2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@cnkmo26 inş. böyledir. Ben hala o duyumun gerçek olduğuna inanmak istiyorum
-
geçen ptesi arkadaş haber verecek demiştim. bir gelişme yok demiş.
-
@srdrflz Teşekkürler hocam. Peki sonuçların açıklanması Haziranı bulur mu? Yoksa o kadar beklemeyiz değil mi? Önceki alım yanlış hatırlamıyorsam 2,5-3 ay yakın sürmüş.
-
@sagropa bir önceki 100 kişilik alım 2 ayda açıklanmış. 500 kişi için de 5 mülakat komisyonu olduğunu göz önünde bulundurursak yine 2 ay gibi bir sürede açıklanacağı kanaatini taşıyorum. mülakatlar 22 martta bitti. ramazan bayramı sonrası için ciddi manada ümitlenebiliriz diye düşünüyorum. olağandışı bir gelişme olup da daha erken veya daha geç açıklayabilirler de.
-
duyuru sayfasında yeni bir duyuru görünce heyecanlandım
-
Kasım 2020'de yapılan sözleşmeli personel sınavı açıklanmış, umarım o kadar sürmez artık. diyecek bir şey yok.
-
@srdrflz, içinde söyledi: 2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
@sagropa bir önceki 100 kişilik alım 2 ayda açıklanmış. 500 kişi için de 5 mülakat komisyonu olduğunu göz önünde bulundurursak yine 2 ay gibi bir sürede açıklanacağı kanaatini taşıyorum. mülakatlar 22 martta bitti. ramazan bayramı sonrası için ciddi manada ümitlenebiliriz diye düşünüyorum. olağandışı bir gelişme olup da daha erken veya daha geç açıklayabilirler de.
gecen seneki alim 3.5 ayda aciklandi
sozlesmeli personel mulakatlari ise 5 ay sonra aciklandi bugun..ama bunlar hep kisitlamalarin oldugu donemlerdi..bizim mulakat en gec bu ay icinde aciklanir tahminimce -
@platypus neyse en azından bir hareketlilik oldu duyuru sayfasında o da bişey:)
-
E simdi de kisitlamalar var ? Ve yenileri gelicek buyuk ihtimalle arkadaslar konu kendimize gelince baya iyimser davraniyoruz. Bayramdan once aciklanacagini zannetmiyorum bosuna omrumuzu tuketiyoruz hmb sayfasinda
-
@beirutde evet insan yeni bir şey görmek istiyor. mülakat sürecinde soruları paylaşmıyorduk haksız rekabete yol açmasın diye. mülakatı geride bıraktığımıza göre konuşacak birşeyler olması açısından acaba diyorum sorulan soruları ve verilen cevapları detaylı olarak paylaşıp birbirimizi mi değerlendirsek ne dersiniz?
-
@ademsmith kötümser olmaktansa iyimser bakmak daha iyidir hocam. ki siz buraya yazılan duyumlara hiç mi acaba demediniz:)
-
@beirutde valla ben de inandım hep sayfadaydım . ama bu kadar erken açıklanması gerçekçi değil daha torpilli arkadaşlar araya birilerini sokacak telefonlar gidip gelicek vs 1 ayda özel sektörde mülakatlar açıklanmıyo.
-
@ademsmith eh demek ki gerçekçi olmaması sonuç sayfasında beklemenize engel olmuyor hocam. hayırlısı mecbur bekliyoruz zaten ha erken ha gec
-
bu gün duyurularda 4b sözleşmeliler açıklandı. acaba bizimkide açıklanır mı
-
@ademsmith yok artık hocam ya o şekilde hala etkileyebiliyolar mı ? Gittikçe umudum azalıyo. Sonuçta herkesin mülakat puanı hala belli değil mi
-
Ben geçen seneki gibi 4 ayda mı açıklanacak diye sorduğumda, oradaki bayan "yok, geçen sene kısıtlamalar falan vardı, bu sene o kadar sürmez" demişti kesin bir dille. Şimdi kısıtlamalar tekrar devreye girdi, bakalım ne olacak
-
@muzmin işi garibi son alımda mülakat tarihleri ve sonuç açıklama zamanı arasında kayda değer büyük bir kısıtlama da uygulanmadı. asıl kısıtlamalar kasım ayında başladı. temmuz ağustos eylül civarı bir kısıtlama yoktu. kısıtlamalara bağlamaları mantıksız yani
-
@beirutde O zamanlar kısıtlamalar henüz devreye girmese bile pek korkuluyordu coronadan. 400 kişiyi çağırmak o yüzden pek istenmemiş olabilir.
-
atayım abi ortaya bir duyum
yarayım mı yüreciğini :)) -
@muzmin geçen sene pandeminin ilk yılıydı her şey belirsizdi şimdi yasaklar olsa bile aşı olduğu için daha belirgin bazı şeyler mesela geçen sene YDS iptal edildiğinde vaka sayısı çok azdı dün vaka sayısı tavan olmasına rağmen sınav yapıldı vs.. Çok geç açıklanacağını düşünmüyorum bu sebeple.