2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
Pffff.. şimdi kim bekleyecek açıklanacak diye amaaan.
-
@srdrflz, içinde söyledi: 2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
geçen ptesi arkadaş haber verecek demiştim. bir gelişme yok demiş.
Hocam diğer asılsız kuru sıkı duyumlardansa başından beri takip ediyorum. Bir tek sizinki doğru çıktı. İnsanları kandırmadığınız ve şeffaf davrandığınız için sağ olun.
-
@emrediyebiri rica ederim.
-
@srdrflz Bu hafta için bir umut var mı,?
-
bakan beyin dünkü konuşmasının etkisini görmeden bizim sonuç açıklanmaz. bir değişiklik olacak gibi, olursa yeni bakan gelene kadar açıklanmaz. Hatta yeni bakan geldikten sonra allah bilir ne zaman açıklanır. o sebeple ben pek umutlu değilim bu birkaç hafta.
-
Listeler belli ve gvs yapılıyor olabilir mi?
-
-
@sonilanbukucu ortalık covid yüzünden biraz karışık, alım sayısı da fazla olunca neden olmasın diyorum ben. Belki de gvs için bekleniyor.
-
@sagropa zannetmem
-
Az önce aradım yine bizler de sizler gibiyiz bilmiyoruz önümüze sonuçlar gelir ve açıklarız dedi. Geçen alım sonucu 3 ay sürdü bu kadar sürer mi dediğimde sanmıyorum komisyonun takdirine bağlı dedi
-
Arkadaşlar arayalım ısrar edelim bu ilanın açıklanması için
-
@daronacemoglu katılıyorum. Örgütlenelim arkadaşlar. Bakın kısıtlamalar da geldi. Bu iş yoksa uzun sürecek.
-
uyuma numarası yapan birini uyandıramazsınız arkadaşlar. istediğiniz kadar örgütlenin
-
Dün TV'ye çıktığını bilsek soru sordururduk moderatore iyi olurdu böyle durumlari takip etmemiz lazım.
-
Ben bayram olmasa bile hiç değilse ramazan ortasını gözden çıkardım. Hayırlısı olsun. Geç olsun da güç olmasın. İnşallah çifte bayram yaşarız.
-
Geçen hafta her an açıklanabilir havası varken bu hafta daha çok bekleyeceğimiz konuşuluyor. Geçen hafta listenin bakana gittiğini söyleyen arkadaşların herhangi açıklaması yok mudur acaba? Adamları küstürdünüz. Birşey duydularsa da söylemiyorlar.
NOT: Halkbankasından istifa eden bir arkadaş vardı mülakatta. Birlikte sigara içmiştik. Buradaysa el kaldırsın.
-
En kötü duyum duyumsuzluktan iyidir.
-
bu geceki kabine değişikliklerinden bizim bakanlık etkilenmedi. değişiklik olmayacağı şimdilik kesinlestiyse bizim süreç de hızlanır belki.
-
Bence kademe kademe ilerleyecek değişiklikler, kaç aydır konuşulan değişiklikler bununla sınırlı kalmaz.
-
@kamucubey kaç aydır derken? hazine hakkındaki bu dedikodu daha martta başladı zaten.