2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@dünyadanuzak o fotoğrafı kimliğe basarlar hocam, daha sonra tekrar gidip yeni fotoğrafla yeni kimlik alabilirsiniz
-
@destroyerb11 teşekkür ederim hocam
-
@dünyadanuzak rica ederim
-
Daha önce yazıldı mı bilmiyorum. Tekrar yazmakta fayda. Sanayi ve Teknoloji bakanlığı Uzman yardımcılığı sınavına girip aynı zamanda hmb Uzmanlığını kazanan arkadaşlardan Sanayi ve Teknoloji bakanlığını kazansa da gitmeyecek olan arkadaşlar bakanlıkla irtibata geçerek feragat ederlerse çok makbule geçer. Malum olduğu üzere hayati bir konu ve hassasiyet gösterecek arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum.
-
Güncel maaş bilgisi biliyor musunuz?
-
@zabun 7050 civarı başlanıyor
-
Arkadaşlar eş durumu tayininde eşimin bulunduğum şehire gelemeyecek olması durumunda nasıl bir yol izleniyor?
-
Teşekkürler
-
@dünyadanuzak uzman yrd kadroları ankara yalnızca. Dolayısıyla sizin tayin şansınız yok maalesef.
Sözleşmeli çalışıyor ve tayin hakkı yoksa, kurumunda becayiş yapacak birisini bulabilirseniz o şekilde yer değiştirme mümkün oluyor -
@pphmuy peki becayişi sadece Ankara- İstanbul arasında yapabiliyorum değil mi?
-
hocam kadrolar yalnızca ankarada yok, 4 birim var istanbulda da.hatta başka kaynaklardan öğrendiğime göre masak dahil bazı birimlerin de temsilcilikleri varmış istanbulda. ordaki birimler de merkez birim diye geçiyor, bakanlığın sitesinden kontrol edebilir herkes.
-
@destroyerb11 2 birim değilmiydi hocam borçlanma ve finansal piyasal diye biliyorum. diğer ikisi hangisi
-
@beirutde hocam darphane damga matbaası var beşiktaşta, ataşehirde de sigorta denetleme kurulu başkanlığı var
-
Burada merkez birimler adresleri bulunuyor https://www.hmb.gov.tr/iletisim
-
@destroyerb11 hocam bence darphaneye almazlar uzm yrd, sigortacılıkta geçen senelerde açılan sigortacılıkla ilgili bioya eklediler diye hatırlıyorum. tabi masak'ın bazı birimleri istanbuldaysa onu bilemem
-
@dünyadanuzak özelden mesaj atarsanız forumu meşgul etmeyelim isterseniz
-
@destroyerb11 hocam ilana da bakarsanız kadronuz ankarada olmak üzere istanbulda görevlendirilmek üzere diyor. Uzman yrd ve uzman kadroları merkezdedir. Görevlendirme başka bişeydir.
-
@pphmuy doğrudur ona bir şey diyemem ama belki de şehir bazlı olmayabilir diye düşündüm merkez birim olduğu için
-
@dünyadanuzak siz değil eşiniz becayiş yapacak. Hangi şehirde görevliyse kendi kurumundan oraya gitmek isteyen birisini bulmanız lazım. Onunla yer değişikliği yapacak. Eşinizi bu yol ile sizin bulunduğunuz şehire getirmeniz mümkün.
-
İsteyen 2020 faaliyet raporunu inceleyebilir daha darphane veya sigortacılığa uzman yardımcısı aldıklarını görmedim. Masak İstanbul temsilciğini de ilk defa duyuyorum adresi neredeymiş acaba öyle ise? Masak zaten bakanlığın birimi, birimin de birimi mi varmış yani?