2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@cnkmo26 tesekkur ederim hocam .daha umut var ozaman
-
Hocam haberlerde okudum da 10-11-12 mayıs resmi tatil olacakmış. Emin misiniz pazartesi salı çalışacaklarından?
-
@saul-goodman 10-11-12 idari izinli sayiliyor. Ancak amirlerin takdirine bırakılmıştır. Mesela 5 kişi yerine 1 kişi ya da 2 kişi gelsin denilebilir. Yani ptesi salı çarşamba da çalışırlar. Ancak şunu belirtmek de fayda var: bayramdan önce açıklanmaz. Çünkü bu sınav öyle bir idarecinin imzasıyla olan bir şey değil. Bir silsileye göre imzaya gider listeler. Mesela 5 komisyon vardı her komisyonda 4-5 kişi dersek sadece komisyonda 20 idareci var. Bunlrın listeleri hazırlaması, puanlamadır, imzalamasıdır... bunlar için hepsinin ya da en azından çoğunun bir arada olması gerekir ki kordine olunsun iş tamamlansın. Ama şu olabilir herşey tamamdır. Ugak tefek şeyler kalmıştır. Üstten de onay gelirse yayınlanması yarım saattir. Mesela liste bakandadır imza bekleniyordur... o gün imzalanırsa ve yayınla derlerse yayınlarlar. Ama açıkcası ben bayramdan önce olacağını düşünmüyorum. Haziran mantıklı geliyor. Tabi hepsi şahsi fikirlerimdir bunlar aksi de olabilir
-
2021 kpssden sonra da alım olma ihtimali nedir acaba?
-
Son günlerde sınav duyuruları kısmında bir hareketlilik oldu, ben bayram öncesi de açıklanırsa şaşırmam.
-
4 sene onceki sinavin aciklandigi bi yerde hersey mumkun kimsenin bisey bildigi yok..beklemekten baska care yok
-
@cnkmo26 Ben de bunu söylemiştim zaten. Duyum vermeye bir zeytinyağcı godfather gelir, bir gandalf gelir... Hepsi milletle alay ediyor. 1 hafta- 15 gün denildiği de 1 ay oldu... Umarım Haziran sonuna kadar açıklanmış olur.
-
@frustration bu arada liste bakan beyde bilginize.
-
@bozkırlı, içinde söyledi: 2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
@frustration bu arada liste bakan beyde bilginize.
Hocam, bu iş bir tek imzaya mı kaldı ? Burası net mi şimdi.
-
@emrediyebiri listeler hazırlanıp sunuldu dendi hocam.
-
@bozkırlı siz de başkasından mı duydunuz yoksa bizzat siz mi öğrendiniz?
-
@cmonn18 yetkili biri dedi. Bu arada amacım dalga geçmek değil. Ben de sizin gibi bu önemli sonucu bekliyorum.
-
@bozkırlı hocam defterdarlık için bir şey duydunuz mu?
-
@bozkırlı o zaman önümüzdeki hafta gelir heralde demu hocam
-
@beirutde Duy hakkında bilgim yok. Ne zaman açıklanacağı hakkında birşey söylemediler. İmza aşamasında diye söylendi
-
@bozkırlı hocam kaynağınızı biraz daha açar mısınız?
-
@bozkırlı yetkili dediğiniz komisyon üyelerinden birinden falan mı duydunuz?
-
Personel genel müdürlüğünden bir üstadla konuştum, liste miste yok, liste bakana gitse imzalar geri gönderir, evine götürüp duvarına asacak hali yok ya dedi. Yine de siz bilirsiniz arkadaşlar
-
@leviatanamayan ben de listelerin bakan beyde olduğunu "duydum". bu duyumlar elbette yanlışlanabilir. bugüne kadar da hep yanlışlandı zaten.hiçbirimiz yüzde yüz emin değiliz. ama liste gelince bakan imzalar eve mi götürüp duvara mı ascak lafı biraz komik kaçmış kusura bakmayın.
-
Komisyon puanı verdi ama liste oluşmadı demekte, aldılar puan listesini evinde duvara astılar demek gibi bir şey. Neyle aday eleyecekler? Mülakat performansını adaylar bile unutmuştur. Referanslar bile verilmiştir bu zamana hiç bir şey kalmadı. Pandemi bu işin bahanesi değil içişleri bunu gayet net bir şekilde gösterdi. Kaymakamlık mülakatı bizim girdiğimiz sınava yakın bir sınav kontenjanına sahipti. Gerçekten ne ile bu liste oluşacak bu saatten sonra merak ediyoruz