2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@ayca123 teşekkürler
-
@pphmuy rica ederim başarılar
-
Arkadaşlar merhaba, herkese kolaylıklar dilerim. 500 kişinin kaçının alınacağından bağımsız olarak şunu sormak isterim. Sizce 500 kişinin tamamı referanslı mı olur? Referans için hiçbir şey yapmadım acaba çok mu saf davranıyorum? Yukarıda bir postta referansın bu alımda az etkili olacağına dair bir şeyler yazıyodu. Sizce bu ne kadar gerçekçi? Başarılar dilerim herkese.
-
@kamucubey dürüst olmak gerekirse bence çok gerçekçi değil ancak her kadro için de referans (!) elzem değil sonuçta. örneğin, hakimlikte oldukça zor referansız geçmek ancak icra müdürlüğünde de bir o kadar mümkün. halbuki ikisi de aynı bakanlık. belki bu bakanlık da tamamen farklıdır...
ben de bir şey yapmadım, başvuru formunda o kısma eski patronumu yazmıştım bi ancak oraya yazılanlar pek önemli değil sanıyorum ki. 500 kişinin de referanslı olacağına inanmıyorum. ancak bulan varsa da suçlamak saçmalık. tercih sizin.
başarılar.
-
@kamucubey hakimlik ve kaymakamlık dışında kendine güvenen donanımlı bir adayın referans mevzusundan korkmasına gerek yok.
-
herkese düşüncelerini ifade ettiği için çok teşekkür ederim. Başarılar dilerim
-
Herkese başarılar
-
Herkese başarılar arkadaşlar. Mülakat sonrası süreci buraya yazarsanız da sonradan girecekler çok yardımcı olursunuz.
-
Arkadaşlar soruları paylaşmamak adına yazmamak isteyenler olabilir anlayışla karşılarım, eğer böyle düşünüyorsaniz en azindan soruların mezun olunan bölümlerden mi yoksa tipik kpss konularından mı geldiğini söylerseniz sevinirim. Ekonometri mezunu olduğumdan benim için önemli.
-
Herkese başarılar dilerim. İnşallah 500 kişinin tamamını alırlar da atanırız hepimiz. Son olarak, mülakata girenler deneyimlerini aktarırlarsa seviniriz.
-
Merhaba, basvuru formunu kaydetmedim hic bir yere. Sadece kimlikle gidilse sorun olur mu? Kurumu aradigimda konustugum memur bana formun basili halde mulakat binasinda hazir olacagini, formu bana gonderemeyecegini soylemisti. Yarin girecek arkadaslar bu konuda bilgilendirme yaparsa cok sevinirim, basarilar.
-
@agops siteden alabiliyosunuz hocam sinav.hmb sitesinden tekrar çıkarılıyor biraz kurcalayın siteyi
-
@lafz Cok sagolun evet haklisiniz telefon uzerinden girince sorunsuz acti, ben simdiye kadar hep bilgisayarda tarayici uzerinden deneyip site hatasi almistim
-
@lafz aynen mülakata giren arkadaşlar LÜTFEN sorulan soruların hangi dersten olduğunu paylaşabilir mi? iktisat mezunuyum ekonometri de sorulacak mülakatta bana ama sözlü ekonometri sorusu nasıl sorulur bilemiyorum
-
Arkadaşlar komisyonun tavrını vs de yazın lütfen. Aranızda ilk defa mülakata girecek var
-
arkadaşlar açıkçası bölüm bazlı mı soruluyor ben de merak içindeyim. özellikle kamu yönetiminden giren arkadaşlar yazabilirse çok iyi olur
-
Kardeşim maalesef kimse ne yazmıyor :)) Bişey söylemiycem bu konuda. Ne hale gelmişiz be. Umarım düşündüğüm gibi değildir. Umarım bugün mülakata girenler forumda olmadığı için kimse bişey yazmıyordur. Benim mülakatım yarın akşam. Mülakattan sonra bilgi vereceğim herkese.
-
hocam belki akşam yazacaklardır hemen üzülmeyelim
-
@frustration evet hocam ben de üzüldüm. İnşaAllah @imece-ece haklıdır. Akşama yazarlar ://
-
@imece-ece bekleyelim o zaman. Dediğim gibi umarım düşündüğüm gibi değildir. Umarım yanılıyorumdur :))