2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@lilmolli 5 dk once aradım. "Su an icin bize komisyonlardan gelen bisey yok, gelince açıklayacağız. Diğer unvanlara ilişkin sitede yapilan duyuruları referans almayin, onlarin komisyonları da tarihleri de farkli" şeklinde bilgi aldim.
-
@albayrak58 Teşekkürler hocam bilgilendirme için.
-
kontrolörlüğü kazananlardan istenen belgelerde güvenlik soruşturması formu da var. bizim de mi öyle olacak acaba. normalde kurumlar form doldurtmadan kendileri yapmıyorlar mıydı soruşturmayı.
-
@beirutde tüm kurumlar form ister güvenlik soruşturması için bildiğim kadarıyla.
-
Hazineyi 13 günde açıklamışlar helal
-
Bugün açıklanmaması kısıtlama içerisinde açıklanmayacağı anlamına gelmez heralde sonuçta esnek de olsa çalışmaya devam ediyorlar
-
@siyaset-bilimci bütün alımlarda çok hızlı hareket ettiler. Bizim alımda birden yavaşladılar.
Vardır bir sebebi. Ben beklentiyi kestim. 2. 3. hafta açıklanmalıydı. Duyumlarda o yöndeydi. Sonra olaylar olaylar vs vs
-
@buzdevrisid en son duyumlardan sonra ben de bıraktım da insan yine bir umut bekliyor
-
Bu hazirandan önce açıklanmaz herhalde... Ya o değil de, bakanın önünde imza aşamasında vs gibi kolpaları nereden uyduruyordunuz anlayamıyorum cidden. Çok mu zorluyorsunuz. Hayal gücünüz nereden geliyor anlamak güç. Haftaya denildiği 1 ay oldu...
-
Liste duyumlarda söylendiği gibi belli değilse yandık. Kimse kimseyi hatırlayamaz çünkü. Bu komisyondaki insanların belli bir kısmı bir de defterdarlık mülakatlarinda da görev almış sanırım. İnşallah denildiği gibi liste hazırdır bakan imzası bekleniyordur. Çünkü şu tarihten sonra liste belli değilse eleme için o piti piti yapmaları lazım. Ben bile komisyondakileri insanları hayal meyal hatırlıyorum onlar bu saatten sonra beni nasıl hatırlayacak? Bu tarz sınavlarda mülakattan sonra sonuç açıklanması için geçen süre belli bir kurala bağlanmalı. Daha bir eleme yapılmadıysa neye göre yapacaklar yani? Yok yapıldıysa niye liste bize gelmedi elimizde değil denilip duruluyor? Pandemi bahane falan değil baksana içişlerine adamlar makine gibi bitirdiler süreci temmuza bir sınava daha (kaymakamlık) çıkacaklarmış.
-
@lafz hocam ordaki insanlarin eline liste gitmemesi normal. onlari siz sonuc aciklanmadan bes dakka evvel ararsaniz yine elimizde liste yok derler. elbette mülakat anında belli oluyodur puanlama vs yapılıyodur.hele ki böyle yüklü alımlarda. kontrolörlerden feragat isteme sebepleri hmuy kazanan listrsinden cikarip yerlerine yedek tuttuklari kisileri almak olabilir. tabi bilmiyorum sadece tahmini konusuyorum:)
-
@beirutde hocam yedek olmasi icin 500 kisiyi doldurup kalana yedek denmesi gerekmiyo mu ? Yoksa 300 kisi alip 20 de yedek olur mu mesela cunku ilan zaten 500 kisi.
-
@ademsmith 500 den az alırlarsa diye varsaydım hocam. tabi insallah dediginiz gibi olur
-
Bu hafta umut verecek cesareti olan varsa burada hazır bekliyoruz haberiniz olsun
-
@beirutde Hocam mülakat anında belli oluyordur dediniz de aklıma şöyle bir şey geldi. Belki mülakat anında ses ve görüntü kaydı alıyorlardır. Diğer komisyon üyelerine de gösteriyorlardır adaletli olması açısından ve verilen puanların ortalamasını alıyorlardır. Olabilir mi?
-
@ademsmith "Alınan kişi sayısının yarısı kadar yedek belirlenir." gibi bir ifade var hocam. İlan edilen değil.
-
@srdrflz ses ve görüntü alma, mevzuattan kaldırıldı diye biliyorum. çünkü elenen adaylar ses ve görüntü almadılar diye dava açıyordu.
-
@muzmin, içinde söyledi: 2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
@ademsmith "Alınan kişi sayısının yarısı kadar yedek belirlenir." gibi bir ifade var hocam. İlan edilen değil.
ilan edilen kadro sayısı kadar adayı asıl, bu sayının en fazla yarısı kadar adayı da yedek olarak belirler.
-
@cnkmo26 Aynen, öyle diyormuş. Daha iyi o zaman.
-
@cnkmo26 ee böyle bir zorunlulukları var mı cidden.diyelim 460 kişi mülakata girdi bu 460 kişi de asıl listede olabilcek mi yani