2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@huseyinbey, içinde söyledi: 2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
enen arkadaşlar kafanıza takmayın o kadar. Gidip 3-4 bin lira kira verecektiniz İstanbulda. Umudunuzu kaybetmeyin bir sürü ila
istanbulda iyi yerlerde kira 1500 naptınız 3-4 diye. paylaşsanız biriyle 750.
İşi olana konuşması kolay. Doğuma büyüme istanbullu olan benide elediler. Yorumunuz saçmalıklardan ibaret
-
@huseyinbey kaç tane arkadaşım istanbulda calısıyor hic birinin 3-4 bin lira verdigini duymadim.biraz abartı bir yorum olmuş
-
Ticaret Uzman Yardımcılığı mülakatına da giren HMUY'u kazanan arkadaşlar varsa lütfen feragatınızı yapın. Birçok kişinin önü açılsın. Benim arkadaşım da bayadır bekliyor. Bana bu mesajı iletmemi istedi. Sadece Ticaret Uzman Yardımcılığı için değil elebette başka kurumlar için de feragatınızı bildirin. Çok büyük dua alırsınız. Ben Vakıfbank'ı da kazandım, açıklanana kadar bana gönderilen mailde mülakata katılıyorum seçeneğine tıklamadım. HMUY'da çok şükür yer bulduğum için maili direk sildim. Feragat etmiş oldum. Diğer kurumlar nasıl bilmiyoru ve Feragat nasıl yapılır bilmiyorum illaki sonuçların açıklanması beklenmeli mi yoksa öncesinden de yapılıyor mu? Mantıklı olan öncesinden de yapılması. Lütfen feragat durumunu da düşünün Unutmayın.
-
@just, içinde söyledi: 2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
Biz bu vatanın evladı değil miyiz?
Herkes bu vatanın evladı da biz neyiz?
-
Akıcı ingilizce konuştum.
85 puanla başvurdum.
Sorulan soruların %95 ini bildim.
Referansım yok.Sonuç: Olumsuz.
Neden ?
-
şu sorunun cevabını bilen açıklayabilir mi hazine ve maliye bakanlığı her sene 100 uzman yrd alıyor bu sene de altın vuruş yapar gibi 500 kişi ayırdılar neredeyse 1 tabur insan. bu uzman yardımcıları tam olarak nerede nasıl çalışıyor yani 383 kişi fiziki olarak bile çok, kurum özel sektöre personel veriyor desek o da çok imkan dahilinde değil.
-
komisyon hangi departmanda çalışmak istersiniz diye sorunca keşke definecilik departmanı deseydinşz asdasdasd anca tr ekonomisini öyle kurtarırız
-
@gpale sonuçta 4-5 yıldır alınmıyordu hiç geçen sene alındı 100 kişi ama onda da tamamını doldurmadılar diye biliyorum. Bence bu kadar fazla kişinin alınması bakanlığın ayrılmasının habercisi olabilir sonuçta personel ihtiyacı doğacak öyle bir şey olursa.
-
@cmonn18 geçen sene de hocam ankara istanbul için ayrı kadro açtılar ve alan puanı istediler o da kayda değer garip bir olaydı bence. bu sene atamayı aday tercihine bırakmadılar ve genel puanlarla alım oldu
-
@beirutde Modanın göbeğinde oturan arkadaşım 2bin lira veriyor
-
durumu sosyal medyadan yazabildiğimiz yerlere yazalım en azından bu haksızlık duyulsun.
Cüneyt özdemirin programı var youtubeta ona yazmayı denicem. İnş sesimizi duyurur.
-
Bu kurumda maaşlar nasıl
-
Herkese hayırlı bayramlar dilerim. Dilerim hepimiz için güzel bir çalışma hayatı olur. Sağlıcakla.
-
Kazanan kişiler kirayı falan düşünmeyin.Zaten taşra uzmanlardan aylık kira parası kadar fazla alacaksınız.Ilanda yazıyor zaten istanbul çalışma yeri.Muhtemelen Atasehirdeki binada çalışırsınız.Ydsden dolayi bizlere nasip olmadı.Benim gözümde merkez uzmanliklar İstanbul dışında iyidir ama Finans merkezi projesi hayata geçeceği için İngilizce isteyen kurumlar İstanbula taşınıyor gibi.
-
@zenginmemur sanırım bu yılın sonunda inşaatı bitecekti. birçok kişi işe ankarada başlasa bile sonradan istanbula alınma durumu olabilir.kuvvetle muhtemel
-
@beirutde hazineyi ilgilendiren birimler adı üstünde “finans” ile ilgili birimler sürekli olarak istanbulda kalır ama diğer maliyeye ilişkin birimlerin ankaradan ayrılacağını sanmıyorum açıkçası maliye biraz daha merkeziyetçi olduğu için. Ki bu finans merkezi berat albayrakın fikriydi tam tersine yarın birgün biz bundan vazgeçtik herkes ankaraya da diyebilirler belli olmaz
-
@cmonn18 haklisinuz hocam o sekilde olur muhtemelen
-
gün 3 allah hepsinin belasını versin.
Adam gibi mülakat yapmayan 8-9 dakikada hızlı hızlı sorup mülakatı bitirenlerin.
-
Degerli arkadaşlarım bazıları İstanbul olacak diye kendini mi avutuyor kazananlara kinaye mi yapıyor anlamadım ama şöyle söyleyeyim kimse sizi zorla İstanbula göndermeyecek isteyen gidecek rahat olun hayırlı bayramlar kazanamayan arkadaşlar inşAllah diğer sınavlarda başarılı olursunuz.
-
@ginikatsayisi seneye de alım olacak mı
Sen yetkili birine benziyon:)