2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
Sitede vergi müfettiş yardımcılığı ile ilgili bir duyuru var. Bizimki de belli olsa keşke.
-
Sınavları Haziran'a ertelenmiş. Bizim sonuçlar da geç mi açıklanır acaba?
-
@clementine onların zaten belirsiz bir tarihe ertelenmemiş miydi hocam? en azından şimdi tarih belirlemişler. hareketlilik olması iyidir bizim için de.
-
hmuy büyük ihtimalle hazirana kadar açıklanır gibi duruyor arkadaşlar.
hmuy olursa vmy denemeyecek çok kişi var mı acaba burdan? -
@duha 87 ile kapatti vergi mufettis yardimciligi. Hazine ve maliye mulakatina girenlerden vmy listesinde yer alanlarin sayisi cok azdir bence.
-
@milanese
87 üstü ydsli arkadaşlar da az değildir heralde diye düşündüm.
vdk feragatleri kabul etmemiş. şu an listede çok fazla atanan var zaten. yani hmuy kazanıp feragat etmek isteyenleri de kabul etmeyecek şu anda.
o nedenle hmuy kazanıp listede olmasına rağmen girmeyecek vmy ye çok aday var mıdır merak ettim.
hmuy listesini bilmiyorum puan durumunu. dediğiniz gibi az olabilir o zaman. -
Şahsen bakanlık bölünecek olsa dahi bu bölünme şuan ki alım sürecini etkilemez diye düşünüyorum. Ennihayetinde bakanlık bilmiyor mu bölüneceğini. Mutlaka içerden birşekilde haberleri vardır. Lakin süreci başlattılar sınavları yaptılar. Bu saatten sonra bu kadro ilga olmaz. Oldu ki bakanlık ayrıldı. Alınacak personeli birşekilde aralarında pay ederler. AÇSHB ilanı 4 aydır bekliyor dolayısı ile o kadro ile bu kadroyu karıştırmamak lazım. Orada süreç hiç başlamadı burada süreç bitti sonuçlar bekleniyor. Mağduriyet olacağını sanmıyorum.
-
Ben haftaya Kontrolörlüğün açıklanacağını düşünüyorum.
-
@beirutde merak etmeyin hocam sonuç için Haziran'a kadar beklenilmeyecek:)
-
@michaelcorleone peki mayısa kadar:) hocam merakta koyup gidiyosunuz ahah
-
@michaelcorleone hocam bir şey söyleseniz keşke.
-
@beirutde Tebriz'in fethini Kanunî'ye haber veren ulak gibi; duyumu söylersem dile benden ne dilersen, duyum çıkmazsa; vurun kellesini:)
-
@michaelcorleone ahah siz de haklısınız ne diyim
-
@michaelcorleone hocam şunu sorayım: siz tarih duyumunu aldığınızda kısıtlamalar yoktu, açıklanma tarihi kısıtlamadan dolayı revizeye uğradı mı?
-
@michaelcorleone hocam biliyorsanız kıvrandırmayın bu kadar insanı paylaşın bizle bence.En azından haftayı söyleseniz.Hergün bakanlık sayfasını yenilemekten bir hal olduk.Bize yardımcı olmak amacıyla paylaştığınız açık.
-
@michaelcorleone Bir tarih aralığı bari belirtin. Çoğu insan için bu ilan son umut.
-
@sagropa, içinde söyledi: 2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
@michaelcorleone Bir tarih aralığı bari belirtin. Çoğu insan için bu ilan son umut.
belirtti ya hazirani bulmaz dedi daha napsin adam
-
Twitter'da etkinlik mi yapsak az uz kişi değiliz.
-
@sonilanbukucu ramazan bayraminin oldugu haftayi 9 gun tatil yapip yasak uygulayacaklar diye bi soylenti var o yuzden onumuzdeki 2 hafta icinde aaciklanmasi bizim icin cok iyi olur
-
HMUY ilanında şöyle bir ifade var.
"Adaylar arasından en yüksek puandan başlamak üzere yapılan başarı sıralamasına göre ilan edilen kadro sayısı kadar aday asıl, bunun en fazla yarısı kadar aday da yedek olarak ilan edilecektir."
Acaba 500'ün tamamını alacaklar mı diye düşünüyorum.