2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@beirutde yok diye biliyorum
-
@mm0660 nerden biliyosunuz hocam
-
@beirutde bakanlıkta çalışan bir arkadaş zaman alacağını söyledi ama süre vermedi. 1-2 haftaya tekrar bir şeyler öğrenirsem yazarım. tabi o zamana kadar açıklanmazsa belli de olmaz işler hızlı değişiyor
-
@mm0660 hocam hepsi duy hmuy yani aynı anda açıklanacagi için mi bu kadar bekleniliyor ?
-
@mm0660 hocam o arkadaşinızin da bileceğini sanmıyorum herkes tahmini konuşuyor gibi. üst kademeden biri olmadikca bilmesi zor. yine de sağolun duyum duyumdur sonuçta:)
-
@su28a bildiğim kadarıyla duy hmuy dan sonra açıklanacaktı ve hmuy ile kontrolörlük beraber açıklanacaktı
-
@mm0660 kontrolörlük çok hizlı ilerlkiyor galiba. hmuy ile birlikte aciklancaksa gercekten bu iki hafta icinde aciklanir
-
@beirutde geçen sene 1 ay civarında açıklanmış ama bu sene daha az kişi var sanırım değerlendirilecek o yüzden daha hızlı açıklanabilir tabi bugün tam kapanma kararı vs. çıkmazsa
-
Hocam duy ve hmuy farklı komisyonlar ve birbirinden bağımsız birimler birbirlerine bağlı değiller birisi hazine kanadı diğeri maliye kanadı açıklanmasının birbiriyle alakası yok
-
@ztrkrdvn evet öyle ama sonuçta 1 tane personel genel müdürlüğü var. Arayan arkadaşlara böyle demişlerdi önce hmuy sonra duy açıklanacak diye.
-
Hocam hangi komisyon önce işleri bitirirse önce o açıklanır zaten ayni komisyon değiller ben sadece birbirlerine bağlı olmadığını vurgulamak istedim. Telefondaki memur henüz gelişme yok dedi akşamına duy listeleri belli oldu oradaki memur çok bilgi sahibi olmuyor
-
@ztrkrdvn tabiki öyle ama duy mülakatına fazladan 600 kişi girdi ve daha geç bitti. Mantıken 1 aydır bu açıklanmıyorsa o daha uzun sürer diye düşünüyorum.
-
29 nisandan 17 mayısa kadar tam kapanma geldi gecmis olsun
-
@beirutde bakanlik uzaktan da olsa calisir. Yasaklar kalkinca bizim sonuclar aciklanir. Insallah daha da uzamaz yasaklar
-
evet yasak kalkinca aciklanmasina razıyım
-
Tam kapanma boyunca bakanlıkta çalışma sistemi nasıl olacak bilen bir arkadaş yok mu?
-
normalde sınav süreci en hızlı tamamlanan merkez bankası bile 2 aydır mülakat TARİHİ bile vermedi. pandemi tamamen bizim kadersizliğimiz, piyango bize vurdu
-
tam kapanma surekli olacak degil ya ..ramazani ve bayrami firsat bilip turizm sezonuna yetismeye calisiyolar.mayis sonunda aciklanir artik
-
Arkadaşlar önümüzdeki perşembeye kadar açıklanmazsa 20 mayıs sonrasına kaldı maalesef. Muhtemelen kaldı zaten de
-
@hopefully hopefully...