2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
izce güvenlik soruşturması yapılmış mıdır. şimdiye kadar?
?? -
Merhaba arkadaşlar, benim tecilimin bitmesine az bir süre kaldığı için bedelli başvurusunda bulundum , 2022 ye kadar askere gitmeyeceğim , bu işe başlamamı engellermi.
-
Herkese merhaba, sonucu olumlu olan biri olarak bazı sorularım var:
-Gönderilmesi gereken evraklar içinde yer alan fotoğraflarımız biyometrik olmak zorunda mıdır?
-Lisans diplomamızın noter onaylı aslı gibidir damgalı kopyasını göndermemiz sorun yaratır mı?
-Sağlık durumumuza ilişkin yazılı beyan beraberinde bir sağlık raporu da içermeli midir?
Bakanlığın ilgili birimi telefonları açmadığından bu sorulara cevap bulamadım, şimdiden teşekkürler.
-
@lahzamm merhaba, güvenlik soruşturmasının yapılmış olacağını düşünüyorum, ama bu bir bilgi değil; mantık bunu gerektiriyor.
ayrıca bir sosyal medya grubu kurulduysa ben de katılmak isterim.
-
zaman geçtikçe elenmiş olmanın ağırlığı artıyor.
Şunu farkediyorum ki mülakatımda iyi geçtii için ve mülakattan çıkarken hayırlı olsun dedikleri için, kendimi hep kazanmaya koşullamışım. Hep kazandım gibi düşünüp ders çalışmayı bile neredeyse bırakmıştım.
Neden kadroyu boş bırakıp almazlarki? Bunun tek bir nedeni olabilir bir daha hiç almayacaklar. Çöpe giden 3 yıl demek bu.
-
Silinmiştir
-
Bu sitenin böyle bir telegram grubu var
-
ist-ankara ayrımına dair duyumu olan var mı? Bakanlık telefonu açmadığı için bilgi alamadım.
-
Silinmiştir
-
Duy'a dair duyumu olan var mı? Bakanlığın duy'dan başka açıklayacağı sınav kalmadı ( müfettişlik hariç o daha sınav aşamasında )
-
arkadaşlar bu durumu sosyal medyada duyursak infial olmaz mı?
90-95 puanlı bir sürü kişi mülakattan elendi.
75likler atandı. Bu işsizlikte 117 kişilik kadro haksızca boş bırakıldı.
-
@buzdevrisid yapilmasi gereken tek bir sey var hocam. O da bu sacmasapan atama sistemini cope atip, yuksek puanlidan dusuk puanliya dogru atamalarin yapilmasi. O zaman da gerekli incelemeler, guvenlik sorusturmalari gayet yapilabilir. Sosyal medyada istedigimiz kadar infial olsun, bu sistemle bu magduriyetler bitmez.
-
@buzdevrisid kpssye kendini denemek için giren birkac tanıdığım 77-78 puanlarla bu zor sürece dahil olmadan iş sahibi oldu diğer tarafta yıllarını bir masanın başında harcamış 90 üstü puanlık dostlarımı elemisler hem de boş kadro varken. Allah sabır versin kardeş ben böyle bisey yaşasam kendimi kaybederdim.
-
arkadaşlar ben de elenen arkadaşlardan biriyim. iyi bir kpss ve yds puanıyla başvurmuştum. bu konu ile alakalı varsa hukuki bir hakkım onu kullanmak istiyorum. eğer kontenjan dolmuş olsaydı, demek ki benden daha iyi arkadaşlarım var der önceki mülakatlarda yaptığım gibi sineye çekerdim. ancak bu durumun kabul edilecek bir tarafı yok. benim durumumdaki arkadaşları bilgilendirmek ve belki de cesaretlendirmek için yazmak istedim.
-
@buzdevrisid İlk kez istenmediğimi somut şekilde bu alımda gördüm hocam bizim gibi toplasan 10 15 kişi var bizi alsalar kadro da fazlalık değil gene eksik oluyordu.
-
@player şuan beklediğim başka mülakatlar olmasa bende size katılırdım hocam. Bu zaruriyet hali geçtiğinde bende dava açacağım
-
Zaten kadro ayrılmış bütçe planlaması yapılmış 20 30 kişi fazla almak mülakat komisyonu açısından hiçbir şey degistirmezdi ama burada yıllarını veren arkadaşlara çok şey değistirirdi. Çok yazık çok , kazanan arkadaşlarıma tekrar tebriklerimi iletiyorum.
-
Geçen sene ben yedeğe girdim sıra gelmedi bu sene başvurmadım. Elenen arkadaşlar kafanıza takmayın o kadar. Gidip 3-4 bin lira kira verecektiniz İstanbulda. Umudunuzu kaybetmeyin bir sürü ilan var onların sınavlarına çalışın. Bu kadroya genelde çalışanları alıyor İstanbulda yaşayabilir mi falan diye bakıyorlar. 3 ay sonra başka kuruma veya ile gitme potansiyelindeki kişileri almıyorlar. Geçmiş tecrübelerime göre bu benim kendi düşüncem. Çok sıra dışı bir engeliniz yoksa elenme sebebiniz budur. Çünkü kurum transfer etmeyi seviyor , transfer vermeyi değil.
-
@lahzamm gvs yapılacak olsaydı bunu istenen belgeler arasında gvs formu diye belirtirlerdi bu da demek oluyorki sadece arşiv yapılmış yani gvs artık yok
-
Topu topu 4 birim var istanbulda. 383 kişinin hepsini istanbula yollamaları imkansız bence çoğunluk yine ankara olur gibi.