2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@beirutde dönüşümlü çalışma da olunca, idari izinliler vs derken çok sınırlı personel işe geliyor, dolayısıyla iş akışını etkiler. Bunun yanı sıra gel başla demekle bitmiyor. İşlemleri var, görevlendirmesi var, eğitimi var.. nitekim geçen seneki nisan mayıs kısıtlamalarına bakarsanız, bu tür şeylerin neredeyse tüm bakanlıklarda haziranda kısıtlama kalkana kadar bekletildiğini görürsünüz.
Yanlış anlaşılmasın, ben de bekliyorum, temennim bi an önce açıklanması. Ancak maalesef pek umutlu değilim yakın zamanda. İnşallah yanılırım da hepimiz bayrama önümüzü görerek gireriz..
-
@pphmuy ben de umutlu değilim bugünki kararlar sonrası malesef. en azindan sonuçların açıklanıp atama vs işlemleri bekletilebilirdi. ama karar mercii malesef bizler değiliz.bize beklemek düşüyor sadece.
-
Bu arada yukarıda Hazine Kontrolörlüğü ile HMUY'un aynı anda açıklanabileceğini söyleyenler olmuş. Öngörüşmemde bunu üstada sordum. O da "Bakanlıkla bu konuda hiçbir alakamız yok, Kurulumuz bütün bu süreci kendi programına göre yapıyor, arkadaşlara da böyle söyle." dedi.
-
Artık sonuçları ötelemek için bir bahaneleri daha var.Allahim çok ver Sabri.
-
@sonilanbukucu Haddim olmayarak ufak bir tavsiye. Allah'tan sabır istemek doğru değil. Sabır istemek, sabırla birlikte o sabrın sınanacağı musibeti de istemektir.
-
@muzmin ne zaman açıklanabilirmiş peki ? Defterdarlik mülakatı , bundan sonra mı açıklanabilir ona göre bekleriz . Ya da aynı anda mı hepsi açıklanırmış.
-
@cemre33 Hazine Kontrolörlüğünü soruyorsanız, elimizi çabuk tutacağız demişlerdi ama şimdi yasaklar bilmem ne filan, bir şey diyemeyiz.
-
@muzmin hazine uzmanlığı ve defterdarlık için bilginiz var mı ?
-
@su28a maalesef hocam.
-
Bir duyumu olan var mı? Yakın tarihte açıklanacağı belirtilmişti buradan. Yeni kısıtlamalara göre hala bu hafta açıklanması mümkün mü?
-
Spekülasyonun her türlüsüne açığım arkadaşlar. Özelden bile speküle edebilirsiniz yeter ki duyum olsun kuruduk kaldık
-
@lafz güldürdün hocam ya ahah .evet böyle sessizliktense spekülasyonlara açığız cidden
-
Valla en sağlam kurum MGK çıktı. Dün mülakatları bitirdiler. Bugün başarılı olanları arıyolar yarın da liste açıklanacakmış. Tabiki mgk ile bir bakanlık ya da 25 kişilik alımla 500 kişi karşılaştırılmaz ama bu işin bir standardı olmalı.
-
Madem oyle diyorsunuz bende duyumumu aktarayım,
Bu hafta bir mulakatta tevafuken tanıstıgım birinin(kızı da hazine mulakatına gırmıs takıpteymıs) hazine de cok samimi arkadası varmış. Bilgiyi ondan almış.
Listeler bakana imza için gitmiş, bu hafta açıklanacakmış dedi.
Pazartesi öğrendim bunu.Spekulasyon olmasın diye yazmamıştım.Birde açıklanacak diye bekleyip açıklanmayınca kötü oluyor hakkınıza girmek istemedim. Ama bakana imzaya gitti diye bu hafta açıklanmak zorunda mı onu anlamadım.. Birde bakana imzaya cıktıysa pandemının sureci yavaslatacagını sanmıyorum. Buna gore ya bugun ya yarın acıklanır. InsAllah denıldıgı gibidir.Fakat tamamen farklı da işleyebilir duyumlara fazla tamah etmeden sakince bekleyelim.Hakkımızda hayırlısı olsun.Sevgiler.. -
@sinapsis çok teşekkürler duyum için, zaten asla duyumlar kesin doğru gibi beklememek lazım hakkımıza girmiyorsunuz kesinlikle. öyle bomboş beklemektense bir umut içinde beklemek gerçekten daha çekilir oluyor şu günlerde. insan tutunacak bir belirlilik arıyor ufacık da olsa.
-
silinmiştir
-
İhtimali yüzde 1 bile olsa çok sağolun hocam bilginiz için
-
Bakana imzaya gittiyse ozel kalemler bilir heralde akibetini ozel kalem tanidigi olan varsa teyit edebiliriz
-
@sinapsis sağolun hocam ilaç gibi geldi:)
-
Rica ederim arkadaşlar, inşAllah denildiği gibi hemen açıklanır.