2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@leviatanamayan liste hazır diye biliyorum ben de zaten üst yöneticiler dışında kimsenin bir bilgisi olmuyor bu konularda
-
Şahsi fikrim, nasıl mülakat tarihleri kısıtlamalar kaldırılır kaldırılmaz açıklandı, listeler de kısıtlamalar kaldırılınca açıklanır. Daha önceki ilerleyişten makul gözüken bu duruyor bana. Duyum yok, duyum alabileceğim bir yer de yok. Yalnızca öngörü..
-
Bence bir liste olması kesin. Yani hali hazırda zaten bir liste var. Ancak listenin hangi aşamada olduğu muamma.
-
Bazı şeylerin geç açıklanması hep beni şüphelendirmiştir.
-
@hpolitics torpil mutlaka vardır hocam ama 500 kişi alınacak ve 600 kişi girdi desek mülakata resmen adayların 5/6 sı mesleğe girecek
-
@gpale bi aralar 500 den daha az kisi mulakata girdi diye bir söylenti vardi
-
@beirutde ben giremedim bu iş başvurusuna ama bence iyi adayı alırlar hocam 500 kişinin yarısını doldursalar bile fazla kalır.
-
@gpale hocam 600 kişinin girdiğini hiç ama hiç sanmıyorum. Önceden de demiştim sırf benim girdiğim saat aralığı 15 20 kişi gelmemişti
-
Sonuçların açıklanması geciktikçe tartışmalar da başa sarıyor sanırım
-
“Bakanın da listeyi evinin duvarına asacak hali yok!” şeklindeki bir arkadaşa verilen cevabı hayatta unutmam. Renk kattı.
-
@muzmin evet kısır döngüye girdik
-
Acaba alım yapılırken bölüm bazlı bir değerlendirme yapılıyor mu? Yani sınava giren bölümler arasında işletmeden bu kadar, uluslarasası ilişkiden şu kadar alacağız şeklinde yoksa böyle bir ayrıma gidilmiyor mu?
-
@emrediyebiri Üstad ne dediyse onu yazdım valla hocam, evinin duvarına asacak hali yok biraz komik kaçıyor tabi ama düşününce mantıklı da geliyor
-
@leviatanamayan Tabi üstatlar bürokratik işleyişe bizden fersah fersah daha fazla hakim oldukları için böyle bilgi verebiliyorlar ancak birçok kez farklı kurumlarda bizzat resmi ağızlardan personel genel müdürlüğü memurlarının telefonda sorulduğunda "bakanlık makamında imzada gelince yayımlayacağız" şeklinde cevap verdiklerine ve 2 hafta sonra imzalanıp yayımlandığına şahit olduk. Bakan beyin gündeminin çok yoğun olduğunu bakanlıkta çok az vakit geçirdiğini bakanlık makamına günde personel alımından daha yüksek öneme sahip yüzlerce evrakın imza için gittiğini göz önünde bulundurursak bakanlık makamına gelen her evrakın jet hızıyla anında imzalanıp yayımlanarak evde duvara asılmayacağından ziyade önem sırasına göre vaktinin gelmesinin beklendiği daha gerçekçi bir açıklama olur diye düşünüyorum hocam. Umarım bu doğrultudaki duyum doğrudur zira sizinki maalesef pek iç açıcı değil.
-
geçen seneki iletşim başkanlığı uzman yardımcılığı sürecinde kuruma mülakat sonuçları ile ilgili attığım maile 15 aralıkta verilen cevap "liste başkanlık makamında imza aşamasındadır " şeklinde oldu. sonuçlar ise 25 aralıkta açıklandı.
-
@beirutde eğer gerçekten liste bakanda imza aşamasında ise açıklanması fazla sürmez diye düşünüyorum son zamanlarda hmb sınav duyuruları sayfasında yaşanan hareketlilikten hareketle
-
Var mı arkadaşlar bir haber? MSB de açıklandı az önce, sanırım bizden sonra olmuştu onların mülakatı da
-
@siyaset-bilimci bizimkiler çok hantal çookk
-
Her ne kadar kendim için pek kazanma umudum olmasa da sonuç beklemenin de ayrı bir heyecanı var kabul etmek lazım
-
@hmba niçin umutsuzsunuz hocam. gerçi ben de pek umutlu bakamıyorum da:)