2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı
-
arkadaşlar teftişlerle beraber ne kadar alıyorlar sizce?
-
@themustafakemal Dostum teftişlerin karşılığında herhangi bir para alınmıyor. Turne durumunda alınan yolluk ve harcırah harcadığınızın karşılığı olarak ödeniyor. O para sizin cebinizden çıkan para yani her şartta. Maaş bilgisi de şu şekilde;
-
@adamsmiths hocam VDK nın en doğudaki yeri Gaziantep eşinizin çalıştığı yere en yakın 9 ilin başkanlığından birine atanırsınız 9 il dışında başka yerde çalışamazsınız. Turne olayı da bireysel turne şeklinde en fazla 3 günlük veriliyor.
-
Burası içinde bir arama etkinliği mi yapsak arkadaslar
-
@sokrates12
guy belli oldu hocam. hmuy bugün açıklanmış. arayanlar defterdarlık için de çalışmaların başladığını söylüyor. artık vmy için de hareketlilik gerek.
yarından itibaren ben de katılabilirim aramalara.
vmy için de birşeyler yapmaya başlayalım artık dostlar. -
@duha Yarın bir etkinlik yapalım hocam 5 10 kişi bulabilirsek.
Arkadaşlar yarın kimler arayabilir bir ses verin -
fırsat bulup aradım ben şimdi. bir hanımefendi açtı. herhangi bir gelişme yok şu an dedi.
bakanlık diğer sınavlar ile ilgili takvimleri belirliyor vmy için öngörünüz var mıdır dedim nisan mayıs herhangi bir tarih?
yok dedi. gelişme olursa siteden yayımlacağız dedi. klasik cevapları aldım yani ben. -
@duha
konuşmayı kısa tutmam gerekiyordu. uzun zamandır bekliyoruz bu sınavı üstlerinize iletmenizi rica edebilir miyim gibi şeyleri söyleyemedim dostlar. yarın arayınca ekleyeceğim. siz de eklerseniz benzer şeyler iyi olur. -
ben cuma günü arayıp sınavın tarihiyle ilgili bir gelişme olup olmadığını sordum ve hiçbir gelişme olmadığı bu konuda bir çalışma da olmadığı cevabını aldım.konuşan hanımefendi de gayet olumsuzdu.kpss puanım 2019 olduğundan bu sınavın 2021 kpssden sonraya kalıp kalmayacağını sordum.tekrar bu sınavla ilgili bir çalışma olmadığını söyledi.
-
@sokrates12 ben de yarın tekrar arayabilirim.
-
Kayda değer birşey öğrenebilen oldu mu dostlar ?
-
biraz önce kurumu tekrar aradım çok fazla telefon aldıklarını ancak bir gelişme olmadığını söyledi telefonu açan hanımefendi.sınavın iptal olması gibi bir ihtimal olup olmadığını sorduğumda önceden öyle bir şey olmuştu ancak şu an öyle bir şey gözükmüyor dedi.ben de bizim de uzun süredir beklediğimizi en azından sınava gireceklerin listesinin açıklanmasını istediğimizi üstlerine iletmesini talep ettiğimizi söyledim.hanımefendi bizde sizi anlıyoruz tabiki iletiriz dedi.bence aramalar etkili olacaktır.imkanı olanlar lütfen arayıp taleplerini dile getirsin.
-
Arkadaşlar sınava başvuru yaparken doldurulan özgeçmiş formu vardı el yazısı ile. Ona ulaşamıyorum. Fotoğrafını çekip sisteme yüklemiştim ama kayboldu. Elinde boş özgeçmiş başvuru formu olan varsa özelden yazabilir mi?
-
Arkadaşlar monografi de hangi kaynakları kullanıyorsunuz
-
@guy1626 ilhan kılıç tavsiye ederim hocam
-
Onu çözdüm hocam ama acaba aynı düzeyde başka kitap var mı diye merak ettim @marsiyal
-
@guy1626 ercan beyazıt
-
@urfaspor63 Ercan Beyazıtlı - Genel Muhasebe Problemleri sanırım. Bunda özgün sorular mı var?
-
@locke çoğu özgün ama smmm yeterlik sınavında çıkan bir kaç örnek de var ayrıca problemlerin hepsi çözümlü değil çözümü olmayan da baya var
-
@locke yeni basımı galiba yok. Ben çok faydasını görmüştüm, Farklı bir tarzı var. Özgün soru ,temelden zora giden bir yapıda diyebilirim.