2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
Arkadaşlar sağlık beyan formuna nerden ulasabiliriz. Bununla ilgili hastaneden bir belge almak gerekiyor mu?
-
@just üstte yazdığımı sana cevaben yazmak istedim. Bunun bir mantığı yok. Liyakat kesinlikle yok
kpss 92 spk lisansı var malimüşavirlik staj başlatm belgesi var. İktisat y.l yapıyorum tez yılı. 6 ay uzun dönem finans ofisi stajım var. Mülakatda iyi geçti sonuç olumsuz.??
neye göre olumsuz?
Mülakatı sadece 10 dk yaptılar. Cuma öncesiydi. Vakit azdı hızlı hızlı yapıp bitirdiler. Sordukları soruların coğunu doğru cevapladım.
Hadi benim hakkımda aklına bişey takıldı. Sorsana bi 2-3 soru daha sorup bir tam emin olsana. Yok CUMA GELİYOR HIZLI HIZLI SOR POSTALA. ..........................
-
@buzdevrisid yds 80 üstü, konuşma düzeyim bana İngilizce soru soran hanımefendiden çok daha iyi. Kpss 85... NEYİ YANLIŞ YAPTIM BEN. Çıldırmak üzereyim. Biz bu vatanın evladı değil miyiz? Ağrıma gidiyor.
-
Silinmiştir
-
@milanese off hocam offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
-
@just Bende 90 kpss 75 yds ile elendim ve 19 soru soruldu hepsini bildim komisyon bile hayırlı olsun dedi mülakatta soru dahi bilemeyen arkadaşım kazandı ben ise hem kontrolörlük hem burda listede bile yokum. İşsizlik değil gördüğüm muamele canımı yakıyor.
-
Gecen cuma açıklanacakdi bende esprili bi şekilde soyledim ama bugüne kaldı imzadan dolayi kimseyle alay etmedim arkadaşlar hepimize hayırlı olsun mübarek günlerde birbirimize dua edelim.
-
@jrlucas aha bana da hayırlı olsun dediler. Bnde o yüzden kesin kazandım sanıyodum.
sdwafesgdfgh traji komik -
@ginikatsayisi Duy ne zaman?
-
@hayırlısıı Gel de anlat
-
Hocam size bir olay anlatıyım durumu anlarsınız. Ben 6 ay bir kamu kurumunda staj yapmıştım. Bizim stajımızın bitmesine yakın yeni stajyerler alınacaktı. Dosyalarla biz ilgileniyorduk.
Mülakatları yapıldı ist de puanladılar. Liste ankaraya gitti.
6 kişilik listeden 5 şi değişmiş olarak istye geri geldi. Değişmiş listedeki isimler alındı staja.
DÜŞÜNÜN BU SADECE STAJ.
-
Kullanıcı isteğiyle silinmiştir
-
Kullanıcı isteğiyle silinmiştir
-
@buzdevrisid cimer'den ogrenilebiliyor mu bu hocam yoksa sansinizi mi denediniz
-
Şahsen tanıdığım adam ilk mülakatında kazandı. Hazineden referansı olduğunu bizzat ağzından duydum.
-
@milanese daha önce ziraat bankasından elenmiştim.
sadece puanımı söylediler. 40 vermişler. Bu sefer özellikle belirttim detaylı diye.
İnş. detaylı paylaşırlar.
-
Burayı kazanan arkadaşlar ticaret uzman yardımcılığından feragat ederlerse belki bizlere bir umut doğar arkadaşlar lütfen duyarlı olalım.
-
@just Hakkım varsa helal etmiyorum bunlara bu elendiğim kaçıncı mülakat? Sana kamuda ekmek yok diyorlar açık açık
-
@just konudan bağımsız yazıyorum burayı meşgul de etmek istemiyorum. Bu sınava giremedim çünkü benim YDS puanım yok. Kurumlar zamanında 85 KPSS puanımı şu an sizin puanınızı yedikleri gibi yediler. Son çare gidip polisliğe ve komiser yardımcılığına başvurdum, onlarda da mülakatlarda elediler. Ne yapsam olmadı yani. Senin dediğin gibi 'neyi yanlış yaptım ben' dediğim zamanlar çok fazla oldu. Bu sene 88 puan aldım DUY,GUY mülakatlarını bekliyorum ama yine de umudum yok. Biz yanlış yapmadık. Bu puanları aldığımız halde sınavları geçip mülakatlara kalıp hala daha atanmaya umudumuz yoksa bu bizim ayıbımız olmamalı. Umarım atanırsınız ve hak edenler atanır. İyi günler.
-
@mülkiye_leee mülakatta 2 katı insandan daha az sayıda rakiple yarıştık. Bu o kadar büyük bi şanstıki. Ben bilmiyorum burası olmadıysa başka yerlerin mülakatında şansım sıfır o zaman.