2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@teorik desteğiniz için teşekkür ederim inşallah sizin de gönlünüzce olur
-
Kazanan arkadaşları tebrik ederim. Kazanamayan arkadaşlar Rabbim sizlere hayırlı kapılar açsın inşaallah.
-
Benim mülakatım olumlu olmuş arkadaşlar. Ama elenen arkadaşları gördüğüm için çok üzgünüm. Sizin ne hissetiğinizi en iyi ben biliyorum. Profil geçmişime bakarsanız kaç mülakattan elendiğimi ve 2016 dan beri 90 küsür puanlarla referanssız ancak guy olabildiğimi görürsünüz. Ben her sınava her mülakata sıfır referansla gittim. Allah a şükür zorlayınca en son burası oldu. Ama bu gerçekten benim için son sınavdı. Çünkü 90 küsür puanlardan hevesim kırıla kırıla 84 e kadar düştüm ve öylesine aldığım bir puandı burayı kazandığım puan. Neyse lafı uzatmak istemiyorum. Lütfen üzülmeyin. Lütfen pes etmeyin. Ben hiç pes etmedim. Sizi çok iyi anlıyorum soracağınız tek soru “neden” olacak... kendinizi suçlamayın, maalesef kurumların neye göre aldığını kestiremiyoruz. Ama sizin adınıza gerçekten çok üzgünüm keşke katılan herkesi alsalardı. Ben her birinizin hakettiğini düşünüyorum. Lütfen pes etmeyin ve üzülmeyin
-
Kazanan arkadaşları tebrik ederim. Rica etsem başka bir kurumun mülakatına girmiş ve tercihini her halükarda HMUY'dan yana yapacaklar haklarından feragat edebilirler mi?
-
benim de olumlu olmuş. gerçekten şok içindeyim hiç beklemiyordum. allah herkese bu süreçten tez zamanda kurtulmayı nasip etsin. BDDK başvurumdan, icra md mülakatımdan, TRT ve Vakıfbank süreçlerinden feragat edeceğim. Allah herkesin hakkında hayırlısını nasip etsin.
-
@frustration Çok sağolun desteğiniz için hocam tek sorun şurda aslında işsizken elenmek dokunuyor, bir işim olsa belki 1 2 saat üzülür geçerim ama 26 yaşında kaç yıldır bu süreçteyim daha adımı bırakın asil yedek liste de bile görmedim. Bu ilan için ihtimalimiz çok yüksekti bu kadar kurumlardan dışlanacak ne yaptık inanın bilmiyorum.
-
@jrlucas al bendende o kadar. 2018 mezunuyum özel sektör artık mülakatlara bile çağırmamaya başladı. Napıcam kara kara düşünüyorum
-
Şahsen tanıdığım adam ilk mülakatında kazandı. Hazineden referansı olduğunu bizzat ağzından duydum.
-
@buzdevrisid ben de 2018 mezunuyum. işsizdim. inanın sonucu görünce 10 dk kendime gelemedim, annemle oturduk ağladık, şakasız. içinde bulunduğunuz durumu çok iyi anlıyorum. allah size de sabır ve dayanma gücü versin. Başarılar dilerim tekrar. Bunu sadece ben de artık tükenmenin sınırına geldiğim ve sonunda olduğu için yazıyorum. Sonunda oluyor. Buna inanın ne kadar zor olsa da (Bana bunu yazmak kolay şu an onu da biliyorum sadece yalnız olmadığınızı bilin en azından).
-
İstanbul Ankara ayrımı ile ilgili birşeyler duydum. Duyumu olan başka arkadaşlar var mı?
-
Ben de 93 puanla elendim. neden sürekli bu sonucu aldığımı bilmiyorum, bidiğim tek şey bu sonuç benim içn artık bir yol ayrımı. kazanan herkesi tebrik ederim.
-
@michaelcorleone bu konuda duyumu olan lütfen paylaşabilir mi? 383 kişilik listenin kaçı ank kaçı istte çalışacak tahmini veya duyumu olan var mı?
-
Sonuçlar hepinize hayırlı olsun dostlar.
Kazanamayan dostlarımı özellikle boş kadro bırakmak pahasına liste dışında bırakılan dostlarımı gerçekten çok iyi anlıyorum. Hiçbir izahı yok gerçekten bu durumun.
Kazanan dostlarımızı ise ayrıca tebrik ediyorum, güzel bir meslek yaşamı diliyorum her birisine. @frustration özellikle çok sevindim dostum sizin için. Epey zaman sonra başarılı olmanıza gerçekten çok sevindim. -
arkadaşlar ben de ufak bir soru soracaktım. şimdi belgeleri teslim ettikten sonra olmama ihtimali yok değil mi? Bu kesin? Mal beyanını borç içinde yüzüyor oluşunu beğenmedik vazgeçtik demezler umarım
bir de ankara/istanbul ayrımı hakkında duyumu olan varsa çok makbule geçer.
-
@michaelcorleone ne duydunuz hocam
-
@beirutde sizin de oldu mu acaba sonunda
-
Maliyede calisiyorum 3 senedir.Erasmusa gitmiştim ayrıca mülakatta gayet iyi akici ingilizce konuştum.Kpss puanım 83.
Konuşmasi iyi olmayanlardan kazanan olmuş ve kpss si daha düşük olanlardan kazanan olmus.Ben elenmisim.Bu puanlama neye göre yapiliyor.
Liyakate dair inancımı kaybettim.!!! -
Kazanan arkadaşlara hayırlı olsun ben de bir önce ki alımda girmiştim. İstanbul olursa hazine tarafında olursunuz gibo ama bizim orası baya da dolu nasıl ayarlama yaparlar bilemiyorum. Ankara ağırlıklı olur gibi. Kazanam arkadaşları tebrik ederim
-
@platypus çok şükür hocam .hüzünlü bir sevinç bu. keşke burdaki butun arkadaslarimiz girseydi. daha cok sevinirdim. en az onlar kadar üzüldüm. bu yollardan gelip geçen insanlarız birbirimizi en iyi biz anlarız. insallah bir gun arkadaslaeimiz da çok iyi yerlere gelicek.
-
@beirutde iletişimden beri aynı başlıklardayız hep çok sevindim sizin adınıza. çok haklısınız hüzünlü bir sevinç