2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@pphmuy muvafakat yazıları atamadan sonra mionce mi gonderiliyor. Mesela bazı kurumlar muvafakat vermezse herkeso kişiyi mi bekleyecek bilemedim. Uygulama farklı olabilir veya bilen biri açıklayabilir
-
@gittsman önce gönderiliyor. Üst kadrolar için kurumların muvafakat vermesi zorunlu. Kişinin özel bi durumu yoksa da uzatmazlar genelde. Ancak kurumlar arası yazışmalar falan derken bir kaç hafta alıyor tabii ki.
Herkesi beraber başlatmak için beklemek veya bu durumu olmayanlarla muvafakati geleni hemen başlatmak konusunda tercih de hazinenin kararına bağlı. Bu konuda bakanlık nasıl bir yol izler bilemiyorum. -
@gittsman geçen seneki alımın başlığında yazdıklarına göre başka kurumdan geçenlerden bazıları diğerlerinden geç başlamış. İlk defa memuriyete atanacakları atandıktan sonra başlatırlar bence bekletmezler. Tabi keyiflerine kalmış.
-
Geç olsun güç olmasın fakat burda 1 temmuz ve bayram tatilinin biraz etkili olduğunu düşünüyorum. Umarım en yakında başlatırlar çünkü heycanla bekleyen arkadaşların yaninda o maaşa fazlasıyla ihtiyacı olan arkadaşlar da vardır. Bayramı daha huzurlu gecirsek guzel olacaktı.
-
@babanınoglukemal sözleşmeli kariyer memurlukta da durum böyle mi acaba?
-
ilk defa başlayacaklar başlar, benim gibi kurumda çalışanlar geç başlar. muvafakat kolay, genelde hemen verilir. sonra onay alınacak ve tebligat süreci var
-
farkındayım herkes aşırı sıkıldı, biraz daha sabır. büyük ihtimal bayramdan sonraya kalır
-
Arkadaşlar ben Defterdarlik uzman yardımcıligi kadrosuna atandım ancak bu istenilen belgelerde sizden diplomanin aslını mi istediler. Biz de nasıl olur merak ettiğimden soruyorum. İlla üniversiteye gidip almam mi gerekecek
-
@muhalba noterden aslı gibidir yaptırın ve onu gönderin. Hayırlı olsun.
-
@muhalba Hocam ben e-devletten mezun belgesini gönderdim onu da kabul etmişlerdi. Bir arayıp teyit ettirin isterseniz ama kabul ederler büyük ihtimalle. Notere para vermeyin hiç. Hayırlı olsun ayrıca.
-
@muhalba eğer okuldan ilk defa alacaksan diplomayı, öğrenci işlerinde fotokopi çektirip bedavaya aslı gibidir onayı alabilirsin. Gazi de öyle yapmışlardı
-
Cevaplarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar.Gereksiz yere aktiflestirdim konuyu. Meslek hayatınızda başarılar.
-
2 ay olacak sonuçlar açıklanalı hala bir haber yok. Allah'ım bu Ortadoğu niye böyle niye?
-
Muvafakat için çalıştığı kuruma yazı gelen var mı?
-
Lisede hazırlık okuyup (4+1) bunu kademe atlaması için kullanan veya kullanacak olan var mı?
-
@kapitaldede önce il ve atanılacak birimler belli olsun da:) o kolay
-
Bu hafta belli olur mu?
-
@sagropa arayıp sordum, en erken bayram sonrası olur dediler.
-
Eylül e başlatırlar mı acaba?
-
Arkadaşlar merhaba. Defterdarlık uzman yardımcılığı icin istenen belgelerde sağlık beyanı ile ilgili madde sizden istenen belgelerdeki madde ile aynı. Acaba bu beyanı hastahaneden mi aldınız yoksa kendiniz mi yazarak beyanda bulundunuz? Cevaplarsanız çok sevinirim. Teşekkürler simdiden.