2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@titoizm ilana başvuru yaparken sonradan değişikliğe gidildi ankara da eklendi. zaten her iki şehire de alım yapılcak.
-
@titoizm başvuru esnasında başvuru sayfasının altında belirtilmişti. "Başvuru yapacak adayların Ankara ilinde görevlendirilme durumları olduğunu göz önüne alarak başvurmaları gerekmektedir" diye. Ayrıca ilanda "kadrosu merkezde olmak koşuluyla İstanbul ilinde görevlendirme yapılacaktır" yazıyor. Dolayısıyla ilanda İstanbul yazdı diye seni orada ömrün boyunca çalıştırmak zorunda değil. Sen kadrolu personel olacaksın. Yarın ağrıya çalışma ofisi açar isterse oraya gönderir. Bunun davalık bi konusu yok hocam.
-
@beirutde hocam değişiklik yapılan ilanı bulamadım, size zahmet buradan linki gönderebilir misiniz?
-
@titoizm başvuru ekranına eklediler "öncelikle ankara'da da görevlendirilecektir" şeklinde. ilan tekrar yayınlanmadı sanıyorum ki.
-
Bakanlığın merkez teşkilatı zaten ankarada atama ankara’ya yani merkez teşkilatında boş bulunan kadroya değil de nereye yapılacaktı. Zaten ilanda bile merkez teşkilatında boş bulunan kadrolara diye geçiyor. Görev yeriyle atamayı karıştırmayın. İnsanların sevincini de kursağında bırakmayın artık buraya gelip saçma sapan şeyler yazıp.
-
@platypus değişik bir durum olmuş o halde. teşekkürler bilgilendirme için
-
Ayrıca ankara'da yaşıyorum bana mülakatta bu alım istanbul için nasıl gideceksin dediler. Aynı soruyu istanbul'da yaşayan birine bu alım ankarada nasıl gideceksin diye sormuşlar. İkisi de olabilir yani.
-
@platypus evet ben de istanbuldaki birimlerde çalişmak istedigimi söylediğimde eğer ankara olursa senin için sıkıntı olur mu demişlerdi
-
@cmonn18 İlanda tam olarak yazan ibare şu:
Giriş sınavında başarılı olan adaylar, İstanbul İl’inde görev yapmak üzere Bakanlık merkez teşkilatı hizmet birimlerine atanacaktır.
Daha sonradan başvuru sistemine Ankara eklenmesi ilandaki ibare ile çelişkiye düşüyor sadece, demek istediğim bu.
Saçma sapan bir şey yazdığımı düşünmüyorum, kazananları da tebrik ediyorum, gerçekten olaya tarafsız bakarak yazdım
-
İngilizcesi olmayan adamin ozelde neredeyse garson bile olamadigi bu zamanda 70 ydsli adamin dusurdugu kaliteyi “i go you go we go” ingilizcesine sahip adam mi yukseltecek? Guldurmeyin Allah askina kazananlari tebrik etmekten baska yapilan her yorum kotu niyet yorumudur Allah kalbinize iyilik versin dilerim
@mujig8, içinde söyledi: 2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
Aslında garip oldu maliye tarafına da bu kadar personel gidecekken en azından alan puanı iyi olanların ingilizcesi olmasa bile oraya girebilmesi hakkıydı şimdi alan puanı düşük kişiler gidecek, kırpma durumları okudum bir yerlerde belki öyle yapabilirler. Kazanılmış hak da belki atama gerçekleşirse sayılır ama her şey olabilir belli olmaz biz kaliteyi düşürmek istemiyoruz diyebilirler yine de.
-
@titoizm ben bir çelişki görmüyorum resmi gazetedeki ilanı iptal edip tekrar yayınlamak yerine not düşerek çözüm bulmuşlar. Ayrıca bunlar ufak şeyler herkesi İstanbul’da başlatır ertesi gün birim değişikliği der Ankara’ya yollar yapamaz değil.
-
Tüm bu belirsizlikler insanların neden diğer kurumlardan feragat etmeyeceğinin haklı bir göstergesi. İnsanlar doğal olarak diğer yerlerinin de açıklanmasını bekleyecektir
-
@kamucubey daha doğrusu neden belirsizlik yaşanıyo onu anlamış değilim kariyer meslek memurluğu her halükarda avantajlı. Keşke kazansaydım da ili nolursa olsaydı. Kazananları tekrar tebrik ederim
-
Listede yedek açıklanmamış feragat edecek kişilerin yerlerine kimse alınmayacağı anlamına geliyor bu biraz saçma geldi bana ayrıca yedek liste oluşturulur ama açıklanmama gibi bi durum olabilir mi ?
-
Kazanan arkadaşları tebrik ederim. Benimde süreç olumlu sonuçlandı. Kazanamayan arkadaşların ise moral bozmadan çalışmaya devam etmelerini öneririm. Bende bu yollardan geçtim olumsuz sonuçlanmanın nasıl bir etki yarattığını çok net hatırlıyorum ve birçok kez yaşadım.
Merak ettiğim tebligat gönderilecek mi? Ben adres değişikliği gerçekleştirdim ve tebligatın eski adresime gönderilmesi durumunda bana ulaşmaam sorunu var pazartesi öğrenmeye çalışacağım ancak tebligat ile ilgili bilgisi olan var mı? -
Merhaba. 10 gun icinde evrak teslimi isteniyor. Sonraki surecle ilgili bilgisi olan arkadaslar yardimci olabilir mi? Ornegin tayin ne zaman gelir, egitimler ne zaman baslar? Mulakat surecinde bir kullanici tayinlerin eylulde olacagi bilgisini bu forumda yazmisti, dogruluk payi vay midir? Hali hazirda calisan arkadaslar nasil bir yol izlemeyi dusunuyor? Bir de evrak teslimi bizzat veya kargo yoluyla degil de, bir yakinin Kuruma teslim etmesi seklinde yapilsa olur mu?
-
Arkadaşlar mülakat sonucumuz için dava açabiliyor muyuz süreci bilen bir arkadaşımız var mıdır?
-
@ginikatsayisi dostum bu 400 atlı hangi ayın şafağında mesaiye başlar sen bu işi biliyosun : )
-
@mm0660 ajahah
-
Silinmiştir