezler sınavı
-
@frie-list listenin yarısi guy olacak herhalde
-
@zenginmemur sizde mi guysunuz hocam.. normalde guylar vmy yi pek tercih etmezler ama özlük hakları, çalışma şartları vs gibi nedenlerden dolayı işte.. en azından benim böyle
-
@modigliani-0 tamamdır hocam. Yarın tekrar deneyeceğim. Size de iletirim.
-
@frie-list yok hocam nerde bize guyu layık görmediler daha.Hayırlısı olsun...
-
dostlar az önce ilandaki numarayı aradım önce açmadılar.
ben de personel genel müdürlüğünü aradım. uzun süre sonra bağlanabildim ve vergi müfettiş yardımcılığı sınavı için arıyorum dedim. seste sıkıntı olmaya başladı hemen. cevap mı vermek istemediler anlamadım.
ardından ilandaki numarayı tekrar aradım bu sefer uzun süre bekledikten sonra açıldı. yine vergi müfettiş yardımcılığı ile ilgili arıyorum dedim. sınav tarihi ile ilgili bir çalışmanız var mı diye cümlemi bitiremeden görevli hiçbir şey yok dedi. hiç beklemeden çok kesin ve biraz da olumsuz bir ses tonu vardı.
en azından çalışmalarımız devam ediyor gibi bir şey de söylenmedi. cümlem biter bitmez hiçbir şey yok denildi.
bugünkü görüşmelerimde yaşadıklarım beni biraz korkuttu.
sizce de korkmalı mıyız dostlar? 1 arkadaştan söylemek istemediğim bir duyum aldım forumdan.
arayıp da farklı cevaplarla karşılaşan ya da farklı duyumları olan paylaşsın lütfen dostlar. -
@duha bunu da mı erteleyeceklermis.
-
@ekeblad
aldığım izlenim beni ertelenmeye razı duruma getirdi.
kaldı ki takvimler açıklanıyor. guy tarih belirledi felan. çalışıyoruz bile demeden hiçbir şey yok demesi enteresan geldi. neyi bekliyoruz şu an? ösym takvim açıkladı, diğer kurumlar başladı, hmb bünyesindeki gib de açıkladı, bizde neden hiçbir şey yok?
hayırlısı olsun bakalım.
duyumları olanlar paylaşmaktan çekinmesin lütfen.