2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@lafz evet ben de merak ettim nereden geliyor bu duyumlar
-
Kazanan arkadaşlara hayırlı olsun msb uzman yardımcılığından feragat eden ya da edecek kimse var mı? Varsa kaç kişi bi bilginiz var mı acaba?
-
@mm0660 10 bin vermez devlet ancak 10 yıl falan çalışırsanız o da belki , yanlışım varsa düzeltin
-
@gpale yeni uzman olanlar şu an 8 alıyor 25 hizmet yılını dolduranlar 10 üzeri alıyor
-
@gpale şu anda bi Uzman yardımcısının net maaşı 7,5 - 8 arası (bekar evli çocuk durumuna göre değişiyor aradaki fark da). Bunun dışında kurum tarfından ödenen ekstra bişey varsa (ikramiye, prim, görev tazminatı vs gibi) artabilir. Hazinede böyle bir durum var mı bilmiyorum. Onu da başlayınca göreceğiz..
-
@pphmuy 7k para veriliyor uzman yardımcısına bunun üzerine yds c için de 50 lira gibi bi para veriliyor. uzman olunduğunda da 8k verirler ancak. 657lerde ikramiye prim vs de çok olmuyor bunlar çok standardize edilmiş meslekler bir müfettişler harcırahtan ekmek yiyor bunun dışında bir şey duymadım bu söylediklerim elbette net doğrular değil çevrenizde çok farklı paralar alan olabilir. son olarak bizim memlekette maaş konuşmak çok ayıp gözüküyor ama çok saçma yani amerikada cia bile kendi personel maaşlarını netten yazıyor biz de bin dolar etmeyen paralar konuşulmaya çekiniliyor
-
Kamu özele kıyasla yüksek başlatır şuan özel sektörde allame-i cihan değilseniz mesleğiniz fark etmeksizin asgari ücretin biraz üzerinde ücretlerle başlarsınız ama 10-15 sene sonra çok farklı seviyelere gelme imkanınız vardir (herkes için değil tabi) kamu 7 bin gibi 2 katı ücretle başlatır iyi bir standart yakalarsınız genç yaşta ama emekli olana kadar o standardın üzerine çıkamazsınız hatta evlilik çocuk gibi durumlarda maaşın pek hayrını görmezsiniz
-
@gpale peki hocam, nasıl derseniz
-
Halihazırda kamuda çalışanlar için muvaffakat süreci tahmininiz ne kadar sürede tamamlanır? Göreve başlama 2 ayı bulur mu?
-
@spartacusflash belgeleri teslim ederken sormuştum, temmuz ortasını bulur diye tahmin ediyoruz demişlerdi. Ancak muvafakatta sadece onlar değil şu an çalıştığınız kurum da önemli. Hemen verirlerse kendilere yazı geldiğinde hızlanır. Ama bekletmeyi tercih ederlerse kurumun takdirindedir ve ona göre süreç uzar..
-
birimler ne zaman belli olur ve ne zaman iş başı olur bilen var mı
-
@keynes2121 1 ay içinde tahminen ama bilen varsa söyleyebilir
-
Herkese merhaba. Tebligat süreci nasıl oluyor bileniniz varsa aydınlatabilir mi? Nasıl haberimiz olacak? Ve aynı şehirde ise öğrendikten 1 gün sonra başlamalı mıyız?
-
@armindo666 ayrıca bulunduğumuz şirkette kullanmamız gereken yasal ihbar süresini beklemeleri gerekiyor mu acaba
-
@zabun ben arayıp sormustum ihbar süresini bekleyeceklerini düsünmüyorum. Haziranda tebligat gelebilir kendinizi ayarlayın ona göre dediler. Ben de konustum sirketle böyle bir sey var haberiniz olsun diye.
-
@armindo666 aynı şehirde iseniz dediginiz gibi perşembe geldiyse cuma günü işe başlamak gerekiyor
-
@armindo666 ben de bilgi verdim ama yarın gel başla denirse çıkış yapmak için 1 gün yetmeyebilir sanki
-
Tebligat hangi yolla yapılır , bu konuda bilgisi olan var mıdır?
-
@umutemregulen hocam yazılı yapılır, iadeli taahhütlü gönderilir. sizin aldığınıza dair postacıya attığınız imzadan itibaren ilk mehil müddeti günü başlar. acilse telefonla da ulaşırlar, ulaştıkları gün başlar. yasal olarak atama onayının çıktığı gün ilk mehil müddeti günüdür bu sebepten o gün arayabilirler
-
@zabun hocam izin kullanabilirsiniz, kurumun o konuda sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum. olmadı rapor alın