2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
Kusura bakmayın defterarlik için yazacaktım. Yanlışlıkla buraya yazdım. Silmeye çalıştım olmadı. Hakkınızı helal edin
-
@hopefully bana ikinci dediğiniz daha acı ama gerçek geldi.
-
@beirutde hocam galiba iki alımda kaldı 20 mayısa. İnsaAllah yanılırım
-
keske en azindan isimleri yayinlasalar ..evrak teslim , ise baslama vs ilerleyen tarihte duyurulcaktir deseler.. bu kadar zor diil ama burokrasi iste elden bisi gelmiyor
-
Kurumu arayan, herhangi bir bilgi edinen var mı?
-
@sagropa duycular aramış onlara "tam kapanma bizi etkilemiyor çalışacağız " demişler galiba.
-
evet kamu kurumları dönüşümlü çalışmaya devam edicek büyük oranda.
-
@lafz Çalışmakta sıkıntı yok hocam da tam kapanma olayı ile sonuç açıklanması etkilenir mi ayrıca olur da kazanırsak ne bileyim eğitim ne zaman başlayacak?
-
Açıklanır belgelerin teslimi ileri süreye ertelenir zor bir şey değil bence. Eğitim online mı olur veya ne şekilde olur bilmiyorum hocam
-
@SrdrFlz hocam sizde haberler nasıl?
-
@sagropa bugün aradım ben,bakanlığımız dönüşümlü olarak çalışmaya devam ediyor sürecinizi olumsuz etkileyecek bir durum yok dediler
-
@suel demek ki bizim sureci olumsuz etkileyen başka şeyler var
-
@emrediyebiri herhangi bir haber yok hocam.
-
@srdrflz hocam haber alırsanız aman bizi sessiz bırakmayın. Zaten hepsi asılsız çıktı.
-
@sagropa pandemiden önce ekonomik nedenlerden dolayı yüz yüze eğitim yapılmıyordu. Pandemi olunca hiçbir kurum eğitim yapmadı. Hatta sgk denetmenleri yetki ve yeterlik eğitimi almadan sınava girdi. Bir önceki hmuy alımında işe başlayan arkadaşıma sordum onlarda eğitim almamışlar. Şu an da eğitim hakkında bir söylenti yokmuş.
-
@ehl-i-vukuf teşekkürler bilgi için. yardımcı adaylar mevzuat ve kitap üzerinden kendileri bireysel olarak mı ders çalışıyorlar yani yeterlilik sınavına hazırlanmak için?
-
Aynen öyle hocam.
-
Sgk denetçi yardımcıları eğitim aldılar ancak online olarak aldılar. Kosgep uzman yardımcılarıda online aldılar. Bu dönemde atananlar eğitimlerini online aldı.
-
Hmuylar eğitim almadı o doğru. Ancak diğer kurumlar aldılar.
3 kurumada yeni atanan arkadaşlarımla konuştum.
-
@buzdevrisid ben yetki sınavına herhangi bir eğitim almadan girdim;)