2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@tommyvercetti gvs yapıldı siye biliyorum.
-
@tommyvercetti https://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2021/04/20210417-1.htm
Kimlere gvs yapılacağı kanunun 3/2. Maddesinde yazılmış.
Uzman yardımcılarına sadece arşiv araştırması öngörülüyor.
-
herkes aranmayı beklemeden bir an önce dilekçeyi göndersin de şu süreç daha fazla uzamasın inşallah
-
@babanınoglukemal hocam şu kısmın
"Kurum ve kuruluşlarda, yetkili olmayan kişilerin bilgi sahibi olmaları hâlinde devlet güvenliğinin, ulusal varlığın ve bütünlüğün, iç ve dış menfaatlerin zarar görebileceği veya tehlikeye düşebileceği bilgi ve belgelerin bulunduğu gizlilik dereceli birimler" ucu açık gibi geliyor merkez uzmanlıkların bu tanıma girmediğini mi düşünüyorsunuz? -
@lahzamm genelkurmay, msb, mgk uzman yardımcılıkları için olduğunu düşündüm onların. Yoksa gsb uzman yardımcısı nasıl bir bilgiye sahip olacak da devletin güvenliğini tehlikeye atacak
Hmb uzmanlıklarında da olmaz bence, yapılan işler sayılan kapsama girmez diye düşünüyorum şahsen. Ha isterlerse bu kapsamda yapabilirler mi? Yaparlar, gsb uzman yardımcısı için de uydururlar bu şekilde ama ne gerek var?
-
@babanınoglukemal yok hocam maddenin devamında söylediklerinizi ayrıca sayıyorlar zaten Yani bana sorarsanız bence de gerek yok ama aklıma direk masak gibi birimlerde gelince mantıklı gelmiyor değil
-
Daha önce başlayanlar 15 gün içerisinde başlamışlar. Liste açıklanmadan önce yapılmış olması yuksek ihtimal. Zaten soruşturmayı da evraklarimizi teslim ettiğimiz yer olan atama servisi yapmıyormuş. Burdan hareketle bu işlemler yapılmış 1 temmuz bekleniyor gibi.
-
@gittsman 1 temmuzda tebligat gelebilir mi demek istiyorsunuz hocam
-
Bir sorum var, şimdi bu hafta başlayın derseler herhangi bir ödeme alacak mıyız? Malum ev kirası, depozitosu, emlakçı parası, faturalar, beslenme bunlar hep masraf. Bir hayli aklımı meşgul ediyor.
-
@tommyvercetti mesela ayın 10unda işe başladıysan ayın 15inde hemen o ayki maaş yatıyor diye biliyorum memurlarda. yani tam 1 ay çalışmadan da ilk maaş alınabiliyor diye duymuştum
-
@tommyvercetti memurlar ayın 15inde gelecek ayın maaşını alır. Yani 23 haziranda başlayan biri, 15 temmuzda, 15 temmuza kadar olan 3 haftalık maaş ve temmuz ayı maaşını alır. Toplam 7 haftalık maaş eder yani.
-
@babanınoglukemal 1 ağustosta başlayan bir memur 15 ağustosta 6 haftalık maaş alacak yani doğru mudur?
-
@babanınoglukemal yol parası vs yok o zaman değil mi hocam?
-
@tommyvercetti yok hocam siz harcırahı diyorsunuz, o göreve giderken verilen yolluktur. mehil müddetinde verilmez
-
bence bayramdan önce başlamaz çünkü çok kişi var. ben de arandım ve dilekçe gönderdim sürecin bayram sonrasına kalacağını düşünüyorum
-
@tb aynen öyle
-
@tommyvercetti yok maalesef
-
@tb 1 temmuzdan sonra gelmemesi için bi sebep yok onay ve birimlerin belli olmasıyla işe başlanır artık. Araya bayram falan gireceği için belki kesinti olmasın diye bayram sonrasına sarkabilir veya çocuklar arafta kalmasın bir an önce başlatalım diye bir güzellik yaparlarsa daha keyifli olur. Bu lar benim düşüncelerim tabi.
-
@gittsman 1 temmuza yetişeceğini zannetmiyorum. Henüz başka kurumlardan geçecekler için muvafakat yazıları gönderilmemiş. Daha o yazıların gönderilmesi ve ilgili kurumlar tarafından muvafakat verilmesi var. En iyi ihtimal bayram sonunu bulacaktır diye düşünüyorum.
-
@gittsman şuan henüz evraklar imzaya gönderilmemiş dilekçeleri alan memurların dediğine göre. ben en iyi ihtimalle bayramdan sonraki ilk pazartesi başlatırlar diye düşünüyorum