2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
Bu feragat sistemi nasıl çalışıyor, başka yeri kazanan isimler burda da var.
Türkiyenin en iyi 3 üniversitesinden birinden mezunum, 2 yabancı dilim var yds 95 ve 10 dk lık mülakat sonucu hüsran. Tek üzüntüm 2 aydır böyle hevesli beklemem.
Kazananlara sonsuz başarılar tebrik ederim -
@jrlucas kardeşim inanıyorum nasip olacak size de. Bu gerçekten biraz nasip işi. Tamam diğer olumsuz etkenler de illaki vardır ama nasipde de olmalı biraz. Pes etmeyin sakın. Ben evliydim ilk mülakatlarımda. Geçimimi yazı yazarak kazanıyordum. Kıt kanaat işte... sonra guy oldı şimdi burası. Lütfen pes etmeyin. Sonuna kadar zorlayın.
-
Benim de olumlu olmuş arkadaşlar. 3 yıllık süreç, elendiğim onlarca kurum, ilerleyen yaş, hayatı kaçırıyormuş hissi. Gerçekten en olmaz dediğim zamanda oldu. Allah sizlere de nasip eder inşallah. Hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin
-
@paretowilfredo bizlere çok şey kattınız. İyi günde kötü günde yanımızda oldunuz her daim. Çok teşekkür ederim sizlere de. Eksik olmayın. Biz de hep buralarda olacağız inşallah.
-
@platypus evet hocam kader ortaği olduk ne vakkittir: )
-
@frustration Çok teşekkür ederim hocam desteğiniz için, mecbur çalışmaya ayakta kalmaya devam edeceğiz. Kazanan diğer arkadaşları da çok tebrik ediyorum iyi bayramlar dilerim.
-
@just Hocam sayıyla falan alakası yok belli insanları fişliyorlar ve hiçbir şekilde işe almıyorlar kamuda
-
@sonilanbukucu Görev yeri ne zaman belli oluyor? Özel durumu olanlar dikkate alınıyor mu?
-
Başarılı olan arkadaşları tebrik ederim. ALLAH tadını aldırsın. Ailelerinin ve kendilerinin gözü aydın olsun.
-
Görev yeri ne zaman belli oluyor? Birde işe ne zaman başlatırlar şimdi
-
@elahmet Ne zaman belli oluyor görev yeri ? Benim için çok önemli Ankara da olmam özel durumu olanlar dikkate alınıyor mı ?
-
@dervis hocam guy duy ve 100 hmuy alımında şehir tercih hakkı var. bize de tercih yaptırmaları gerekiyor doğal olarak. başvuru ekranı da kapandı sonuçta nasıl tercih yapıcaz bilmiyorum ama tercih hakkımız olmak zorunda adil olabilmesi için
-
@mülkiye_leee hocam inanın bunu da anlayamam çünkü hiç mimlenecek bir hareketim, hayatım olmadı. Kendi halimde işimde gücümdeydim, hala da öyleyim. Aynı şekilde ailem de.
-
@lion darısı başına kardeşim inşallah tez zamanda atanirsin
-
Evet arkadaşlar, Öncelikle kazananlara hayırlı uğurlu olsun inşallah... Hazinede başlayacağı kesin olan arkadaşlar lütfen azıcık vakit ayırıp gerekli prosedürü yerine getirip kazandığı diğer yerlerden (Örneğin Ticaret Bakanlığından) feragat ederse bizim gibi işsiz kişilerin duasını/sevabını kazanırlar... Oh ben girdim gerisinden bana ne diye düşünmeyin lütfen...
-
Merhaba arkadaşlar, sınavda başarılı herkesi tebrik ediyorum. İlanda belirtilen sağlık durum beyanı hakkında bilgisi olan var mı acaba?
-
@polisci Sağlık durumu beyanı: Bir a4 kağıdına görevimi yapmaya engel olabilecel bir sağlık problemim yoktur yazıp altını imzalayacaksınız. beyan vrreceksiniz. Hazır formlar da olabilir googledan indirip doldurup imzalayabilirsiniz. Sağlık raporu değil. Bu bir beyan.
-
@kamucubey İnşaAllah çok daha iyi yerleri kazanırsınız hocam...
-
@lion benim de olmuş. Seninle tartışmıştık. Hakkını helal et kardeşim. Allah gönlüne göre sana da daha iyi yerleri versin inşaAllah.
-
@frustration Anladım, çok teşekkür ederim.