2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@kamucubey bölünürse de bizim sonuçlar açıklandıktan sonra bölünür inşallah yoksa bizim alım sıkıntıya bile girebilir
-
bölünme konusunda ciddi bir hazırlık olsaydı bölünürdü arkadaşlar.
-
Twitterda kutlay kararlı diye bir hoca daha yolda olan bölünmeler ve teşkilat değişiklikleri var demiş. Hazine ve maliyeden başka bölünebilecek bakanlık kalmadı, bu sebeple mi açıklamıyorlar acaba? Mülakat konusunda listeleme işinin gerçekten bittiğini düşünüyorum çünkü.
-
@lafz ne şans var bizde arkadaş ya
-
Hayır işin en garip yeri de eğer bölünmeden önce açıklanmayacaksa kadro mülga olduğu için alım da iptal olur mu? Kim ne diyebilir ki? Geldiğimiz hâle bak
-
@lafz o kadarının olacağını sanmıyorum aman diyim:)
-
Kültür ve Turizm de ayrılacak deniyor.
-
@beirutde Allah yardımcımız olsun
-
@lafz benim de merak ettiğim şey bu aslında. Tek temennim böyle bir şey olmadan açıklanması yoksa bu ihtimal bence ağır basıyor.
-
@mm0660 sanmıyorum hocam. böyle bir ihtimal olsaydı bu bakanlık ayrılması kesinleşmeden mülakat yapmazladı. ötelerlerdi yani mülakatları belirsiz bir zamana.
-
Böyle duyumların amaci etkilesim almak gibi geliyo bana ayrılma olacak olsa ayrılırdı neden 2 seferde yapilsin. Yani bosuna telaslanmayin.
-
@beirutde öyle tabi almak isteyen adam her şekilde alır beklemekten başka elimizden bir şey gelmiyor çıkmadık candan ümit kesilmez diyelim
-
@ademsmith
hazine ve maliyenin ayrılmasının ve her iki kanada da yapılacak görevlendirmelerin piyasaya etkisi ile açshb nin ayrılmasının piyasaya etkisi aynı olmaz hocam.
hmb konusunda ayrılma yüksek ihtimalli görünüyor. ayrıca cumhurbaşkanlığı bünyesinde ekonomi ile alakalı doğrudan bir birim ve cb yardımcısı görevlendirilmesi de muhtemel.
bunlar piyasaları doğrudan etkileyeceği için zamanlama çok önemli.
bu kulis ve beklentiler hmuy alımına kesinlikle etki etmez arkadaşlar. herkes rahat şekilde mülakatının sonucunu bekleyebilir. -
@duha birkaç kişiden aldığım duyuma göre hmb %99.9 bölünecek fatih altaylı da diğer kabineye ilişkin değişiklikler haziran ayına kaldı diye yazmış. İnş hazirana kadar acıklanır da etki etmez
-
@cmonn18 inşallah yoksa işimiz yaş:) yoksa haziran temmuz bekler dururuz.
-
@pareto_wilfredo üstad yok mu senden bı haber sen duymussundur biseyler.Cok gerginiz
-
-
Var mı bir gelişme, bilgisi olan? Çok bunaldım. Son umudum da bu ilan.
-
Koskoca forum direkt olarak personel genel müdürlüğünde tanıdığı olan birisi yok mu? Bir duyumcuktan zarar gelmez
-
en son spekülasyon olur diye tarih vermeyen arkadaş 10 gündür foruma girmiyo:)