2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
Arkadaşlar son teslim tarihini 31 mayıs olarak değil 28 mayıs olarak kabul edin. Vuk ve iyuk a göre idari izin günleri resmi tatilden sayılmadığı için sıkıntı ile karşılaşma ihtimaliniz olmasın. https://www.dunya.com/kose-yazisi/idari-izin-gunune-dikkat/425553
-
@lafz hocam kurumu arayıp sordum,31 mayıs dediler
-
@sagropa merhaba sağlık durumu ile ilgili beyanı ve mal bildirimini nasıl yaptınız
-
@eses_26 mal bildirim formu standarttır zaten.
Google a yazarsanız örneği çıkar. Onu doldurup ilgili bölümlere göre verebilirsiniz -
Mal bildirimi formunu ve sağlık beyanı formunu googledan indirebilirsi
-
@sagropa teşekkür ederim
-
Silinmiştir
-
Arkadaslar bu konular ile ilgili pek bi bilgim yok biz evraklari teslim ettikten sonra surec nasil ilerliyor? Hemen egitime mi baslayacagiz atandiktan sonra? Gorev yapacagimiz yer egitimden sonra mi belli olacak ? (Cunku sehir degistirenler icin ev bulmak uzun surebilir) egitim ne kadar surecek gecen sene ne kadar surmus ? Bilen birisi yardimci olursa sevinirim
-
@ademsmith geçen sene eğitim yapılmamış. bu sene olur mu kim bilir.
-
@ginikatsayisi hocam gvs var mı sadece arşiv araştırması mı yapılıyor?
-
Birimlerin ne zaman belli olacağını bilen var mı?
-
@marsiyal yapılacak olanlar yapıldı.
-
@ginikatsayisi üstat ticaret uzman yar. ve defterdar uzman yar. hakkında bir bilginiz var mı ne zaman açıklanacağı ya da imza aşaması gibi ne aşama da oldugu hakkında
-
Evrak teslim edenler, diplomanın aslınımı verdiniz.
-
@umutemregulen noterden aslı gibi onaylı alıp yollladım ben
-
@umutemregulen elden teslim edecekseniz aslıyla birlikte fotokopisi bulunursa kendileri onaylayıp fotokopiyi alırlar. Aslını almıyor kurumlar genelde
-
Gidebilen kimse oldu mu bugün? Bu ankara istanbul olayını neye göre belirleyeceklermiş acaba bir bilgisi olan var mı?
-
diploma için e devletten mezuniyet belgesi çıkartıp gönderdim . Başka e devletten mezuniyet belgesi gönderen oldu mu?
-
@whitepaper ben de öyle yaptim.tel no yazdim sikinti olursa iletisime gecebilmeleri icin
-
@beirutde perşembe günü sorun olup olmayacağını arayıp öğrenmeye çalışacağım. sizide bilgilendiririm.