2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
Selamlar arkadaşlar, ben iktisat mezunuyum ama uluslararası ilişkiler p38 puanıyla başvuru yaptım. (en çok puanım buydu). Mülakatta duyuruda belirtilen tüm derslerden sorumlu muyuz? (Hukuk,iktisat,işletme,maliye,ulus.iliş.,ekonometri,istatistik)
Daha doğrusu iktisat mezunu birine işletme,hukuk sorulabilir mi? yoksa başvurduğumuz puan türüne göre mi sorulur? mesela ben iktisat mezunu olmama rağmen p38 den başvurduğum için ulus.iliş. konularından da soru gelebilir mi? yardımcı olabilirseniz sevinirim. -
@mutlakbutlan “Mülakatları isteseler yaparlardı...” derken mülakat yapmak istemiyorlar anlamı çıkmıyor mu? Çevirme arkadaşım. Seninle tartışmayacağım. Beğenen arkadaşlar zaten ne anlam çıktığını anlamışlar.
-
@önemli Sizin veya başkalarının nasıl anladığı veya "düşündüğü" inanın beni hiçbir şekilde ilgilendirmiyor
-
Arkadaşlar geçen sefer de referanslar yazılmış. Acaba referanslar mülakattan önce mi yoksa sonra mı aranıyor? Bir bilgisi olan var mı?
-
Silinmiştir
-
Arkadaşlar bir gelişme var mı? Duyum haber vs
-
Guy sınav tarihi açıklandığına göre mart gibi mülakatların yapılması olası görülüyor bakalım haftaya ya da 10 gün kala açıklayabilirler.
-
Arkadaşlar çalışmaya devam edin az kaldı bakanlığın genel kararı mart ayında sinav süreçlerini başlatmak kesin bilgi...
-
@ginikatsayisi
Yanlış anlamazsan ne kadar kesin Bilgi hocam -
@ginikatsayisi, içinde söyledi: 2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
ayında
neye çalışalım hocam, sözlü mülakat olacağı için çalışma motivasyonu da çalışacak konu da bulamıyorum şahsen
-
35 yasa takilan kac kisi vardir acaba hmuy listesinde ?
-
@ıron_food ben varım başka da var mıdır bilmiyorum
-
35 yaşın üzerindekiler nasıl başvurdu ki ? Sistem nasıl izin verdi. Tuhaf gerçekten
-
@bozkırlı ilan ekimde açıldı, başvuru kasımdaydı. Açılan başvuruda 1 ocak 1985 yazıyordu. 7 aralıkta sınav ertelenme duyurusu yayınlandı
Dolayısıyla 35 YAŞI GEÇMEMİŞTİK. daha başvurduğun ilanı okumamışsın gelmişsin burada boş boş konuşuyorsun. -
@pphmuy düzgün konuş. 35 yaşında olmadığım için dikkatimi çekmedi. Ayrıca sistemde yanlış olma ihtimalini düşündüm. Çünkü başvururken yds puanlarını yanlış girenler olmuş kabul edilmiş daha sonra listeden çıkarılmıştı.
-
@bozkırlı yds puanını yanlış girmek başka bişey. O bireysel bi durum. Ama ilan açıktan herkese yayınlanıyor. Dolayısıyla duyuruyu tam okumadıysan bu senin eksikliğin. Burada "tuhaf" vs diye ahkam keseceğine açıp bakarsın nasıl başvurmuşlar diye.
-
@pphmuy hocam sınav giriş durumunuzla ilgili bir değişiklik oldu mu? Sizinle iletişime geçtiler mi?
-
@pphmuy hala ilana gönderme yapıyorsun boş yapma istersen. Sistemin yanlışlık yaptığı durumu söyledim [Yds durumunda olduğu gibi] ona istinaden söyledim. Ayrıca madem ilana gönderme yapıyorsun sen o tarih itibariyle başvurmuşsan sınav isterse 1 yıl ertelensin sen yine de Yaşa takılmazsın. Bunu öğren önce
-
@bozkırlı arkadaşım hala okumadan bilmeden yazıyorsun.
- yds bilgisini girmek herkesin kendi sorumluluğunda bunun ne sistemle ne de ilanla ilgisi var. Bu yanlış beyan ki sadece kişiyi bağlar
- ilan açık yayınlanıyor dolayısıyla okumadan konuşman senin düzeyini gösteriyor.
- ertelenen guy sınavında yılbaşı itibariyle 35 yaşı geçenler listeden çıkarıldı. Ona istinaden bu konuda arkadaşlardan birisi sordu konu oradan açıldı.
DÜNYADAN HABERİN YOK HALA KONUŞUYORSUN
-
@imece-ece henüz bir açıklama yok hocam. Ama guy sınavında arkadaşlar listeden çıkarıldı. Bunda da farklı bir uygulama olmayacaktır muhtemelen. Çünkü yönetmelikte atıf yaptıkları maddeler hmu yönetmeliğinde de mevcut.