2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@srdrflz son girdiğim iki mülakatta kayıt alınmadı diye hatırlıyorum.
-
-
@muzmin aa doğru bu konuyu gecen de konuşmuştuk:) yarından umutlu olan var mı
-
“460 kişi girmiş. İlan 500 kadro için. Herkesi alacaklar şansım çok yüksek” diye sakın düşünmeyin arkadaşlar öyle bir şey yok. Hayal kurmayın. Hatta imkansız. Üçte birini alırlarsa bence iyi bir sayı olur. Yedek olayı da olmayacak. Çünkü katılım az. Beğendikleri(!) kişileri alacaklar. Bu 50 olur 100 olur bilemem. Ama şahsi fikrim sayı 200 ü geçmez. Tecrübeye göre konuşuyorum. Kaldı ki Dguy da katılım 2 kayta fazlayken yarısından az sayıda kişi aldılar ve yedek ayrılmadı. Kalın sağlıcakla
-
@frustration yok hocam öyle bir hayal kurmuyoruz zaten . ilandan edilenden çok daha az sayida kisi alabilirler gerçekten. katılım az derken bi de. nerden biliyosunuz
-
@beirutde Her mülakatta katılım sayıdan az olur. Bu bir gerçek. Tabi doğru sayıyı bilmiyorum. 50 kişi ya da 10 kişi önemli değil. Zaten şartları sağlayanlar bile az. Ona göre söyledim
-
@frustration anladim hocam. zaten heralde alinan sayiyı da sonuclar aciklansa bile net olarak bilemeyiz heralde. liste seklinde aciklanmadigi takdirde
-
Arkadaşlar yazdığım katılım sayısı bir duyum falan değil. Sadece öylesine yazılmış bir sayı. Katılım sayısının cok da önemli olmadığını da belirtmek isterim.
-
mülakattan 70 alamadıktan sonra kpss puanı 100de olsa bir anlamı kalmıyor eleniyorsun direk
-
İlan edilen kadronun tamamının doldurulmayabileceğini kabul etmekle birlikte çok basit bir soru sormak isterim: katılım eğer ilan edildiği gibi 2 bin olsaydı, yine de çıkıp birileri 50 kişi alacaklar, 250 kişi alacaklar falan der miydi? Böyle bir tartışma konusu olur muydu? Hadi diyelim ki 50 kişi alsınlar. Ondan sonra yine çıkmayacak mı 450 HMUY alımına? Bence bu kadronun doldurulmaması olayı katılım az olduğundan dolayı kendi kendimize yarattığımız bir korku. GVS'si olumsuz çıkan, mülakatta aşırı aykırı davranan birileri elenecektir muhakkak. O yüzden hem aşırı umutlanmadan hem de enseyi karartmadan ilanı beklemek, sonrası Allah kerim.
-
arkadasimiz iyi niyetli olmakla birlikte gecmis mulakatlarin da etkisiyle biraz fazla iddiali yazmis..ancak bu ilanda yedek olmayacak vs demek yanlis..ben adim kadar eminim herkesi almazlarsa bi kisim tabiki de yedek olacaktir..
-
@muzmin güzel yazmissin hocam.eline saglik. tam da dediğin gibi mülakata 800 900 kisi katilsaydı en fazla 100 kişi alir gibi muhabbetler dönmezdi muhtemelen.
-
Çok heyecanlı bir o kadarda ürkütücü bir süreç. İlan nazarında geçen yıl bakan bey alım açıklaması yaptığında büyük bir yds tartışması başlamıştı. Şimdi de alınacak sayı üzerinden bu tartışma devam ediyor. Eminim ki sonuçlar açıklanınca bu sefer de çalışma ili tartışması çıkacak. Esasen herkes gibi süreci heyecanla bekleyen biri olarak ilan ile ilgili duyduğum bir şeyi bu tartışma ve gerilim ortamına çanak tutmamak için direkt buraya yazmadım. Tek temennim hayırlı, güzel sonuçların hepimizi mutlu etmesi. Olumlu düşünelim ve hayırlısı olsun. Olmazsa da dünyanın sonu değil.
Şahsen bu ilan olmazsa Sicilya'da zeytinyağı işine girmeyi düşünüyorum:)
-
@michaelcorleone Grazie baba
-
@michaelcorleone baba yazmadım dediğin şey acıklanma tarihi mi. bi de o duyduğun tarihle ilgili bir değişiklik olmadi mı o zaman
-
@michaelcorleone Vito Corleone olsaydı zeytinyağı İşi tutardı ama Michael ile olacak iş değil. En iyisi Sen şu bizim tarihi Söyle baba yoksa bu iş sonnye kadar gider:))
-
@michaelcorleone yazmak istemediğiniz şey sayı le ilgili mi acaba? Siz sadece duyduğunuzu belirtiyorsunuz bir şeye olumlu olumsuz çanak tutmuyorsunuz. Lütfen duyumlarınızı bizden esirgemeyin
-
duy ile ilgili bir duyuru var hmb sınav duyurularında. kurum içi alımlar alım sayısını etkilemiyor diyor.
-
Duyduğum bir şey var diyip ne duyduğunuzu söylemeyecekseniz neden yazıyosunuz ki. Sonra burada insanlar 40 takla atıyor söylemeniz için boşu boşuna insanları strese sokuyosunuz. Ya duyduğunuz şeyi söyleyin ya da hiç duyduğum bir şey var demeyin.
-
@cmonn18 gelip bir godfather repliği söyler birazdan