2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@cmonn18 katılıyorum kesinlikle.@michaelcorleone Spekülasyon yaratmamak adına paylaşmadığınızı söyleyip daha çok spekülasyon yarattığınızın farkında değil misiniz anlamıyorum açıkçası.İyi dileklerinizi yazın geçin o zaman sadece.Buraya bir şey yazdığınızda insanlarda merak uyandıyor sonra da cevaplamıyorsunuz eğleniyor gibi.İyi dileklerinizi aldık hocam sağolun.Hepimiz için sizin için hayırlısı olsun.Sizden ricam bilgi paylaşmayacaksanız bir şey yazmayın bu başlıkta insanlar yeterince stresli.
-
Geçen seneki HMUY mülakatlarına girip forumu takip eden arkadaşlar hatırlar. Bu tarz kişiler her pazartesi başlığa gelip arkadaşlar içinizi ferah tutun cumaya kadar açıklanacak, listeler bakanda, eli kulağında tarzı şeyler söyleyip cuma günleri sırra kadem basarlar, yazılanlara sorulan sorulara cevap vermezlerdi. Mülakatlar bittikten sonra 3 ay böyle geçmişti.
Sırf 1-2 hafta önce duyumların kaynağını soran, aslı astarı var mıdır merak eden ben de dahil birkaç kişiye trip atıp gizemli kişicikleri oynuyor arkadaşlar. Önceki sayfalarda bir arkadaşımız "ben bu duyumcu arkadaşların sınava başvurduğunu bile sanmıyorum" demişti. Okuduğumda olur mu öyle şey canım, bundan niye keyif alsınlar ki demiştim ama yavaş yavaş ben de hak veriyorum. -
Bugün yayımlanan "(A) Grubu olarak nitelenen sınavlara ilişkin duyuru" başlığını taşıyan duyuru 500 kişinin tamamı alınacak mı sorusuna da ışık tutuyor bence. tabiri caizse "500 dedik ama 2000 kişi başvurur diye öyle demiştik biz oran orantıya göre 125 kişi alırız" gibi bir durumun söz konusu olamayacağını düşünüyorum. Tabi ki başvuru şartlarını sağlayan herkesi de almak zorunda değiller. Mülakatlarda kadronun niteliğine uygun izlenimi veren adaylar alınır. Kurum, Genel yönetmeliğe göre boş kalan kadrolar için tekrar ilan açma hakkını saklı tutar. Adayları tek tek değerlendiren biz olmadığımız için acaba 100 mü olacak 400 mü? sorusu biraz müneccimlik. Şahsi görüşümdür.
-
Kullanıcı isteğiyle silinmiştir
-
- Sayfa ...
-
@ademsmith hocam?
-
Yani anlamıyorum niye herkes bir şifreli konuşma derdinde dosdoğru bir şeyleri söylemiyorlar garip.
-
Sanırım sayfa 133 olunca açıklanacak demek istemiş. 4 sayfa kalmış yazın bol bol:)
-
@mulkiye hocam o duyuru muhtemelen şundan kaynaklı kurumiçi uzmanlık sınavları var hem defterdarlık uzmanlığı için hem de gelir uzmanlığı için kurum dışarıdan bu sınavlara (haklı veya haksız tartışıyorum)olan tepkiyi bir parça azaltmak, bu sınavların dışarıdan yapılacak alımlara herhangi bir etkisinin olmadığını açıklamak için yaptılar bence
-
Başlığı değiştirelim mi... I want to play a game olsun. Film çevirmek isteyen buraya geliyor herhalde.
-
@sociallymind Tam kapanma olunca, çocuk parkları kapalı ya şimdi. Kumda oynayacaklarına burada oynuyorlar işte.
-
Yok mu bu cumayi kendine rezerve etmiş saygıdeğer bir duyumcumuz
-
Valla illallah edeceğimiz bir zamanda açıklanacak gibi geliyo bana inşallah tez vakitte yanılırım
-
İçişleri bakanlığı hariç diğer bütün bakanlık ve kurumlar son yıllarda bu geç açıklamayı huy edindi. Ne geçiyor ellerine cidden anlamak mümkün değil. Sanki taş atacaklar elleri yorulacak. Güvenlik soruşturması vs muhabbeti olduğu için sanırım süreçler bukadar uzun artık. Önceleri sınav sonucu açıklandıktan sonra yapılıyordu artık açıklamadan önce bu tahkikatlar yapılıyor herhalde. Velhasi maksimum sınav süreci bittikten itibaren 1 buçuk ayda sonuçları ilan etmeleri gerekiyor. Bukadar hantallık bukadar umursamazlık niçin? İş imzaya kaldıysa eğer getirin şu belgeleri deyip şöyle bir bakıp gerekli düzenlemeler yapıldı mı diye sorup evet cevabını aldıktan sonra ativer imzayı gönderiver yayınlansın. Bakan tek tek kişileri kendisi çek etmiyordur önüne gelene kadar zaten o isimler elli tane aşamadan geçiyor son hali veriliyor bence. Velhasıl zaman gibi çok kıymetli bir değeri böyle keyfiyet ile harcamak gerçekten akla mantığa sığmıyor. Bu hantallık 2021 dünyasında artık son bulmalı.
-
@lion yıllarımız mülakat sonuclarini beklemekle geçiyor. bugün dusundum 3 sonuç icin 1 seneden fazla beklemişim elde ne var sıfır:)
-
@kamucubey valla hocam benim şalterler şimdiden atmış durumda:)
-
Bu hafta da açıklanmazsa zaten kafadan +7 gün daha yazarız
-
Bu hafta açıklanıyor arkadaşlar, rahat olun. (Kaynak: Burç yorumum)
-
@muzmin Ben ikna oldum hocam. Buradaki diğer duyumculardan daha sağlammış kaynağınız
-
@leviatanamayan hazine kontrolörlüğü bu hafta açıklanacak demiştim, açıklandı hocam. boş değiliz biz de :)))