2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@srdrflz anlaşılan 1.5 ay dan önce açıklanmayacak. Teşekkür ederiz hocam
-
Bu haftaiçi özel kalemde çalışan arkadaşıma sordum. Liste falan gelmedi dedi. Umut tacirlerine yol vermeyelim lütfen. Duyumsa duyum. Yalanın adı ne zamandır duyum oldu.
-
@ehl-i-vukuf liste gelirse sizin haberiniz olur o zaman
-
@beirutde özel kalemdeki arkadaş çok önceleri şundan bahsetti; önemli mevzularda daire başkanları veya genel müdürler aldıkları kararları odacı vs aracılığıyla değil, bizzat kendileri gidip bakanın önüne koyarlarmış. Yanı burda ve wp grubunda ha şu gün oldu bugün açıklanacak gibi çocukça hülyalara aldanmayın. Mülakattan önce bu gruba çok sataşan oldu. Kiskananlar oldu hatta ilan iptal edilsin diyenler vardı. Mülâkat bitti şimdi de var güçleriyle dalga geçiyorlar. Bizim tayfa da zorla biri duyum yazsında inanalım modundalar. İnanın anlamak çok zor. ( bu arada liste geldiğinde benim bilgim olmasının ihtimali yok. Zaten bakanın önüne liste gelmesi demek açıklanması demek öyle değil mi;))
-
Buraları okuyunca konudan tamamen bağımsız olarak çölde tek başına gezen derviş hissettim kendimi. Herkesin ne kadar da çok üst düzey bürokrat vs tanıdığı varmış.Bu sınava katılamadım fakat umuyorum 500 sayısının tamamını doldururlar inşallah güzel haberlerinizi alırız.
-
@sokrates12 aynı hisleri paylaşiyorum
-
@ehl-i-vukuf hocam amacım dalga falan gecmek degıldı.Zeten bende tevafuken öğrendiğimi açıklamıştım.Söylemeyecektim ama arkadaşlar ıstedıgı ıcın paylastım. Ben de bu mulakata girdim, aynı sekılde bende yuz kere baktım acıklandı mı diye.. bende heyecanla acıklanmasını beklıyorum. Herkesi aynı kefeye koyup zan altında bırakmayın.Hem duyum duyum diye ölüyorlar, söyluyoruz cıkmayınca da farklı şekillerde ithamda bırakıp(yalancılık gibi) zan altında bırakıyorlar.. Hiç hoş değil.. Keşke hiç paylaşmasaydım inanın pişman oldum.
-
@ehl-i-vukuf eh bikaç gündür insanlar burda yazilanlara aldanıp umutlandi. o zaman çıkıp bunlari söyleyebilirdiniz. gün sonunda üst perdeden konuşmak yerine.
-
@ehl-i-vukuf üst perdeden niye konuşuyorsun hocam?
-
Arkadaşlar ben kimsenin ismini hedef almadım. Sadece son 3 haftadır yazılanlara bakınca aklımızla alay edildiği kanaatine vardım. Sizle dalga geçilse karşılık vermez mısınız? Kimse burda gün mülâkat sonucu için gün verip, günün sonunda dedikleri çIkmaynca o kişiye bir çift laf etmedi. Ben doğru bilgiye ulaşmaya çalıştım. Ve sonuç "daha açıklanmayacak oldu". Suç ben de mi? Bu bilgiye de ancak ulaşabildim. Yalan konuşsam habire yazardım. Sahi niye kimse dedikleri çıkmayanlara bişeyler demiyor? Böyle çok mu iyi? Forum elbette kurumun resmi yazışma yeri değil. İsteyen burayı okumaz veya yazmaz. Ama tutup da birbirimizle dalga geçtirmeyelim. Duyumcular duyumları tutmayınca en azından özür dilesin eyvallah ama yazan bir daha dönmüyor. Ben bunu kaldıramadım. Zan altında bıraktığımı düşünen forumdaşlara kendimi yanlış ifade etmişim. Kimseye bi dediğim yok. Ama lütfen gün verip ve her hali trol olanları ayırt edelim ve onlara prim vermeyelim.
-
Arkadaslar bu 'duyum'lara neden bu kadar bel bagliyorsunuz onu anlamiyorum. Biri cikip bir sey diyor ki dogru da olabilir ama niye sartlandiriyorsunuz kendinizi bu kadar? Hicbir duyum yuzde yuz dogru olamaz. Dogru cikmayinca hayal kirikligina ugramaniz o kadar garip ki. Yanlis cikma ihtimalini de dusunerek cok ciddiye almayin yazilanlari.
-
A grubu mesleklerde iki önemli dönüm noktası vardır. İlki mesleğe kabul olan şimdiki mülâkat sonucu. Diğeri yetki sonrası yeterlik mülakat sonucu. Şimdi bu konu hakkında biri çıkıp diyecek ki; bu cuma açıklanıyor,bugün açıklanır.... Mülâkat sonucunu bekleyen bir aday bunları okuyunca nasıl ciddiye almayacak. Ben dahil herkes o gün kurumun sitesine ve buraya defalarca girip çıkıyoruz. Ailelerimiz sürekli mülâkat sonucunu soruyor. Bu durumda nasıl soğukkanlı olunur, nasıl ciddiye alınmaz hayret. Duyum elbette %100 doğruluk payı olmaz ama gün vermek ciddi bir duyumdur. Hele hele mülâkat biteli 1 ay olmamışken. Art niyetli olmayan duyumcu arkadaşlara bi diyeceğim yok. Onların art niyeti olmadığı belli oluyor. Ama son 3 haftadır sırf dalgasına buraya yazanların olduğunu düşünüyorum. Bu durumdan sadece ben mı rahatsızım? Bir de anti parantez şunu demek istiyorum; mülakatına girdiğimiz kurum rtük, rekabet kurumu,mgk gibi 10 kişilik alım yapan butik kurum değil. Koskoca maliye bakanlığı ve 500 kişiden bahsediyoruz. Bu kadar yakın tarih vermek teyit gerektirmiyor mu?
-
@milanese iyi hocam duyumlar doğru çıkmayınca gülüp geçelim artık. herkes olaya sizin gibi bakamadığı için yargılamanız yanlış.
-
@milanese Bir tek bende mi oluyor bilmiyorum ama git gide sanki mülakatım kötü geçmiş gibi hissediyorum ve keşke şu soruda şunu deseydim diye anlık hayıflanmalar yaşıyorum veyahut da bir soruya yanlış veya gereği gibi cevap vermediğimi düşünüyorum. Hal böyleyken böyle bir psikolojide bu süreçte insanların geçmişte başka sınavlarla ilgili duyumları tutan kişilere inanması/prim vermesi çok doğal, bunu yadırgayamayız.
-
duyumcu arkadasların dediği doğruysa belki cumaya yetişmediği için yarın da acıklanabilir..
-
Yine başladı mesaimiz
-
Bugün en azından bu hafta açıklanması mümkün müdür?
-
@sagropa bu soruya cevap verebilecek cesarette kişi kalmadı forumda malesef...
-
Ben girmedim bu sınava ama bende her gün her saat takip ediyorum bu açıklansın da sıra duya gelsin diye
-
@deen evet duy a giren arkadaşlar da bu sonucu bekliyor.önce burası sonra orası aciklancakmis