2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
Silinmiştir
-
Vay arkadas ogretmenlerden bahsetti sunucu soru geliyomus bizi de soyleseydi bari
-
@siyaset-bilimci Arkadaşlar #GeceGörüşü hashtagı ile bakana hmuyun ne zaman açıklanacağını soralım mı hep beraber.
-
bakanı da etiketleyelim arkadaşlar
-
#GeceGörüşü ve @lutfielvan
-
#GeceGörüşü @lutfielvan @handefrt
-
#GeceGörüşü @lutfielvan @handefrt @hakanchelik
-
Arkadaşlar o kadar insan sağlık atamaları ile ilgili #GeceGörüşü hashtagında tabiri caizse yardırıyor. Biz yokuz.
-
#GeceGörüşü @lutfielvan @handefrt @hakanchelik @hacerboyacioglu
-
@srdrflz hocam adamlar onbinlerce kişiyle katilıyor bu etkinliklere.biz 400 küsür kişi onlarla nasıl başedelim
-
Silinmiştir
-
@beirutde gazetecilerden biri görüp sorsa yeterli.
-
@srdrflz ben 4 5 twit attım etiketlediginiz gazetecileri etiketleyip
-
@beirutde eyvallah
-
Ben de yazdım da @beirutde nin dediği gibi bu sağlıkçıların arasında bizim tweetlerin görünme ihtimali çok düşük maalesef ama biz elimizden geleni yapmış olalım
-
@siyaset-bilimci arka arkaya sık sık tweet atınca oluyor. tweet aynı olunca twitter sorun çıkarıyor. farklılaştırmak için tweeti numaralandırabilirsiniz 1, 2, 3 diye. sağlıkçılar öyle yapıyor.
-
@srdrflz, içinde söyledi: 2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
@siyaset-bilimci arka arkaya sık sık tweet atınca oluyor. tweet aynı olunca twitter sorun çıkarıyor. farklılaştırmak için tweeti numaralandırabilirsiniz 1, 2, 3 diye. sağlıkçılar öyle yapıyor.
programın sonunda soruları soracaklarını soyledi sunucular..öğretmenleri görmüşler bizi gördüler mi bilmiyorum su an yuklenmek lazım
-
#GeceGörüşü @lutfielvan @handefrt @hakanchelik @hacerboyacioglu Sayın bakanım 500 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcısı alımı ne zaman açıklanacak?
-
@ginikatsayisi https://www.google.com/amp/s/m.sabah.com.tr/gundem/2021/05/05/atlarin-yasa-disi-sorumlusu-imamoglu-ile-gorustu-978-at-nerede/amp
acaba kaybolan atların 400 tanesi doğuda bulundu ondan mı bahsediyor. -
@muzmin senin astrolog’un kulakları çınlıyordur eminim ama yine de kaynağı en sağlam duyum seninkiydi