2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@whitepaper sağolun hocam
-
arkadaşlar bundan önceki alımda yedeklerin süresi bitti mi bilgisi olan var mı, malum bu alımda yedek yok , sizce şans var mı, yaklaşık 7-8 ay önce açıklanmıştı.
-
Evraklar için son gün ne zaman net bilen var mı acaba? Arıyorum yazan numaraları ulaşamadım bir türlü
-
@pphmuy 31 mayıs sanırım hocam
-
arkadaşlar 31 mayıs son tarih, evraklarımı teslim ettim. inanın onlar da sürecin ne zaman biteceğini bilmiyorlar ve doğru söylüyorlar. takriben 2 ayı bulur tahminimce. ankara istanbul mevzusu sanırım doğru, daha önceki alımda sorulmamış tercih yeri ama net bilgi yok konuyla ilgili
-
@destroyerb11 tercih yeri sorulmamış derken birimi mi kastediyosunuz. şehir seçimini ilana başvururken yaptı çünkü son girenler
-
@beirutde evet şehirden bahsediyorum. yapıldı ama değişebileceğinden bahsettiler
-
@destroyerb11 şehirde tercih yapildi.sonradan yer değistirmisler mi onu bilemem. bizde de şu an yaptirsalar bile ileriki zamanda yerimizin degisip degismicegi kesin degil
-
@ginikatsayisi hocam adınızı çok duyuyorum genelde verdiğiniz bilgiler güvenilir kurumda mı çalışıyordunuz acaba:)
-
@beirutde hocam e devlet çıktısı mezuniyet belgesini kabul ettiklerini söylediler.
-
@whitepaper çok sağolun hocam
-
Evrakları bugün teslim ettim. Verirken de ankara istanbul durumunu sordum. Kendilerinin de gelen arkadaşlardan duyduğunu, ilanın İstanbul olarak açıldığını, önceliğin orası olduğunu, ankaraya görevlendirme yapılmasının da mümkün olduğunu ama bunun kurumun takdirinde olduğunu söylediler.
-
@pphmuy benim gözlemlediğim kadarıyla evrakları teslim alanlar da normal memur pek bir bilgileri yok alıma dair. Açıkçası bence 383 kişiyi istanbuldaki 2-3 tane birime sığdırmak çok zor. Sığdırmayı geçtim o kadar uzmanı sırf 2-3 birimde ne yapacaklar? Bu yüzden ben çoğunluğun ankaraya alınacağını düşünüyorum. Ama neye göre nasıl yapacaklar, arayıp soracaklar mı yoksa rastgele dağıtacaklar mı bilmiyorum.
-
@mm0660 doğrudur, evrakları alanlar memurlar. Sizin tahmin ettiğiniz gibi de olabilir. Ben sadece aldığım cevabı paylaşmak istedim. Çoğumuzun istediği ankara, ancak ilanın istanbul olduğu da dedikleri gibi bir gerçek
-
arkadaşlar HMUY'u kazanıp, İzmir Guy sözlü mülakatına kalan yada girmeyecek olan var mı?
-
Arkadaşlar bugün kurumdan bir kontrolör arkadaş ile görüştüm. İstanbul'da bir çalışma ortamı yok dedi. Kesin bilgidir, yayalım.
-
@tommyvercetti yani demek istediğiniz istanbul'a atama olmayacak mı acaba ya da çoğunlukla ankara mı olacak
-
Burada hazine için sadece ak ofis var ve şu an için küçük bir yer dedi. Finans merkezi hala inşaat halinde, oraya daha bir kaç yıl var diye de ekledi. Muhtemelen yüzde 90 lık kesim Ankara'da istihdam edilecektir.
-
@tommyvercetti hocam 4 tane birim var bir tane yer yok ki istanbulda
-
Verdiğimiz fotoğraflar personel kartında mı kullanılacak? Daha sonradan fotoğraf değişimi için yeniden başvurabiliyor muyuz? Bilgisi olan varsa cevaplarsa çok sevinirim.