2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
bence yarın hepimiz arayalım kurumu çalışmak istediğimiz yeri söyleyelim madem böyle bişey var
-
@eses_26 niye hepimiz arayalim zaten kurum dilekce gondermeyenleri ariyo isim sirasina gore. Kurumu kitlicek 300 kisi arayip birakin islerini yapsinlar zaten listenin yarisina gelmisler .
-
@ademsmith inşallah öyledir yoksa dilekçe göndermeyenlere yada aranmayanlara haksızlık olur
-
@ademsmith anlaşılan siz arananlardansınız. Yoksa bu konuda bu kadar rahat konuşamazdınız diye düşünüyorum.
-
@ademsmith isim sırasıyla arandığını söylemişsiniz. Bunun bilgisini size kim verdi?
-
@ademsmith madem bu kadar eminsiniz ve birileri aranırken kalanlara aramayın diyorsunuz, hangi isimde kaldıklarını da söylerseniz ona göre telefon bekleyelim
-
@pphmuy hayir dilekce gondermeme ragmen ben de aranmadim henuz. Whatsapp grubunda aranan arkadaslar yazdi ilk yazanin ismi a sonrakinin b sonrakinun h o tarz gidiyodu demek ki isim sirasina gore ariyolar dedim. Zaten baska neye gore arayacaklar kura cekecek halleri yok. En son yazan kisinin m ile basliyodu yanlis hatirlamiyosam. Suan yapmamiz gereken sey beklemek.
-
@ademsmith dilekce gondermeme yazmisim dilekce gondermememe ragmen olacakti dilekce gondermedim yani ben de
-
silinmiştir
-
Dilekçe vermek istiyorsanız aranmadan önce de iletebilirsiniz diye düşünüyorum. Aranmayı beklemeye gerek yok. Haberi olmayanları haberdar ediyorlar anladığım kadarıyla. Ne kadar hızlı biterse o kadar iyidir.
-
@tommyvercetti hocam umarım böyle bir birim belirlenme şekli yoktur.
-
Vergi Dairelerinde yapılandırma zamanı sadece bir günde bir memur 300 kişinin dilekçesini işleme alıp yapılandırmasını yapabiliyor. O yüzden bürokrasi hantal diyoruz da 300 kişinin dilekçesinin işleme konması da haftalarca sürmemeli.
-
Günaydın arkadaşlar. Beni de aradılar biraz önce. Hangi şehirde çalışmak istediğimi sordu arayan kişi ve daha sonra bu hafta içerisinde bununla ilgili dilekçe yazıp göndermemi istedi. Ayrıca çalışacağımız birimler de dilekçe yoluyla mı belirlenecek diye sordum hayır dedi. Uygun birimlere yerleştirileceksiniz dedi. İsmim de M harfiyle başlıyor arkadaşlar. Harf sırasına göre gidiyorsa eğer belirtmiş olayım.
-
@spartacusflash sanırım uzaktan çalışmanın bitmesi bekleniyor. 1 Temmuzdan sonra duruma bakılacaktır. Şu an dönüşümlü ve uzaktan çalışma devam ederken o kadar uzman yardımcısına çalışacak ortam ayarlamaları zor. Memurların dediği de bayram sonrasına kalabilir şeklinde. İnşallah daha hızlı olur veya net bir bilgi verilir, herkes ona göre bir plan yapar.
-
@mvpk merhaba istanbul mu istediniz
-
@eses_26 Yok hocam Ankara istediğimi söyledim.
-
Beni de aradılar şimdi. 1 hafta içinde dilekçe istediler
-
Bakanlık taşra teşkilatı dönüşümlü çalışmıyor. Herkes belirlenen sürelerde full işe gidiyor .Merkez memuru bu kadar rahatsa uzmanı kimbilir ne kadar rahattır?Gerçekten 2 günde bitirilebilecek işi bu kadar uzun sürdürmelerini anlamakta güçlük çekiyorum.
-
İstanbul'da veya Ankara'da çalışmak istediğinizi dair bu hafta dilekçeyi yazın arkadaşlar. Süreç uzamasın. Dilekçe vermeyenlerin dilekçe vermeleri isteniyor.
-
Şimdi bize güvenlik soruşturması mı yapılıyor yoksa arşiv araştırması mı? Yoksa ikisi de mi?