2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı
-
@tarkovski Fazla bir fiyatı yok. Yine de değerlendirmek lazım. Kaynak sorunu yaşıyorum çünkü artık. Teşekkür ederim cevabınız için.
-
@urfaspor63 Evet yeni basım yok ama değerlendirmek lazım. Faydasını da görmüşsünüz kötü olacağını düşünmüyorum. Teşekkür ederim cevabınız için.
-
@locke Ankara'daysanız Karanfil çarşısında temiz bir tane görmüştüm ama fiyatını hatırlamıyorum.
-
@onuktekin Haritadan baktım Güven Park karşısında gösteriyor. Orası ise GUY için geldiğimde bakayım hocam.
-
Hazine ve maliye teftis 10-11 nisanda yapilacakmis.bi tek aciklanmayan vmy sinavi kaldi mantik olarak oda bu sinavdan daha sonraki hafta olabilir mi ?degerli arkadaslar selamlar.
-
@ıron_food evet hocam muhtemelen nisanda yapılır sınavı.Hocam nasıl calışmak lazım vmy için ?
-
@ıron_food Bu da açıklanır hocam o zaman yakın bir zamanda. sonraki hafta da vmy olabilir o zaman.
-
18 Nisanda YDS var o hafta yapmazlar en erken 24 25 nisanda yapılır
-
@zenginmemur temel basliklar okuyarak detayda bogulmadan mesala borclar hukuku zebebsiz zengisleme,borcu sona erdiren haller vb. Iktisat para talebi teorisi klasiklere gore yada monetarist gore is lm grafik cizimleri mikrodan piyasalar ve grafikleri .sonucta bu klasik sinavin piri sayistay onunda sorulari zaten ortada
-
Arkadaşlar vmy kaçla kapattı ya da liste açıklandı mı ?bilgisi olan yazabilir mi
-
@aslankayserili açıklanmadı daha hocam sınav tarihi duyurusu ile açıklanacak ama liste olur mu bilmiyorum .
-
@ıron_food Hocam hukuk için ezberlemek mi lazım yoksa kendi cümlelerimizle mi olacak?
-
@zenginmemur kendini tekrar eden dusuk cumleler kurmamak sartiyla ,bire bir siir gibi ezberlemeye gerek yok
-
Arkadaşlar 11 nisanda müf yard sinavi olucak muhtemelen vmy de 1 hafta veya 2 hafta sonra olucaktır. Lütfen arayıp 24 nisanda yapilacak ziraat sinaviyla cakismasini engelleyelim
-
Boşuna yorma kendini.
-
@sokrates12 ketçap mayonez de olsun mu
-
@sokrates12 sınav olsun da çakışırsa çakışsın böyle böyle yaza ancak olur sakın böyle saçma şeyler yapmayalım
-
@sokrates12
uzun zamandır vmy için nisan ayı konuşuluyordu zaten hocam. vdk nın aklında bir tarih varsa ve kendilerine o uygunsa ziraate felan bakmazlar.
ben ziraat sınavına girmeyi düşünmüyorum. ancak girecekler varsa çakışabilir.
bunu planlarınızı ona göre yapmanız için tavsiye olarak söylüyorum hocam. ders planlarını ona göre ayarlamalı herkes.
maliye teftiş açıklandı, defterdarlık vmy de yakında gelecek anlaşılan. -
@duha
ders planından kastım her iki sınavı da düşünen arkadaşlar varsa vmy açıklanana kadar iki sınav için de ortak olan, aynı kaynaktan çalışacağınız derslere odaklanıp açıklamaya göre sonrasına bakmanız daha faydalı olabilir. -
@sokrates12 arayıp bunu söylerseniz belki dikkate alırlar. Sonradan değiştirtmek mümkün olmuyor. İnşallah dikkate alırlar.