2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@muzmin bu defterdarlık da bizden önce açıklanırsa şaşırmam artik.
-
@beirutde Kontrolörlük belliydi ama hocam, bana yazılı sınavda bizzat Başkan demişti biz elimizi sıkı tutacağız diye. Duy mülakatta da mükerrer atama olmamasına dikkat edeceklerini söylemişti komisyon. Şu şartlarda sıra bizde diyebiliriz yani.
-
@muzmin kurumu arayan arkadaşlara hmuy daha önce açıklanacak diye birşey yok. İkisi birbirinden bağımsız vs demişler.
Duy bekliyorum açıkçası ama.oncelikle bu sayfaya bakıyorum. Hep once hmuy gelecek denildiği için , beklentimiz o yönde oluşmuştu. -
100 kişilik alımı 3 ayda açıklamak nedir ya? 500 kişi 15 ay mı olacak o zaman saçma!
-
"5. günün safaginda doguya bakin oradan dörtyüz atli şen olarak gelecegiz" dostlar hayırlı ramazanlarınız olsun.
-
Bu haftanın 5. Günü ginikatsayısı’na opsiyonlanmıştır. Anlaşma sağlanamazsa haftaya görüşmek üzere
-
Haftanın 5. günü mü yoksa ayın 5. günü mü hocam, muallakta bırakma bizi
-
Hmuy'un ilanında yokum ama bu hocamız şubat ayında maliyenin mart ayında sınavlara başlayacağını söylemiş Ve çıktı duyumu umarim doğrudur bende duyu bekliyorum
-
@ginikatsayisi, içinde söyledi: 2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
"5. günün safaginda doguya bakin oradan dörtyüz atli şen olarak gelecegiz" dostlar hayırlı ramazanlarınız olsun.
Bu ne demek oluyor şimdi? Bugün mü yani?
-
@ginikatsayisi hocam pimi çektin elimizde kaldı, hangi 5
-
@ginikatsayisi burdaki 400 atlının da bir anlamı var mı acaba? Çünkü normalde o 1000 atlıdır:)
-
Bence öylesine yazdı ama inşallah açıklanır.
-
@frustration galiba 500 kişiden 400 kişi alınacak sayı böyleyse çok iyi.
-
@ginikatsayisi geçenlerde biri daha böyle bişey yazdı fıs çıktı. Yine bişey çıkacağını sanmıyorum
-
@leviatanamayan bunu ben de merak ediyorum:)
-
@pphmuy buraya yazılan 10 şeyden 9u yalan 1i şüpheli ama arkadaş sınavların mart ayında yapılacağını önceden söylemiş. Beni inandırdı açıkçası. İnşallah umutlandırıp utandırmaz
-
@ginikatsayisi mayıs 5in şafağı geçti haftanın 5. günü şafağını bekliyoruz mecbur
-
Yahu yok 5. günün şafağı 400 bilmem ne... arkadaşlar üslubu böyle olan adamların verdiği duyumdan ne çıkar. Bırakın bu işleri. Ben size mantığımı kullanarak en güzel duyumu vereyim. Haziran ayının sonuna kadar kesin açıklanır. Alın size en baba duyum.
-
@emrediyebiri hocam siz de biraz sakin olun allahaşkina. pimi çekilmiş bomba gibisiniz
-
onu yazan arkadaşın hesabına baktım da mülakatların martta yapılacağını söylemiş şubat ayında. güvenilebilir gibi geldi bana. yıllardır atama bekleyen bu kadar yetişkin insanın çaresizliğiyle alay edecek kadar vicdansız mıdır bilemiyorum