2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@destroyerb11 bilgi için teşekkürler ben de öyle düşünüyorum ama kurumsal bilgi alamıyoruz kafamız karışıyor
-
@zabun kurum bilgi vermez hepsi öyle
-
@destroyerb11 genelde yazılı tebligatı gönderince, telefonla da arayıp şu tarihe kadar başlangıç için gelin diyorlar artık. Dolayısıyla tebligat konusunda bi mağduriyet olmayacaktır. Bu konuda pek endişe edilmesine gerek yok arkadaşlar.
-
@pphmuy acil derlerse arıyoruz demişti ben evrak teslim etmeye gittiğimde. zaten tebliğ edilmeden başlatamazlar
-
İleti kaldirilmistir.
-
Arkadaşlar ne zaman göreve başlayacağız? Bu durum cidden can sıkmaya başladı. Net bir tarih vermeleri lazım. Henüz birimler, iller dahi belli değil. Neye göre program yapacağız? Bu hafta bakanlığa gidecek kimse var mı durumu sormak için?
-
@tommyvercetti çok haklısın bu konuda yüzde 100 sana katılıyorum. Herkes ona göre bir program belirleyecek .Bakanlığa gitsen de kimse bilgi vermiyor.Tebligatkar eve mi işyerine mi (çalışanlar için) gelecek? Bundan sonraki süreci tek tek doyurucu bir şekilde açıklayabilecek olan var mı?
-
Ben de sizlere katılıyorum çok şükür sınavı kazandık. Ama şehir bile muallak ona göre ev tutacağız vs. Tebligat ne zaman gelecek belirsiz olduğu için istifa da etmedim. Sadece bekliyoruz
-
@zabun meslek ney
-
@merasim34 özel sektör
Süreç hakkında kesin bilgi kimsede yok gibi
-
Daha önceki tecrübemden paylaşayım. Atandığım kurum aramıştı 10 12 gün sonrası için bi tarih verip bu tarihe kadar başlangıcınızı yapmak için gelin dediler. Hatta yazılı tebligat işe başladıktan bi kaç gün sonra eve ulaşmıştı. Dolayısıyla tebligat konusunu çok sıkıntı yapmayın, bi şekilde size ulaşıyorlar. Ve özelde çalışıyorsanız işten çıkıp gidip yerleşmek için zamanınız oluyor. Zaten özelde çıkış almak 1 günlük iş. Sadece çalıştığınız yeri bu konuda bilgilendirirseniz iyi olur, onlar zorluk çıkarmasın diye. Farklı şehirdeyseniz yerinizi öğrendikten sonra 10 15 gün arası süreniz olacaktır yani gidip yer bulmak için.
-
@zabun geçen sene bazı kişilerin 15 günde belli olmuş birimleri ama bu sene çok daha fazla kişi alınıyo bu hafta belki arayabilirler. Aramazlarsa da haftaya ben arayıp bilgi almaya calısıcam ama belli değil diyecekler orası kesin
-
Merhaba,
Bir çok birimin İstanbul'a taşınacağı söylentisi vardı önce Ankarada başlayıp sonra İstanbul'a taşınma gerçekleşebilir mi?. Özellikle dış ekonomik ilişkiler ve kamu finansmanı birimlerinin istanbula taşınabileceği söyleniyor. İlerde İstanbula taşınma ihtimali konusunda ne düşünüyorsunuz veya sizlerin duyumu var mı? -
@jaeger Bu konuda bi belirsizlik var şuan bilen az bu konuyu ama istanbulda bi finans merkezi var ve merkez bankası dahil birçok banka burada şube açtı veya taşındı dolayısıyla şimdi olmasa bile uzun vadede İstanbulda ciddi bi varlık olacak gibi
-
@keynes2121 cevap için teşekkürler bir ihtimal bişey derler belki
-
@ragnar41 finans merkezi yok şu an. Inşaat devam ediyor. Inşaatın yüzde 50 si bile tamamlanmadi
-
@ragnar41 finans merkezi daha çok Berat Albayrak’ın fikri ve isteğiydi. Hatta muhalefet buna karşı çıkmıştı Türkiye’nin başkenti Ankara değil mi bu kanuna karşı diye. Ankara’da bulunan daha fazla birim İstanbul’a taşınabilir. Tam tersi ilerde bu birimler tekrar Ankara’ya da dönebilir. Ama benim bildiğim kadarıyla giden birimler eski hazine müşteşarlığına bağlıydı zaten yani şu anki hazine kanadı. Eski maliye bakanlığı ana hizmet birimlerinden giden yok ve giden olacağını da sanmıyorum çünkü finans ve borçlanma birimler hazine tarafında.
-
Silinmiştir
-
Silinmiştir
-
Silinmistir