2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@hmba hocam ne sordular mülakatta ve ne cevap verdiniz hatırlıyor musunuz?
-
@beirutde açıköğretimden girdim hocam, öyle giren tek kişiyim herhalde herkes maşallah mülkiyeler odtüler hacettepeler
-
Bugün de bitti... Bir bayram daha böyle geçecekmiş demek. Neyse sağlık olsun.
-
Şu durumda bizim için en iyi ihtimalle bayramdan sonraki hafta cumaya kadar açıklanması kalıyor umarım öyle olur. Tabi ihtimal bunlar duyumum vs yok.
-
GUY başlamadan önce umarım açıklanır. Herkesin önü açılır, mükerrer durum oluşmaz.
-
telefonlara bakan yok. herhalde 1 hafta daha bekleyeceğimiz kesinleşti.
-
@beirutde Korkum yine üç ayı bulmasında... Umarım haftaya açıklanır da herkes yoluna bakar.
-
@gesshh zaten 2 ay geçti sayılır. artık yavaştan alımla ilgili sorunlar olduğunu düşünmeye başlamadım değil.
-
Ben bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Asıl erken açıklansaydı bir sorun olduğunu düşünürdüm. Beklemek biraz zor ama aslında her şey olması gerektiği gibi gidiyor.
Not: ironi içerir.
-
@cmonn18 Ne tür sorunlar olabileceğini düşünüyorsunuz hocam? Biraz açar mısınız?
-
@gesshh, içinde söyledi: 2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
@cmonn18 Ne tür sorunlar olabileceğini düşünüyorsunuz hocam? Biraz açar mısınız?
Nihai listenin üzerine çay kahve vs. dökülmüş olabilir. Düşüncesi bile korkutuyor:(
-
@gesshh benim duyduğum kadarıyla liste zaten bir süredir hazır. Fakat hala açıklanmıyorsa bir sebebi olmalı. Belki bakanlıkların ayrılması durumu belki başka bir şey bunu yönetimdekiler dışında kimse bilemez ben sadece neden arıyorum.
-
@cmonn18 aslinda bi neden de olmasi gerekmiyor hocam.üstteki iletilerde yazmistim. bazen 10 15 gün boyunca bile liste imzada bekliyor. biraz keyfi bir durum bence. çok mantık aramıyorum
-
@beirutde inşallah yoktur tabi ama benim aldığım duyuma göre liste 10-15 gün önce belli olmuştu zaten o yüzden biraz işkillendim sadece. umarım haftaya artık açıklanır da herkes rahatlar
-
Açıklandı
-
@cmonn18 inşallah hocam. ben de şimdi yazabilirim duyumum zaten çıkmadigi icin rahatca ajaj. geçen perşembe günü 2,3 gune listenin yayinlanacağını duymustum. ama bugün gördük ki doğru çıkmadı.
-
Bakanlik duyurularinfa aciklandi
-
Lafı yedirdiler bana kazananlara hayırlı olsun
-
Kazananları tebrik ederim keşke 500 kişi alsalardı ancak mülakata kaç kişi gitti kimler neden elendi bilmiyoruz ama 383 kişide iyi rakam
-
listeyi göremedim arkadaşlar nerden bakacaz