2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@denizcicek07 bilgisayardan çıkartıp imzala ver
-
@denizcicek07 google sağlık beyanı diye yazarsanız örnekleri çıkar. Uygun birini indirip doldurup çıktısını alır imzalayabilirsiniz
-
@pphmuy Çok teşekkür ederim.
-
@gittsman, içinde söyledi: 2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
Eylül e başlatırlar mı acaba?
Eylül'e kalmaz hocam,ne yaptın?
-
@sagropa inşallah hocam.
-
@michaelcorleone, içinde söyledi: 2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
Not: Aşağıda belirtilen şeyler bizzat kurum içinden bir kaynaktan edinilmiştir.
- 500 kişinin hemen hemen hepsi alınacak.
- Referans bu kadroda çok ama çok az işe yarıyor.
- Iyi speaking yapanlar birinci tercih sebebi olacak
- Ikinci bir dili bilen direkt alınacak
- Hukuk, Kamu ve Uluslararası ilişkiler mezunları devlet ihaleleri ve uluslararası kuruluşlar ile ilgili mevzuat çalışmalarına yönelik yetiştirilecek.
- Ekonomi ve türevi bölümler doğrudan hazine stratejileri ve mevzuat çalışmalarına yönelik yetiştirilecek
- Alımın 2/3 ü İstanbul Ataşehir için, kalanı Ankara bakanlık binası için yapılacak
- Son olarak mülakatlar kısıtlamalar kaldırıldığı an tarih belirlenip 3 hafta içinde yapılacak.
- Atamaların gerçekleşmesi Eylül ayını bulacak
- Yeterlilik sonrası bazı adaylara yurtdışı temsilciliklerde ticari ateseliklerde çalışma fırsatı tanınacak
- Bazi adaylar MASAK için özel yetiştirilecek
Not 2: Lütfen özelden mesaj atmayın.
Kolay gelsin.@Gittsman arkadaş eylül ayını bulacak demişti önceden ama bilmiyorum burada yazanların hepsi doğru cıkmadı
-
@keynes2121 beklenmesinin sebebi evrak işi değil gibi.
-
Bugün aradım. Henüz muvafakat yazıları gönderilmemiş. Muhtemelen bayram sonuna dediler.
-
Gvs soruşturması yapılmaya başlanmış sanırım. İnşallah, süreç çok uzamaz.
-
@sagropa bu bilgiyi nereden edindiniz?
-
@kapitaldede bir arkadaş için gvs yapılmış. Ne kadar doğru bilmiyorum, benzer olayı yaşayan var mı?
-
@sagropa yukarıda daha önce bahsedildi sanırım. Listeler açıklanmadan (yani atanmaya esas belgeler verilmeden) önce gvs yapılıyor.
-
@sagropa ek olarak, gvs formu istenmesi gerekiyordu. Bizden bu istenmedi diye hatırlıyorum. 2018 yılında farklı bir kurum ve pozisyon için gvs formu doldurmuştum. Takiben 3 ay sonra, aynı zamanda, hem soruşturma olumlu gelmişti hem de kuruma çağrılmıştım.
-
@sagropa güvenlik soruşturmasına şimdi başladılarsa 1.5 aydır ne yapıyolarmış acaba. Bir de birisini arayıp senin soruşturmanı yapıyoruz ya da senin soruşturman olumlu geldi demeleri biraz absürt geldi bana
-
@mm0660 soruşturma yapıyoruz dememişler zaten polis çalıştığı yere gelip adresini sormuş, arkadaşlarını aramış. o da gvsdir diye düşünmüş haliyle. lakin bunun masak birimine özgü olduğunu düşünenler var. inşallah öyledir ve daha yeni böyle bir şeye başlanmamıştır. arayıp soruşturma yapıyoruz demeleri rehberde yer alan arkadaşları rastgele aramalarından daha az absürt ama yapmışlar ilginç bir şekilde.
-
@platypus yüklü bir kısmın masaka olacağını duymuştum ben de o halde biraz daha zaman alabilir bu durum
-
Kim o arkadaş bilmiyorum ama bana inandırıcı gelmedi. Çünkü sadece 1 kişinin başına böyle bir şey geldi. Bir de “rastgele rehberden birini aramışlar” demesi de, töhmet altında bırakmak gibi olmasın ama ayrıca inandırıcı değil. Gvs yapacak kişiler adresi nerede diye sormazlar. Onlar zaten bilir. Garip.
-
Bir de sonuçlar açıklandıktan sonra gvs yapmak da çok mantıklı gelmiyor. Çünkü mülakat sonucunu açıkladın gvs soruşturması iyi çıkmadı o zaman almayacaksın ve dava açılma ihtimali vs o iş çok uzar. Mantıklı olan mülakattan önce gvs sürecini bitirip kötü çıkanları elemektir. Bu kadar amatörce bir hatayı bakanlık yapmaz emin olalım. Sadece 1 kişiye sorulması, diğerlerinden haber çıkmaması inandırıcı değil. Bence o arkadaşın başına gelen başka bir şeydir.
-
@platypus polis işyeri adresini biliyor ama ev adresini bilmiyor mu? arkadaşları şaka mı yaptı acaba enteresan bir durum olmuş:)
-
Süreçle ilgili duyumları paylaşan bir arkadaş vardı, şu anda bir duyumu var mıdır mevcut durumla ilgili?