2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı
-
@jeffbezos kaç kere girdin dostum ?
-
Elle yazılacak olan özgeçmişi acaba hangi renkle yazmak gerekir ? Mavi mi, siyah mı ?
-
@madman son hakkim hocam
-
@düdüklütencere bence mavi
-
Arkadaşlar onaylanan başvuruyu düzenlenme şansımız yok mu?
-
Ferhat yıldız monografi çözen var mı ? Her monografide ufakta olsa hata var. Genel olarak nasıl çalışmayı önerirsiniz ?
-
arkadaslar basvuruyu telefondan yapan var mi kayit olmaya calisiyorum ama hata veriyor pc den mi denesem acaba ?
-
@is-lm pc'den yap bence.
-
Arkadaşlar herkese kolay gelsin. Başvuruda yds şartı yok biliyorum ama puan varken eklemek istiyorum. Ama dil sınavı seçiniz kısmında dil çıkmıyor. Puan ekleyemiyorum. Hmuy'da da aynı sorun yaşanmış aranınca düzeltmişler. Günlerdir VDK'yı arıyorum asla açılmıyor telefon. Başka sorun yaşayan var mıdır veya bir öneriniz?
-
@zenginmemur yazayım hocam ayıpsın, maliye hukuk tanım gelir genelde. Maliyede peacock wiseman gibi şeyleri de cizdirebilirler elbet. Bu sene program bütçeye geçildi onu da sorabilirler. Maliye teftişin sorularını da öğrenmek büyük fayda sağlar o başlığı da takip edin. İktisatta da grafik çizmek elbette en önemlisi. Muhasebe en ciddi oturum olacak elbet, bi çok tavsiye yazılmış oraya girmiyorum.
-
@babanınoglukemalabi ağdalı şekilde mi yazmalıyız kısa ve öz şekilde mi. Örnek vermek gerekirse phillips eğrisini sordu tanımını yaptıktan sonra her okula göre mi değerlendirmek veya şeklini çizmek lazım. Yoksa kısaca mı değinmek lazim.
-
Arkadaslar merhaba. Daha once bakmadim nasil basvuru yapacagiz diye ama sansimi deneyip basvurmaya karar verdim. El yazili ozgecmisi yazip fotografini ceksek kabul ediyor mu?
-
@urfaspor63 hocam bence suyunu çıkarmamak önemli. O kağıtları okuyanlar da insan ve puanlama şöyle işliyor belli başlı şeylere bir puan değeri biçiliyor(atıyorum 20 puanlık Philips eğrisi sorusunda işsizlik yazmak 5puan)aday onu yazmışsa 5 puanı alıyor, enflasyon yazmışsa da onun değerini de alıyor vs vs.
Bence, bildiğinizi yazın, açık nokta bırakmayın ama suyunu da çıkartmayın derim(ben üniversite ve kurum sınavlarında hep öyle yaptım, sınıfta ilk çıkan oluyordum hemen her zaman çünkü yazacak bir şeyim kalmıyordu) Tabii karar sizin vebal altına giremem.
Ha şunu da hatırlatayım okunaklı yazmaya azami dikkat edin kimse ya şu eleman burada ne yazmış diye umursamaz, okuyamazsa çizer geçer.
-
@babanınoglukemal noktalama işaretlerine vs. azami şekilde dikkat etmemiz gerekiyor mu.
-
@urfaspor63 stajyer hazine kontrolörlüğü hocam
-
@urfaspor63 bence evet vmy adayı olduğunu unutma hocam kazanır da mesleğe başlarsan yazdığın raporları belki makam okuyacak, savcı okuyacak, genel müdürler okuyacak. Dikkat etmeyen birinin sınavında bu da gözetilir, kağıt düzeni de puanın bir parçasıdır.
-
@ekeblad hocam , mülakatta elendiniz sanırım.
-
@babanınoglukemal ilginiz için teşekkür ederim. Dikiş tutmaz sabri abimize selamlar olsun. https://youtu.be/LNaCwpyCYSk
-
@melisss Adobe Scan diye bir program var hocam telefona indirebiliyorsunuz ... ben onu kullandım size de tavsiye ederim ...
-
@idarihakimmm camscanner diye bir program var. Öz geçmişinin fotoğrafını çekin sonra bu program o fotoğrafı pdf çeviriyor.