2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
Birimler belli şu an. Evrak kontrolleri yapılıyor. Duyuru kısmında yayınlanmadığı için 100'e yakın kişi son bir haftada haberdar oldu. Dilekçe verme konusu ile ilgili bir arkadaş sormuştu, şu an birimler belli olduğu için açıkçası çok önemli bir mazeret yoksa kabul edileceğini sanmıyorum.
-
@michaelcorleone birimlerin belli olduğu konusunda bilgi mi aldınız yoksa bir tahmin mi acaba?
-
@pphmuy komisyon mülakatta belirliyor.
-
@michaelcorleone peki, ise baslama tarihi ile ilgili bilginiz var mi?
-
Aranan oldu mu? Haber var mı?
-
@whitepaper Maalesef. Bekliyoruz hala. Süreç hakkında bilgisi olan var mı?
-
Arkadaşlar ben belgelerimi bazı sebeplerden gönderememiştim istenilen zaman aralığında. Geçen hafta perşembe günü arayıp süre geçme olmasına rağmen eğer feragat etmediysem gönderebileceğimi söylediler. Cuma günü de vardı kargom. Tahminimce bu hafta belge teslim etmeyen feragat eden kişileri belirliyorlar. Ayrıca telefonda arayan kişi evlere tebligat yapılacağını söylemişti. Telefon aramayacaklardır diye düşünüyorum.
-
@mvpk feragat olsa nolacak yedek liste bile koymaya ihtiyaç duymamışlar
-
@justaa haklısınız kesinlikle amaç nedir bende anlayamadım
-
@mvpk hocam acil görürlerse telefonla da arama durumları olabilirmiş, bana öyle demişlerdi tebligat için. ama süre geçtiği halde sizin başvurunuzu kabul etmelerine şaşırdım. muhtemelen yedek olmadığı için böyle bir opsiyon tanıdılar
-
@destroyerb11 Büyük ihtimalle hocam ben de çok şaşırmıştım bu duruma. Hayırlısı olsun artık. Yakın zamanda tebligatları bizlere iletirler inşallah.
-
@mvpk bayramdan sonraya kalır mı bu tebligat işi?
-
@spartacusflash bilmiyorum ki hocam maalesef bir fikrim yok
-
@spartacusflash ben geçen hafta aradığımda ortalama 1 ayı bulabilir demişlerdi. yukarıda bir arkadaşın da dediği gibi postayla gelen evrakları kontrol ediyolardı. bence haziran sonu temmuz başı başlanır gibi
-
@keynes2121 aynen hocam haftaya pazartesi hemen başlanır. Siz herkesten iyi biliyorsunuz. Ya koskoca memurlar bile bayramdan sonraya kalabilir diyor sizin beklenti yaratmanız yüzünden kurdeşen olacağım. Yeter ya bilip bilmeden temennilerinizi yazmayın. Daha geçen arkadaş wp grubunda yazdı bayramdan sonraya kalabilir demişler. Beklenti yarattıkça millette stres yaratıyosunuz. Yeter!
-
@emrediyebiri aynen kardeş işine gelince memur ne bilir işine gelince koskoca memur
-
@mm0660 kimse temennisini yazmamış ne duyuyosa onu yazıyor inanan inanır inanmayan inanmaz bu kadar basit
-
@mm0660 ama emin ol oradaki memurlar hiçbir şey bilmiyor birisine haftaya der birisine bidahaki ne dediklerinin hiçbir önemi yok
-
@emrediyebiri değnek misin sen dostum. orada haftaya başlanacak diye bişey demedim 1 ikincisi bana ne söylendiyse onu söyledim. başkalarının her yazdığını ciddiye alıp inanıyosan strese giriyosan senin sorunun buraya girip bakmazsın olur biter strese girmemiş olursun
-
@keynes2121 başından beri süreç ile ilgili bilgi veren bir arkadaş birimler belli demişti. Bundan sonraki süreç daha hızlı ilerler fakat her şey genel müdür ve daire başkanlarının kararları üzerine yürür ve bunlardan sıradan bir memurun haberi kolay kolay olmaz. Bugün ararsın 1 ay der yarın başkası açar der ki 2 ay, belli değil vs.