2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@shepherd sıkıntılı derken?
-
@önemli Son uzman yardımcısı alımında ilan geçen sene aralık gibi geldi yanlış hatırlamıyorsam, Ocak sonunda başvuruları aldılar, Haziran'da listeler açıklandı, Temmuz'un ilk haftası mülakatlar tamamlandı, 29 Eylül'de mülakat sonuçları belli oldu. Yani demem o ki kurumun sağı solu belli olmuyor biraz. Yukarıdaki tarihler tam pandemi sürecinin ilk kısıtlama zamanlarına denk geliyor. İşleri yine sıkı tutmaya başladıklarına göre yakın zamanda olmaz diye düşünüyorum.
-
Herkese merhaba, dün bakanlığı aradım imzalı formların alınmaya başlanıp başlanmadığını öğrenmek için. Ona göre bakanlığa belge teslimine gidecektim. Görüştüğüm kişi mülakat tarihlerinin yakın zamanada açıklanacağını, ek belge olursa belge teslimlerinin ona göre yapılmasının daha doğru olacağını söyledi. Ama yakın zamandan kastı neydi bilemiyorum. Sadece bilgilendirmek istedim sizleri de
-
@mini3366 Hazine ve maliye müfettişliğin sınavı belirsiz tarihe ertelenmiş. Bizim mülakatların da yakın tarihte olmayacağı kesin gibi bir şey artık
-
@carpe-vita mülakat yazılı gibi değil ki zamana yayabilirler. Belli olmaz
-
bence de ocak ayından evvel başlamaz gibi geliyo son tedbirler ve ertelemeler sonrası
-
@mini3366 hocam belge derken kuruma ne belgesi vermemiz lazım tam olarak ve ne zamana kadar? bu konuda hiç bilgim yok aydınlatırsanız sevinirim.
-
@memur-kpssa mulakattan once basvuru formunu imzalayip kurumagondermemiz lazim
-
@ademsmith mülakat tarihinin açıklanmasını bekleyip öyle mi göndermeli?
-
@sagropa mülakat tarihi açıklanınca, ek belge de istenebilirmiş. Onu beklemek daha iyi olur.
-
ben bu hafta başvuru formunu imzalayıp bakanlığa teslim ettim. oradaki görevli normalde bu belgeyi sınava gelirken yanınızda getirmeniz yeterli dedi ama teslim aldı ben getirmişken. başka belge gerekli mi diye sorduğumda da şimdilik değil dedi.
-
@amenis sınav tarihi ile ilgili bir şey söyledi mi
-
@luce sormadım onu.
-
@ademsmith teşekkürler hocam
-
Bütün sınavlar ertelendi fakat bu sınav ertelenmeyebilir doğrudan mülakat olduğu için belki mülakat süresini azaltıp yapabilirler ya da hiç uğraşmayıp ertelerler.
-
bence en azindan bu ay içinde mülakatlara dair bir duyuru yapilmayacak. çünkü bizde önceden belirlenen bir takvim duyurulmadı. o yüzden şartlar degismedikce bir duyuru gelmeyecektir. tahmini tabi bu dedigim
-
@beirutde katılıyorum yakın zamanda bir duyuru olacağını sanmıyorum.
-
Hazır bütün sınavlar iptal edilmişken aradan bizim sınavı çıkarsalar keşke. Aksi takdirde diğer sınavların mülakatı vs hepsi yine aynı zamanda olacak ve heskes aynı tarihlerde Ankaraya dolacak gibi görünüyor. Koronanında bir yere gittiğini söyleyen yok. İçişleri bakanlığı mülakatını ertelememiş saat değişikliği yaparak revize etmiş ve mülakatlar yapılıyor anladığım kadarıyla. Ayrıca neredeyse her yer çalışmalarına devam ediyor. Pazar, market açık, polis, memur, işçi, aşçı, postacı herkes işinde. Dönüşümlü yaptılar ama yine de bütün devlet daireleri çalışıyor. Bu sınav ve alımları erteleme hevesi nedir. Galiba sınava girenlerin hobi olarak girdiği düşünülüyor. Millet işsiz kalmasın aman kampanyası var ama işi olmayanın halini umursayan yok. Herkes yine kendi derdine düşüyor. Ayrıca sağlığımız, sevdiklerimizin sağlığı laflarınıda çok demagojik buluyorum. Atanınca seve seve kuruma gideceksiniz ve korona da hiç bir yere gitmeyecek. Şimdi bu nazın sebebi ne anlamadım gitti. Bazı kurumlarda Uzman yardımcısı arkadaşlarım var haftada 3 gün de olsa çatır çatır çalıştırıyorlar valaha haberiniz olsun. Neyse hepimiz için en hayırlısı olur inşallah.
-
@doriangray bu durumda insanların şikayetlerini "naz"a indirgemeniz gerçekten garip. ben de işsizim çok zor durumdayım ve sadece bekliyorum; ancak ertelenmelerin hepsini de mantıklı buluyorum. ALES sınavı ertelendi mesela belki akademik birkaç ilana geç kalacağım (ertelenmese de "sağlığımız ve sevdiklerimizin sağlığı" nedenleriyle girmeyecektim sanırım demagoji yapıyormuşum) ama eninde sonunda gelecek. ve eninde sonunda iş bulacağız. sadece bireysel değil toplumsal fedakarlık yapmamız gereken bir felaketin içindeyiz. herkes kendi derdine düşmüş değil. kurumlar aman heyetimiz, canım adaylarımız korona olmasın diye ertelemiyor ilanları. hastaneler dolmuş durumda. neyin demagojisinden bahsediyorsunuz? ileride de korona olacak evet ama hastaneler kademeli olarak dolsun diye erteliyorlar. Herkes yakalanacak bir gün ve umarım siz de ben de bu durum bu tarz önlemlerle kontrol altına alınabildiğinde yakalanırız ya da aşı oluruz biter. İyi günler.
-
@doriangray evet kim ne nazı yapmış yahu.tahmini bişeh söyledik. guy başlığında birçok polemik.sever var sizin gibi.bu başlığı da oraya cevirmeyin allah askina.