2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı
-
ben de aradım az önce. benzer bir cevap aldım: 'bu konuda verilen herhangi bir talimat yok'
-
Ben dün aramıştım. Sınavın kesinlikle yapılacağını ama şuan da bir tarihin olmadığını söylediler. Üst kademeden karar bekliyoruz, bize bilgi gelir gelmez zaten duyuru yapacağız dediler.
-
@ozcanis
inşallah öyle olur hocam. belki ben bugün bıkkın bir personele denk gelmişimdir -
@duha olabilir hocam, hatta siz öyle söyleyince şaşırdım açıkçası dün oldukça iyimser konuştular çünkü.
-
@ozcanis sınavın kesinlikle yapılacak olması bile umut için yeterli bunu duymak sevindirdi. Teşekkürler
-
Ankara ve Adana’da görevli müfettiş üstadlarla görüştüğümde sınav iptalinin kesinlikle söz konusu olmadığını söylediler... iş yoğunluğundan ötürü.. ama sınav tarihi ile ilgili bir şey demediler haklı olarak.. kurum hangi tarihi uygun görürse o zaman yapılır..
-
Ertelenmesin artık çocuk oyuncağına döndü bu vmy...
-
2018'deki gibi iptal mi olacak acaba
-
Allah korusun artık biran önce açıklansa tarih iyi olacak psikolojik olarak çok yıpratıyor @uvyx
-
Arkadaşlar haber beklediğim bir kurumdan olumlu sonuç aldım. Büyük ihtimal burada listede olacağım ama ben buradan feragat etmek istiyorum. Acaba böyle bir ihtimal var mı? Liste açıklanmadan ulaşayım bir dostumuzun daha şansı olsun. Umarım herkesin gönlüne göre olur.
-
@muhmul5811
ilan metnindeki numarayı arayabilirsiniz hocam. açmazlarsa hmb personel genel müdürlüğünü arayabilirsiniz. -
Duyumu olan yok mu acaba? Sürüncemede kaldı sanki umutlar tükeniyor gibi hissediyorum.
-
@gürkan35 hocam yönetmenlik değişikliği olacakmış ondan sonra gelecekmiş ama ne yönetmen değişikliği bilmiyorum
-
Sahi taban puan dahi açıklamadılar, neyi bekliyorlar acaba?
-
@adanali01 Anladım hocam sağ olun hakkımızda hayırlısı
-
@adanali01 en az 5 yildir ayni sebep var ama bence yasakların tamamen kaldırılmasını bekliyorlar
-
@zenginmemur hocam sanmıyorum 5000 kişilik sınavı yapıp 875 kişiyi pandemiyi takmalari ben yönetmenlik değişikliği sonrası geleceğini duydum ama belkide oyle de olabilir bilmiyorum
-
yerli ve milli vergi müfettişi yrd. adayları olarak taban puanın açıklanmasını bekliyoruz.
-
@is-lm Hocam taban puanlari açıklarken isimleride açıklıyor mu? Ben unuttum şahsen hangi puan türünden başvurduğumu:)
-
@gürkan35
bu vmy de de 35 yas muhabbeti olmasa bari ?