2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@srdrflz 70 puan faktörü var hocam.
-
Moral bozmak istemem ama bir önceki alım sürecinde mülakata girmiş yakın bir arkadaşım dedi ki: "Bizde de sürekli bugün açıklanacak, bu hafta açıklanacak diye bilgi geliyordu, böyle böyle 3 ayı doldurduk..."
-
@siyaset-bilimci Duyumlara kulak vere vere 3 ay doldurulabiliyorsa ben okeyim hocam tamamen
-
@muzmin psikolojimiz bozulmadan doldurabilirsek ne âlâ
-
Kimse şuan neyin ne olduğunu bilemez. Duyum ancak açıklanacağı gün içinde yada ondan bir iki gün önce alınabilir. O yüzden kimseye kulak asmayın.
-
Arkadaşlar pazartesi kurumu hepimiz arayalım.Persembe aradım, ne zaman aciklanacak diye sordum, bilgimiz yok olsa bile telefonda bilgi vermeyiz dedi insan kaynakları çalışanı. Ama tekrar arayacağım. Sizden de ricam sizler de arayin arkadaslar..
-
Ben de perşembe günü aradım, telefondaki hanımefendi listeleri biz onaylamıyoruz, ne zaman onaylanıp gelirse o zaman yüklüyoruz siteye. Sürekli aramanız bir şeyi değiştirmeyecek diye terslemişti beni.
-
Ben de cuma aradım. Ne zaman açıklanacak vs dediğimde merakla beklediğinizden haberleri var ama bu süreci hızlandırır mı onu bilemiyorum dediler.
-
Eğer vmy sınavına kadar açıklanırsa vmy listesinin yarısı azalacak gibi.
-
Cidden kamu kurumunu sürekli arayarak, iş yaptırmayarak erken açıklanacağını düşünüyor musunuz. İstediğiniz kadar arayın makam onayı bekleniyorsa bakan beye çok arayan var lütfen çabuk onaylayın listeyi demezler
Allah memurlara sabır versin yine de nezaket çerçevesinde cevap vermeye devam ediyorlar okuduğum kadarıyla.
Bi de gazcı tayfa var arkadaşlar hepimiz arayalım diyen, arayın tabi sabah akşam size yanıt vermekle uğraşsın memurlar, açıklanınca da kapıcılar kralında yaza yaza düşürdüm hükümeti diyen gibi araya araya açıklattım dersiniz artık.
-
@babanınoglukemal birader sen sınava bile girmemişsin git başka başlığa. İnsanlar hiçbirşey yapmamaktansa bir şeyler yapmaya çalışıyor. Listede olmayan biri olarak kendine bu şekilde konuşmayı hak görmen çok saçma.
uygunsuz üslup sebebiyle düzenlnemiştir
-
Hele üsluba bak hele. Senin gibilerin bu ülke bürokrasisinde yeri olmadığını düşünüyorum. İnşallah komisyona da bu gerçek yüzünü göstermişindir.
Personel genel müdürlüğünde aradığın memurlara saygım bir kat daha arttı şimdi, senin gibileri terslemeden cevap vermek zor olmalı.
Diğer arkadaşları tenzih ediyorum elbette.
-
Arkadaş seni tanımıyorum ve hakkında bir yargıda bulunmak istemiyorum.Ancak, benim önerim üzerinden alaycı ve bir adaya yakışmayan bir tavırla yazmışın, hoş olmamış. Hepimiz bu platformdan istifade etmeye çalışıyoruz. Eğer farklı bir önerin varsa buyur paylaş, yoksa saygı seviyemizi koruyalım lütfen.
-
@albayrak58 o arkadaş aday falan değil. Mülakata da girmedi. O buraya gelip ortalığı karıştırıyor. Tek niyeti sinir bozmak. Boş konuşmak.
-
@emrediyebiri başlığın tapusu sende galiba yazmak için önceden izin mi almam gerek? Sana ne oluyor kendi kendine seviyesiz ve saygısız bir şekilde konuşup duruyorsun. Bundan sonra muhatabım değilsin git kumda oyna hadi.
-
@albayrak58 hocam ben alay etmedim ancak yapılan arama olayının pek bir etkisini olmadığını düşünüyorum ve bunu da ifade ettim. Zamanında aylarca açıklanmayan SGK ilanı için, yıllarca açıklanmayan iş teftiş ilanı için kimse aramadı mı?
Orda aradığınız memurlar genel müdürün daire başkanının sekreteri falan, nerden bilsin o insanlar ne zaman açıklanacağını. Bilseler bile söyleyemezler. Bu işler bi ilan vardı ya unutmuşuz açıklamayı iyi ki aradılar da hatırladık açıklayalımla olmuyor, ya da çok telefon geliyor ya hemen açıklayalım denmiyor. Liste kesinleşiyor makama gidiyor makam bekleniyor öyle hemen imzalanıp gelmiyor. Liste oluşurken kurum tamamen buna odaklanamiyor çünkü yürütmesi gereken asli işleri var vs vs.
Bunu anlatmaya çalışıyorum.
-
tamam arkadaşlar şu konu kapansın artik lütfen. yarın yeni bi haftaya başlıyoruz hakkımizda hayirlısı
-
Gelişme var mı ?
-
@michaelcorleone bu hafta beklememize gerek var mı.
-
@SrdrFlz dostum sende durumlar nasıl?