2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@frustration basın duyuruları kısmında hocam
-
-
Hazine kontrolörlüğünde asil olan hiçbir adayı almamışlar benim hmuy süper geçmişti ama olmamış kontrolörlükten dolayı galiba
-
Ben burası için mülakata girmedim beklemiyordum ama bekleyip kazanan herkese hayırlı uğurlu olsun mesleğinizde başarılar dilerim herkese
-
Kazanan arkadaşları tebrik ederim. 500 kişinin tamamlanamaması bu kadro için 2021'de tekrar alıma çıkılacağı anlamına gelir mi acaba arkadaşlar?
-
İngilizce İktisat mezunuyum, aynı bakanlıkta 10 yıla yakın zamandır çalışıyorum, geçen mülakatta olmadı ve yine bu da olmadı, zaten tavırlardan belliydi, Allah biliyor ya kazanacağıma dair zerre hissiyat olmadı içimde, sorduklarının ekseriyetine cevap vermeme rağmen. Ben çekiliyorum bu da son iletim, kazanan arkadaşlara başarılar dilerim.
-
Kazananları tebrik ediyorum. Hayırlı ve uğurlu olsun. Mülakat iyi geçmesine rağmen elenmişim. Kaç puan ile elendiğimizin bir bilgisi yok. İtiraz nasıl edebiliriz arkadaşlar?
-
Herkese hayırlı uğurlu olsun. Zorlu bir süreç son buldu. Bu arada herkese ayrıca hayırlı bayramlar diliyorum.
-
Kazananları tebrik ederim lütfen KİK mülakatına girmiş olan varsa kurumla iletişime geçip feragat etsin. Teşekkürler
-
Kazanan arkadaşları tebrik ederim. Kazanma şansımı yüksek görmüyordum ve de olmadı:/
-
Şimdi görev yeri Ankara mı İstanbul mu Ankara'ysa olmadı diye üzüleceğim çünkü :)) kazanan arkadaşları tebrik ederim.
-
İkisine de girip beraber mi yürütmek istiyorsunuz hocam, sanki öyle bi intiba bıraktınız ben de kontrolör olmuşsun daha neyi düşünüyorsun be kardeşim. Bu arada hayırlı olsun kazananlara. Kazanamayan arkadaşların da Allah yolunu bahtını açık etsin, ya nasip.
-
kpss 92 spk lisansı var malimüşavirlik staj başlatm belgesi var. İktisat y.l yapıyorum tez yılı. 6 ay uzun dönem finans ofisi stajım var. Mülakatda iyi geçti sonuç olumsuz.??
neye göre olumsuz?
Mülakatı sadece 10 dk yaptılar. Cuma öncesiydi. Vakit azdı hızlı hızlı yapıp bitirdiler. Sordukları soruların coğunu doğru cevapladım.
Hadi benim hakkımda aklına bişey takıldı. Sorsana bi 2-3 soru daha sorup bir tam emin olsana. Yok CUMA GELİYOR HIZLI HIZLI SOR POSTALA. ..........................
-
Bakanlık resmi sayfasında duyuru yok. Bu liste nerden şimdi
-
Kazanan arkadaşları tebrik ederim. Dediğim gibi ciddi sayıda bir alım yaptılar. Hayırlı uğurlu olsun. Kazanamayan arkadaşlara Allah daha iyilerini nasip etsin. İşe başlama dediğim gibi Eylül'de.
-
Mülakata girenlerin %80i alınmış gerçekten son yıllarda görülmemiş bir fırsat iibfliler için diğer kurumların listelerini de rahatlatacaktir. Kazananlara hayırlı olsun.
-
@ehl-i-vukuf Basın duyurulurına bakın
-
Herkese hayirli olsun, diger kurum listelerini rahatlatacagini sanmiyorum alinanlarin cogunun kpss si 80 85 puan. Guy sinavini kazanamayanlar var listede
-
@memurolacamben 75 puanla atananlar var. Bende aynı fikirdeyim. Bu alımda kpss puanı yığılmasını azaltacak bir durum yok. Girenlerin çoğu 80 bandındalar.
-
Arkadaşlar Allah aşkına nolur söyleyin 383 kişi almışlar, tanıdığım halihazırda çalışan insanları almışlar ama işsiz olan beni almamışlar. Ne yapmış olabilirim adam mı vurdum ne yaptım Allah aşkına neyi yanlış yaptım? Ne kadar kötü olabilirimki elendim.