2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı
-
@cnkmo26 Inşallah olmaz hukukçuları düşünür herhalde böyle bir durumu.
-
@cnkmo26 bunda da çıkarmazlar mı 35 yaşını dolduranları listeler açıklanmadı sonuçta
-
Maliye bakanlığında bakan değişikliği zamanı yapılan alımlarda hep bir problem oluyor. Ben umudu kesmeye başladım. İlan gelirse de 35 yaş şartını buna da uygularlar. İşin kötüsü son anda ertedikleri ve hak kazananların hakkının saklı olacağını söyledikleri sınav üstüne bunda da bir sürü insanı mağdur edecekler gibi geliyor. Böylesine kıymetli bir bakanlık, kıymetli bir meslek bu halde olmamalıydı.
-
@onuktekin kıymetli bakanlik? Hangisi anlamadim
-
Bu sınav yapılır ancak nasıl kazanılır nasıl çalışılır bilmiyorum.2017deki alımda kusuratla mülakata kalamayan çok olmuş.
-
@sedatinho Kültür ve Turizm Bakanlığı pek tabii. Vergi müfettiş yardımcılığı başlığında Kültür ve Turizm Bakanlığından başka hangi bakanlık bakanlık konuşulabilir? Ekonomiye yön veren, maliye politikasının baş aktörü, devlet gelirlerini toplayan ve daha bir çok kritik görevi olan Hazine ve Maliye Bakanlığından konuşacak değiliz en nihayetinde.
-
@onuktekin o bahsettigin meziyetler maliye bakanliginda yok da o yuzden sordum
-
@sedatinho Bakanlığın kıymetli olmasıyla kötü yönetilmesi arasında; bahsettiğim bu görevlere sahip olmasıyla bunlarda başarılı olup olmaması arasında fark var. Eleştirilecek çok yönünün olması onun stratejik önemini, devlet için kıymetini azaltmıyor. Sapla samanı karıştırmamak gerek.
-
Bir duyumu olan yok mu siralamanin ne zaman aciklanacagi ile ilgili
-
Arkadaşlar eşim özel sektörde çalışıyor. Ankara dışına gitmem çok zor. Vmy de atama yerleri belirlenirken bu durum göz önüne alınır mı ikametimin olduğu ile atama yaparlar mı? Araştırdım ancak sonuç bulamadım
-
@spesifik Hocam erkekseniz atamazlar ama kadınsanız erkeğin yanına atıyorlar diye biliyorum. Genel bilgim bu yönde benim.
-
@spesifik hocam sen çalışıp eğitimde yüksek almaya baklamalisin .Sonra istediğin yeri seçersin.
-
Bir buçuk yıla yakın yani yetkiyi alana kadar ankarada yaşamak zorundasınız. Bundan sonra istediğiniz ankara istanbul izmir'den birisine gönderirler.
-
Kimsenin bir duyumu yok galiba eski kadar saatlerce ders çalışmak iyice zorlaşıyor @asdfghasdfgh
-
Arkadaşlar merhaba , benim eşim jandarma subayı. Taşrada çalışıyor. Çoğu zaman ilçe oluyor yani. Vmy eşle ilgili sıkıntı yaşar mıyım. Bildiğim kadarıyla belli başlı illerde çalışıyorlar. Eşim bana degil her durumda ben ona tâbi oluyorum. Aynı yerlerde çalışma durumumuz nasıl olur. Ayrı mı yaşamak zorunda kalırız. Doğu görevleri de var ayrıca.
-
@adamsmiths
vmy de 9 grup başkanlığı var hocam. 9 şehirde. o illerden birine atanırsınız. turnelerde atandığınız ilin sorumlu olduğu civar illere oluyor. 9 ile netten bakabilirsiniz.
eş durumu nasıl olur tam bilmiyorum ama grup başkanlıklarından farklı bir yere çıkarsa eşinizin tayini sıkıntı olabilir gibi. -
@duha teşekkür ederim cevap icin
-
@duha hocam sizce 2018 deki gibi bu sinavin da yapilmama ihtimali var midir?
-
@tylerdurden
hocam ben de bir ara şüphelendim aramıştım idareyi felan aldığım cevaplar kuşkulandırdı ama arkadaşlardan farklı cevaplar geldi.
1-2 sayfa öncesinde galiba bakabilirsiniz o konu hakkında konuşmalara.
iptal ihtimali yok deniliyor. ciddi ihtiyaç
varmış. sanırım nisan gibi gelişmeler olabilir. -
@duha insallah hemen yapilir.