2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
48 saate belli olur bakalım ak koyun kara koyun.. doğru mu söylüyor, yoksa tahminlerini duyum olarak mı dile getiriyor görürüz. 2 aydır bekliyoruz 2 gün de bu arkadaşı bekleriz
-
Bu hafta da açıklanmazsa bayram sonuna kalıyor galiba, 9 gün bayram tatili var
-
Arkadaşlar şifreleri birleştirince, 133. sayfa topla sayıları 7 yapar. 5. Günün şafağı da bu Cuma 7 Mayıs'a geliyor??? Bu kadarı tesadüf olama....
-
@sociallymind ahah. bi hocamızın burç tahmiyle de uyumlu bir gün ayrıca
-
duyum biz de istiyoruz yanlış da çıkabilir hiç sıkıntı yok umut ışığı oluyor bizim için ama tamamen mesnetsiz atıp da koskaca insanlarla oynamayın allah aşkına. bu son arkadaşın önceki söylediği gerçek olabilir belki bu da çıkacak ama keşke kelime oyunları yapmasa... yine de allah razı olsun bir duyumu paylaşıyorsa. zan altında bırakmak da istemem.
-
Duyumun niteliği paylaşım şeklinde saklı bence. Bu şifreler, imalar aynı stresi yaşayıp aynı sınavın sonucunu beklediğimiz insanların yapacağı iş değil benim dünyamda. Bırakınız eğlensinler
-
Arkadaşlar ben hmuy beklemiyorum ama duy mülakat grubunda diyorlar 5 veya 6 da açılacak sizin sonuçlar. Duyum mu his mi bilmiyorum öyle dediler yanlış çıkarsa bu ramazanda sövmeyin Allah aşkına bende sizin gibi birisiyim keşke şuan hepsi açıklansa
-
@hopefully iyi niyetinize eminim hocam ben sizim.ne zamandir okuyorum zatenn iletilrinizi. verdiginuz bilgi icin sagolun. bakalim insallah bugun biter bu sürec
-
@beirutde Allah razı olsun inşallah hayırlısı olur hepimiz için
-
@hopefully hopefully
-
@hopefully senin gibi iyi niyetli arkadaşlara selam olsun.
-
@emrediyebiri aleykümselamselam allahin selamı hepinizin üzerine olsun. İnsaallah bu süreçte hepinizi alırlar 1 boş kadro bile kalmaz Allah'a emanet olun
-
Ben tamamen eminim bu 2 gün içinde açıklanacağına. Nitekim;
@muzmin, içinde söyledi: 2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
Bu hafta açıklanıyor arkadaşlar, rahat olun. (Kaynak: Burç yorumum)
-
Bakan bey bu akşam 21.00'da cnn'de olacakmış, canlı yayın mı olacak bilmiyorum ama eğer öyleyse twitterdan yazabiliriz
-
@sociallymind bu gizemi çözecek bir sherlock lazımdı tebrikler
-
Bu duyumların ilham kaynağı çok gizemli cidden. biraz farklı ama aynı yönde duyum geliyor. İlginç. Yine haziranın sonuna gelmeden açıklanacağını sanmıyorum. Allah sabır versin.
-
@papatyaçayı zaten yarın belli olursa hiçbir şey olmasam da bir holmes olarak devam ederim kalan hayatıma 24 saati kaldı umudumuzun hadi bakalım
-
@emrediyebiri haziran çok umutsuz
-
Umarım bir an önce açıklanır... Geçen yılki gibi üç ay beklemek zorunda kalmayız.
-
Bakan şu an canlı yayında fakat ekranda herhangi bir hashtag göremedim