2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
Silinmiştir
-
Arkadaşlar görev yeri İstanbul olması halinde çalışma yeri neresi biliyor musunuz? Sadece Ataşehir mi başka yerlerde de hizmet binası var mı?
-
Arkadaşlar görev yeri İstanbul olması halinde çalışma yeri neresi biliyor musunuz? Sadece Ataşehir mi başka yerlerde de hizmet binası var mı?
-
-
@noir Şu tarihte görev yeri ve birimler açıklanacak ve şu tarihe kadar başlama yapılacak şeklinde bir ilan yayınlansa gerçekten herkes için rahat olur. Eminim ki bir çok arkadaşımız başka şehirde belki de kirada hatta bazı arkadaşlar da özel sektörde .İş ve ikamet değiştirmek ha deyince olacak bir şey değil. Herkes o yüzden kendini hazırlayabilmek için bu konudaki duyuruyu bekliyor. Bu konuları açıklamak bu kadar mı zor gerçekten hayretler içinde kalıyorum.
-
@noir Benim bildiğim borçlanma genel müdürlüğü Ümraniye’de akofis binasında yer alıyor. Onun dışında sigorta denetleme kurulu ve darphane vardı ama oralara bizden alım olacağını sanmıyorum. Bunlar haricinde istanbulda olan birimler var mı varsa da nerede bilmiyorum.
-
@whitepaper bir de finansal piyasalar ve kambiyo gm var diye biliyorum. Yine borçlanma gm ile aynı yerde
-
@whitepaper Teşekkürler.
-
Aranan veya yeni bir bilgisi olan var mı?
-
@keynes2121 bu kadar sürede tamamlanmaz hocam. önce güvenlik soruşturması olacak daha sonra kamuda çalışanlardan muvafakat istenecek. sonra toplu onay bakan tarafından imzalanacak. 1,5 ay sürer
-
@destroyerb11 bu zamana güvenlik soruşturması kalmaz bence onu sonuçlar açıklanmadan yapıyolar genelde. Geçen sene başka kurumdan geçecekler geç başlamış ilk defa başlayanların ise birimi ortalama 15 günde belli olmuş o yüzden sordum
-
@keynes2121 yani belki haklı olabilirsiniz de şunu da düşünmek lazım: sadece sınava giren ve kazanacağı belli olmayanların soruşturmasını neden yapsınlar ki? bakan toplu onayı imzalarsa herkesin işlemi tamamlandıktan sonra başlayış olur diye yorumluyorum
-
@keynes2121 uzman yardımcıları için güvenlik soruşturması değil arşiv araştırması yapılıyor zaten.
-
bugün aradım henüz posta ile gönderilen evrakları açıyolarmış. eksik gelen oluyomuş vs. o yüzden 1 ay kadar sürer dediler.
-
1 aya kadar başlanılacağına dair duyum aldım. Ne kadar doğru bilmiyorum.
-
Bu hafta daha net bilgiler belli olur inşallah.
-
arkadaşlar moral bozmak için söylemiyorum ama daha önceden bu süreçleri yaşamış biri olarak ifade edeyim ki hemen hallolmuyor maalesef. süreç yine 1-2 hatta 3 ayı bile bulabilir çünkü soruşturma, onay vs. hemen hallolmuyor
-
@destroyerb11 geçen seneki arkadaşlardan 15 güne bile başlayan olmuş. gerekli soruşturma yapılmadan liste açıklanmaz. süreç uzarsa bu kişi sayısının fazla olmasından dolayıdır. kuruma gidip konuşan arkadaşlar da zaten bu minvalde cevaplar almışlar.
-
@beirutde kurumu kazanmayan kişilere güvenlik soruşturması yapılmaz, mülakata giren kişinin emniyet soruşturmasını yapmaz ki. dediğiniz doğrudur, kişi sayısı çok süreç ordan da uzar ama bakana çıkacak toplu onay ancak herkesin-ki bunlara kamuda çalışanların muvafakat işlemleri de dahildir-işlemleri tamamlandıktan sonra hazır olur. inşallah sizlerin dediği çıkar da ben yanılırım
-
@destroyerb11 hocam çoğu kurumun artık gvs yapan birimleri var.kurumlar bu süreci kendileri yürütüyor. emniyete evrak gönderme tarzı devam eden sürece sahip bi kaç meslek grubu var sadece. alınan sayı çok olduğu için süreç kanaatimce bu yüzden uzayacaktır. fakat sonbaharı bulmaz heralde