2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı
-
@sokrates12 yarın arayacağım çakışmaması için bugün aradım, dikkat ediyoruz dediler ama baskı şart .
-
Onu dikkate al bunu dikkate al bu gidişle giremicez bu sinava
-
Aynen öyle kardeş herkesin paşa gönlünün olmasını bekleyecez mecburen
-
Mülakatlarda garantisi olmayan işsiz insanların sınavların çakışmamasını istemesi kadar normal bir şey yok. Haksızlığa karşı susarsanız yarın bir gün haksızlığa uğradığınızda yanınızda kimseyi bulamazsınız.
-
@onuktekin işsiz olan insanların da en erken tarihte sınavlarının yapılmasını istemek de daha normal miş geliyo bana o var ertele şu var ertele salı sallanır çarşamba carşafa dolanır...
-
@ömer-faruk-0 Çakışmadan yapılabilecekken bunun için bir şey yapabiliyorken yapılmaması normal geliyor yani. Fazladan bir alternatif şansı varken bunu almamak normal mi geliyor? Rasyonel mi bu?
-
@onuktekin tamam da dostum sınavlar birbirinden %70 farklı konu olarak hem süreçin daha da uzaması adalet mi peki
-
@ömer-faruk-0 Kimsenin keyfinden kaynaklı bir şey yok ki ortada. Ben de uzamasını istemiyorum ama girmek istediğim sınav tarihinde kimsenin mağdur olmasını da istemiyorum. Bir ben emek vermiyorum sonuçta. O kadar farklı bir çalışma isteyen sınavlar değil bunlar. İşsizliğin bu kadar yüksek olduğu, uzun zamandır beklenen iki sınavdan kimsenin mahrum olmasına gerek yok.
-
@onuktekin tamm hocam seni de anlıyorum sende haklısın
-
@ömer-faruk-0 İnsanların ne zorlukla hangi şartlar altında beklediğini bilmeden yaptığınız yoruma çok üzüldüm.Belli ki kendinizi sınav konularında rahat görüyorsunuz. Bense dipteyim. Bir sınav altın değerinde benim için. 17 18 nisan haftası boş o tarihe alınması halinde kimse mağdur olmayacak.Burada atıp tutması kolay biliyorum. Ancak Allah adaleti öyle bir işletir ki -paşa gönlünüzle rahatca oturduğunuz koltuk içtiğiniz su acı gelmeye başlar.O yüzden insanların içinde bulunduğu durumu bilmeden saygısızlık yapmayın. Benzer durumları üzerinize çekmeyin.Dilinize sahip çıkın
-
@sokrates12 işinize gelmiyeen birşey söylendiği zaman dilini tut konuşma sana soracak değilim arkadaş ile konuştuk sohbet ettik sonrada okumadıysan eğer son yazdığımı oku kuru gürültü yapma
-
@sokrates12 aradım , müdür açmadı tlf ama yine dikkat ediyoruz iletiriz dediler memur hanım öğleden sonra yine ararız dertlenme
-
Ablam çok teşekkür ediyorum foruma hoşgeldin tekrardan
-
@sokrates12 duygulandırdın var olasın ablam hoşbuldum senin için arıyorum benim yaşım küçük malum endişelenme dua ediyorum sana ve senin gibi derdi bana geçenlere amin kuzuma da @pepe35 allah kurtarsın amin
-
Burası iyice laçkalaşmış
-
@sokrates12 söz verdiğim gibi aradım yine söylemiş solmaz hanım memur iletmiş haberleri var mart sonuna kadar aramak lazım ama yinede nisanda olacağını sanmıyorum sınavın ben rahat rahat çalışın . Benim yorumum, buradayım
-
Bugün de duy belli oldu. Haftaya da bizimki belli olur inşallah.
-
@onuktekin nisanda mı olur dersin üstat:)
-
@karar üstadım bana ramazan bayramı sonrası olacak gibi geliyor. Maliye uzm yard sonrasındaki hafta yds var. Yds sonrası Ziraat var. Ramazan Bayramı sonrasına kalır böyle. Belki çalışan arkadaşlar bayram öncesi izin alır bu sayede ders çalışırlar. Ama şu var erkenden yapıp kurtulmak isterlerse Ziraat'in sınavını da yds'yi de ramazanı da düşünmeyeceğini hepimiz biliyoruz:)
-
@onuktekin
hocam yüksek sayıda kişinin gireceği klasik usulde bir sınav olacak.
açıklanması bana göre iyi bir zaman alır. sonrasında mülakat, onun açıklanması, göreve başlama vb. uzun bir süreç olacak.
inşallah bayram sonuna felan kalmayız. ben nisanda uygun bir zamanda yapılması taraftarıyım.
inşallah bayram sonrasına kalmayız.
güncel bilgi alabilen arkadaşlar da paylaşırsa seviniriz.