2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
Arkadaşlar perşembe günü mülakata gireceğim ben de. Ben de öğlene doğru mülakat nasıl geçti, neler oldu bir bir yazacağım. Az daha sabredin dostlarım :))
-
Arkadaşlar en azından İngilizce bölümünü falan nasıl tutuyolar onu söyleyebilirsiniz. Kendi alanınızdan mı geliyor vs Komisyonun tavrı nasıl? Bu bilgileri bari verin.
-
@önemli galiba bugün öğlen başlıyor mülakatlar ben bugün sabah göremedim listede
-
@filyasyoncu Doğruymuş hocam şimdi ben de baktım. Çok sağ olun teşekkürler. İnşaAllah herkes için hayırlısı olsun.
-
@filyasyoncu ben de dikkat etmemiştim. İnşallah arkadaşların hakkına girmemişizdir:) Allah affetsin
-
ben de yarın gireceğim akşam yazarım nasıl geçtiğini ortamı vs, soruları da söylerim söyleyip söylememek bir şey eksiltmiyor ya da artırmıyor benim için.
-
34 yasinda mulakata kalan var mi yani atamalarda 35 yas sarti var ama kuumdan kuruma dgsiyor mu bu durum acaba sinirda atanan dostlar var mi
-
@frustration benim mülakatım da 22 mart akşamı yani son gün keşke daha erken olsaydı burda bilgilendirirdim sizleri:/
-
@tb Hocam saat 4 te başlayan gruptaysan ben de o gruptayim
-
Ben de perşembe iktisattan gireceğim inşaallah. Yazarım arkadaşlar. Herkese başarılar.
-
Öncelikle herkese başarılar diliyorum. Hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah. Mülakata giren arkadaşlar tecrübelerini bizimle paylaşabilirler mi? Mülakat ortalama kaç dakika sürüyor, ne sordular? Geçen senelerdeki gibi aday ile İngilizce konuşuluyor mu? Şimdiden teşekkür ederim.
-
@rabia89 Ben Ekim de 35 i dolduruyorum Hocam
-
Mülakattan çıktım 7 kişi vardı önce kendini tanıt sonra iktisat muhasebe soruları sonda İngilizce yurtdışını anlat. İlk mülakatımdı heyecandan kendimi ifade edemedim bile
-
@avemim geçmiş olsun kardeşim
-
@lafz teşekkür ederim sakin kalmak önemli sanırım
-
@avemim hocam bölümünüz nedir
-
@ezgi-75 işletme
-
@önemli komisyonda 5 kişi vardı. kendi alanın ağırlıklı sorular geliyor maliye iktisat hukuk soruları da vardı. en son bikaç ingilizce soru soruldu. komisyon üyeleri yardımcı olmaya çalışıyor rahatlatmaya çalışıyor. Umarım herkesin hakkında hayırlısı olur.
-
ing soruların içeriği nasıldı?
-
@wwho hocam arkadaşlar adına çok teşekkür ederim. İngilizce olarak ne soruldu acaba? Bir de bölümünüz neydi ?