2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@bati öncelikle tebrik ederim allah utandırmasın umarım bundan sonra da yolunuz açık olur.. sadece açıklamalarınızdan 1 soru hariç her şeye kusursuz cevap vermişsiniz gibi duruyor eminim iyi geçmiştir ama kendinizi övmüşsünüz yazdıklarınızla sadece... fazlasıyla mülakat görmüş ve başka girenleri görmüş olarak içeri de yüksek mahkemeleri sayamayan insan bile oluyor insanlık haliyle herşey böyle yazdıgınız gibi toz pembe değil
-
@bati Hazine ve Maliye Bakanını soksan şu mülakata,yarısına cevap veremez hocam.Nabtınız siz ?
-
Kazanan arkadaşları tebrik ederim, Allah yolunuzu bahtınızı açık etsin. Ben de kazanmış olsaydım günlerce mutluluktan uyuyamazdım. Şuanda sizin yerinizde olmak isterdim. Sizin hevesinizi kırmak ya da burak bir sevinç yaşatmak gibi bir niyetim yok. Hakkınızdır sonuna kadar sevinin. Hayatta kaç kere bu kadar mutlu oluyoruzki? Ama bizler de tahmin edersinizki fazlasıyla hayal kırıklığına uğradık ve isyan ediyoruz. Biz de kendimizce acımızı yaşıyoruz (en azından kendi adıma). Zaten hali hazırda bu kadar mutsuzken bir de sizler kırıcı olmayın rica ederim. Birbirimizin emeğine saygısızlık etmeyelim. Mülakat sistemini az çok biliyoruz, tüm soruları bilseniz de elendiğiniz mülakatlar olur. Hakimlikte bile 2dklık mülakat oluyor, hukukla azıcık ilgisi olan insanın bile bileceği bir iki soru sorulur. Bu 2dkda sizin hangi haliniz tavrınıza bakıpta anlayacaklar bu göreve layık olup olmadığınızı. Şimdi bu durumda elenen çok başarısız, kazanan çok başarılı ve göreve layık mi oluyor? Eminimki sorulan her soruyu bilmese de atanmaya hak kazanmış arkadaşlar vardır. Bu onları daha az başarılı yapmıyor, neticede eşit maaş alacaksınız. Amacım asla sizleri zan altında bırakmak değil, bütün sitemim bu mülakat sistemine karşıdır. Lütfen sizler de arkadaşın dediği gibi her şey toz pembeymiş gibi yansıtmayın.
Bu ilan ydsli geldiği için hala hıncını alamamış arkadaşlar var, kazanan arkadaşların hevesini kırmak istiyor belliki. Buna da takılmayın ilk günden bu şekilde hareket ettiler hala da aynılar ne yazık ki.
En başta da dediğim gibi Allah yolunuzu açık etsin, ne mutlu sizlere çok güzel bir kurumda iş sahibi oluyorsunuz. Herkes binbir zorlukla mücadele ederek birşeyler başarmaya çalışıyor, lütfen birbirimize karşı daha hassas olalım. Eğer içinizden birini incittiysem de affola, bunu bilerek isteyerek yapmadım. Tek derdim birbirimizin hakkına girmeyelim... -
Arkadaşlar bu alım süreci ile ilgili fikir yürütmek için önceki alımda kazanan arkadaşların liste açıklandıktan sonraki yorumlarını aradım ama bulamadım yardımcı olabilecek var mı?
-
-
arkadaşlar, kazanan arkadaşları tebrik ediyorum bir kazanan olarak. ben bir de ticaret bakanlığını bekliyorum, ankarada yaşıyorum ancak istanbulluyum. onun için netleşme durumunda büyük ihtimal vazgeçicem ticaretten.ayrıca tavsiyem sakın kendinizi üzmeyin, sonuna kadar mücadeleyi bırakmazsanız emin olun kazanacaksınız.
-
birisi mutlaka cevaplamıştır ama devlete girişte kaç ay sürüyor güvenlik tahkikatı bilenv var mı? kitler için de aynı mı süreç ?
-
@gpale bazi arkadaşlarimiz yapilmis olabilir coktan diyor. bazilari ise daha yapilmadi yapilacaktie ise baslayana kadar diyor. bi kesinlik yok yarin kuruma gidicek arkadaşlar soracak. ama genelde 1 ay falan sürüyormuş .
-
yapılmadı, yapılacak.açıktan atananlar için daha uzun sürer, ailevi durum falan.memurların daha kısa sürer.benim 15 temmuz döneminde 3,5 ay sürmüştü
-
@destroyerb11 nerden biliyosunuz yapılmadığını hocam
-
@beirutde önceden yapılmaz hocam, kurum evrakları teslim aldıktan sonra emniyete bildirir.daha evrak teslimi başlamadı
-
@destroyerb11 ilan için doldurduğumuz formda aile bilgilerimiz vardı zaten.
-
@destroyerb11 güvenlik soruşturma formu istememişler ama
-
@ademsmith zaten bu gvs formu dedigi seyin icinde aile uyelerinin ismi meslegi falan yaziyor. onlari biz zaten bu ilana basvururken doldurduk. şimdi verceğimiz evrakların gvs süreciyle ilgisi yok ki
-
@beirutde ama tabi yarın o da netleşir. soracak arkadaşlardan aldigimiz bilgileri burda paylasiriz.
-
şöyle bir durum var, bu sefer istememeleri dikkatimi çekti benim de.ayrıca meclisten kanun geçmişti soruşturma yapılacak diye ama bizleri kapsayıp kapsamadığını bilemiyorum.yine de ilk defa ve yeniden atanacak memurları kapsayabilir
-
Değerli arkadaşlarım halen kamuda çalışan biri olarak soylemek istiyorum bu listeler yayınlanmadan önce gerekli yazışmalar gerekli soruşturmalar yapılmıştır.Bu belgeler bakanlık sistemine personel kayıtlarının yapılması için gerekli belgelerdir.
-
Arkadaşlar yeni çıkan kanuna göre MSB gibi güvenliğin üst düzey arandığı bir kurum olmadığı için burada yalnızca arşiv araştırması yapılacağını düşünüyorum. Güvenlik soruşturması kadar detaylı bir araştırma yapılacağı kanaatinde değilim ama tabi hangi kurumlarda güvenlik hangi kurumlarda arşiv araştırması yapılacağı Cumhurbaşkanı'nın çıkaracağı yönetmeliğe göre belirlenecek. Bu yönetmeliğin henüz çıkıp çıkmadığını bilmiyorum...
-
Evrakları teslim ettim ben de bugün. Atama işlemi ne zaman gerçekleşir, bilgi alabilen var mı? Bana 7-8 gün dediler de pek olası gelmedi?
-
@sagropa hocam mümkün değil 31 mayıs son teslim tarihi zaten. ortalama 1,5-2 ay kadar sürer